Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor schade door schimmel en vocht herstellen:

Schade door schimmel en vocht herstellen

Slaapkamer muur, grenst aan de buitengevel. Schimmel schade. Met schoonmaken is dit weg te krijgen alleen komt het altijd weer terug. Waarschijnlijk lekkage.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schade door schimmel en vocht herstellen uit heel Nederland:

Herstellen schade na lekkage

Door een lekkage is er waterschade ontstaan aan muren en plafonds op 2 verdiepingen in mijn woning. Er moet wat schimmel worden verwijderd en verder moet er schilder- en behangwerk worden verzorgd. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte. Ik heb deze nodig voor mijn verzekeringsclaim maar wil de klus ook graag op korte termijn laten uitvoeren.

Schade door schimmel en vocht herstellen

Van de vloer (± 5.5 m2) de schimmel verwijderen. Nieuwe plinten aanbrengen ± 6 meter. Het geheel opnieuw behangen ± 19 m2. Het plafons opnieuw schilderen ± 8 m2. De offerte zal ik eerst naar de verzekeraar sturen.

Schade aan stucwerk na daklekkage herstellen

Graag zie ik de doorlek vlekken op mijn wit gestucte muur gerepareerd en weggewerkt om deze weer als nieuw uit te laten zien. De muur bevind zich onder een schuin dak op het bovenste woondeel van een appartement. De schade aan het dak zal binnenkort worden gerepareerd door een andere aannemer, dat is niet waar mijn aanvraag over gaat. Het gaat om lekkageschade aan stucwerk, echter geen grote oppervlaktes. De vlekken bedragen 20 x 50 cm, 10 x 10 cm en bij de grond 50 x 20 cm. Dit is ten minste wat zichtbaar is, mogelijk dat een groter oppervlak vocht en misschien wel schimmel bevat. Ter illustratie heb ik foto's toegevoegd.

Waterschade door lekkage bovenburen laten herstellen

Ik wil waterschade door lekkage bij de bovenburen laten herstellen. Door waterinsijpeling is er vocht ontstaan in de binnenmuur en aan de buitenmuur in de keuken aan het plafond, de linkerzijde van de wand en een hangend keukenkastje. De breedte van de schade betreft ongeveer 2 meter in de breedte en 2,5 meter in de lengte. Er zit een scheur in het stucwerk in de pleistermuur van ongeveer 30 cm. De lekkage is bij de bovenburen verholpen door RRS, maar nu zitten wij met de gevolgschade. Het water is opgedroogd, maar er is sprake van schimmelvorming. Graag ontvangen wij online een globale indicatie voor het herstellen van de linker keukenmuur (naast de waterboiler), het plafond, het verwijderen van de schimmel, en het vervangen van het (Bruynzeel) keukenkastje waarin schimmel is ontstaan. Wij wonen in Rijswijk.

Schimmel op stucwerk herstellen

Wij hebben ruim 2 jaar van vocht problemen in onze badkamer waar schimmel is ontstaan. Wij hebben extra ventilatie en dergelijke laten aanbrengen, maar het vochtprobleem is niet opgelost en de schimmel is teruggekomen op de muren en plafond. Ook zit er schimmel op de rolgordijn in de slaapkamer (dakraam). Nu moet alles nog hersteld worden. Van de muren zal een laag af moeten, vervolgens moet er opnieuw gestuct worden en er moet een nieuwe gipsplafond komen. Ook het schuine dak gedeelte zal opnieuw van gips voorzien moeten worden en eventueel ook wat erachter zit (als daar schade is ontstaan) en een nieuw rolgordijn op het dakraam. Kan er iemand langskomen om de situatie te bepalen? Ik weet namelijk niet alle maten en dergelijke uit mijn hoofd.

Vochtprobleem en lekkage in de badkamer

Ik wil graag een offerte voor een vochtprobleem oplossen. Ik weet niet waar het probleem precies zit. Maar beneden onder mijn badkamer zit mijn wc en daar lijkt het plafond vochtig en het ruikt er naar schimmel. Ook naast de douche zit een vochtplek. Ik wil graag het lek op laten lossen en ook de schade aan het plafond in de wc.

Herstel vloer en wand

Ten gevolgen van een lekkage hebben wij schade aan een aantal vloeren en muren en moeten wij een offerte aanvragen voor de verzekering. Vloer: Schimmel en moet opnieuw vinyl gelegd worden (ong. 4 m2). Nieuw tapijt en ondervloer voor kamer van 12m2 Nieuw laminaat en ondervloer voor hal van 4m2 Spachtel trappenhuis verwijderen en opnieuw aanbrengen/ verven (wit) van 2 verdiepingen. Hoeveel gaat dit ongeveer kosten?

Lekkageschade herstellen

Ten gevolge van een lekkage hebben wij schade in badkamer en keuken en aan vloeren en muren. Voor de verzekering moet een offerte worden opgevraagd, waarna uitvoering van herstel: Keuken: 2 keukenkastjes zijn uitgezet en het aanrecht blad is verdikt. Tevens zit er vermoedelijk achter deze kastjes nog "onbekende" schade. Ook het dubbele plafond is hier beschadigd. Badkamer: Een aantal muur- en vloertegels zitten los. Er zit in 1 tegel een barst en in het plafond en muur zitten nog "onbekende" gebreken. Vloer: Schimmel en er moet opnieuw vinyl gelegd worden (ongeveer 4 m²). Nieuw tapijt en ondervloer voor kamer van 12 m². Nieuw laminaat en ondervloer voor hal van 4 m². Spachtel trappenhuis verwijderen en opnieuw aanbrengen/verven (wit) van 2 verdiepingen. Graag willen wij iemand die kan bepalen wat er allemaal hersteld moet worden en wat dit gaat kosten, rekening houdend met hetgeen hersteld wordt past bij huidige situatie. Er is al een bedrijf geweest om alles te drogen.

Schade in de woonkamer na lekkage onderzoeken en repareren

Ik heb schade door een lekkage van de buren. Het lek is gevonden. Er is mogelijk schade aan het stucwerk van de muur. En misschien aan het plafond en de boekenkast die voor de muur staat (waardoor men niet weet hoe het daar achter is; schimmel). En het parket. Er moet gekeken worden of en hoeveel schade er is.

Herstelwerk na lekkage

Herstel werkzaamheden van vocht/schimmel plekken na schade van verstopte condens afvoer van een cv installatie. Afsteken oud stuc/spuitwerk reparatie van muren ed.