Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor balkon waterdicht maken:

Balkon waterdicht maken

Balkon egaliseren en waterdicht maken ongeveer 8 vierkante meter. Eronder zit de keuken met een lekkage langs de muur.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon waterdicht maken uit heel Nederland:

Balkon repareren en waterdicht maken

Ik wil graag mijn balkon laten repareren en waterdicht maken.

Achterwand woning en balkon herstellen

Wij wonen in een drive-in woning. Deze woning heeft aan de voor- en achterzijde een uit hout opgetrokken wand met daarin de kozijnen verwerkt. Aan de achterzijde is de onderste ligger die op een loodslab ligt en waarop de wand en daarop de kozijnen zijn opgebouwd verrot. Deze balk/ligger moet worden vervangen en waarschijnlijk zijn de onderkanten van de staanders ook aangetast. In de wand is isolatie gebruikt en dit is waarschijnlijk asbestplaat met daarop piepschuim geplakt. Aan de binnenzijde van de woning is een convector geplaatst die eenvoudig van de wand afgeschroefd kan worden. Deze wand is betimmert met schroten die kunnen vervangen worden door wandplaten. (zie foto's) De buitenzijde is beplankt met kunststof en is eenvoudig te verwijderen het kunststof kan weer gebruikt worden. De isolatie moet eigenlijk ook anders.Graag zou ik een prijsopgave willen hebben van het herstel van deze wand. Eveneens aan de achterzijde is een balkon gebouwd. Hiervan zijn 2 liggers aangetast door zwam. 4.30 meter x 27 centimeter x 7 centimeter Lariks. Op de liggers zijn kunststof vlonderplanken geplaatst. Door de naden lekt regenwater. Graag zouden wij de 2 liggers hersteld of vervangen zien. Graag willen wij de vloer waterdicht hebben. Ook hiervan willen we een prijsopgave ontvangen.

Onderhoud aan een betonnen balkon

Ik heb een betonnen balkon van 3 x 7 meter dat wat onderhoud nodig heeft. In het verleden zijn er daar enkele scheuren gedicht, maar toch sijpelt er nog water door en spoelt het beton aan de onderzijde uit. Er zit een coating in, maar die is ook niet meer waterdicht. Ik laat het balkon hier graag even beoordelen en ontvang dan uw plan van aanpak en offerte.

Betonrot balkon herstellen

Het balkon aan de voorzijde van mijn woning vertoont betonrot. Herstel hiervan is nodig. Daarnaast dient de bovenzijde waterdicht gemaakt te worden en dient de waterafvoer herzien te worden.

Waterdicht maken van het balkon

Ik heb een houten balkon van c.a. 3 bij 2 meter (jaren 20 appartement) en die lekt hetgeen te zien is in een hoek van de erker eronder. Het hele balkon zou opnieuw moeten worden bekleed op de bodem tot aan de opstaande randen.

Lekkage bij het balkon verhelpen

Ik heb een balkon, maar dat is nu al jaren lek. Hierdoor krijg ik schimmel en een vochtige muur in de garage eronder. De grootte van het balkon is ongeveer 7.5 m2 (inclusief opstaande randen). Dit zou weer waterdicht gemaakt moeten worden. Een andere probleem is dat het water de verkeerde kant afloopt, dus aan de zijde waar de afvoer NIET zit. Dit zou dan dus ook eerst verholpen moeten worden, zodat het balkon de juiste kant afloopt. Ik heb een paar foto's toegevoegd. Ik zou graag een offerte willen krijgen voor al het bovenstaand werk.

Vloer balkon renoveren

Ik woon in een appartement van een appartementencomplex op de 6e verdieping. De betonnen balkonvloer (4.30 x 1.50 m) dient gerenoveerd te worden. De vloer dient waterdicht gemaakt te worden, volgens Vereniging Eigen Huis. Kunt u komen kijken en offerte uitbrengen?

Waterdicht maken van het balkon

7m2 oude tegels weg en afvoeren. Schoonmaken Waterdichtmaken Nieuwe tegels ( nog niet gekocht) Leggen

Tuinkamer onder een balkon bouwen

Wij hebben een 1930 tussenwoning met ongeveer 3 x 5 meter (diep x breed) houten balkon op een staalframe. Wij willen graag onder het balkon een tuinkamer inrichten. Hiervoor dient het plafond waterdicht gemaakt te worden en een schuifdeur of glazen deuren met zo veel mogelijk ramen/glas (isolatieglas) geplaatst te worden. Het wordt een verlenging van de werkkamer. Er is denk dat er geen metselwerk nodig is. Wel is er mogelijk een fundament nodig. Graag zou ik met elkaar om tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken. Het balkon is in goede staat, dus die willen we graag zou houden als het is.

Balkons bij een VvE renoveren

Voor een VvE dienen de balkons van twee woningen te worden gerenoveerd. Het zijn betonnen balkons van ongeveer 2 bij 1 meter, in een jaren '30 appartementencomplex. Er is tenminste bij één balkon lekkage en er is materiaal rot op de randbalken en/of verbindingen, de afwatering verbeteren, balkonvloer graag waterdicht. Als het kan met een gietvloer of iets met epoxy hars. Een inspectie dient gedaan te worden om te kunnen bepalen wat de de precieze staat is van de 2 balkons en wat de mogelijke stappen zijn om de eventuele problemen te verhelpen. Graag ontvang ik een offerte.