Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Arnhem of directe omgeving.

2925 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: optrekkend vocht in de muren, kelder waterdicht maken, kelder waterdicht maken, vocht vrij maken fundering al dan niet in combinatie met onderkelderen, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, camera inspectie kruipruimte in verband met vochtproblemen, opsporen en oplossen van water schade aan raamkozijn, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, kelder laten injecteren, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, schade na lekkage, vochtmeting onder houten vloer, camera inspectie kruipruimte, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Arnhem:

Herstelwerkzaamheden na waterschade

Ik heb waterschade aan muur en plafond, lekkende leiding bij de buren. Is inmiddels verholpen, maar een hele grote plek op muur en plafond. Tevens weet ik niet of de houten steunbalken schade hebben.

Vochtanalyse en reparatie werkzaamheden

Onze garage wordt gebruikt voor spullen, niet voor de auto en alles is zo vochtig dat gereedschap roest, fietsen roesten, alles wat van stof is zoals tuin kussens worden vochtig etc. Als je binnenkomt ruik je vocht. Ik wil dat een analyse wordt gemaakt van wat nodig is in de garage om dit op te lossen. Daarna de werkzaamheden uitvoeren om vocht eruit te krijgen. Als het mogelijk is zou ik eventueel ook een normale deur in de garage willen laten plaatsen wanneer het probleem is opgelost

Vochtmeting in een appartement uitvoeren en rapport opstellen

In oktober heb ik een lekkage gehad in mijn appartement. De week voor de constatering is het appartement verkocht. Nu wilt de koper graag er zeker van zijn dat het vocht uit de slaapkamer is. Daarvoor wil ik graag een vochtmeting uit laten voeren en dit laten vastleggen in een rapport.

Waterschade herstellen

Behang verwijderen circa 18 vierkante meter dit in 2 ruimtes gang en toilet Condensatiedroger plaatsen i.v.m vochtige muren door waterschade circa 1 week laten staan daarna muren zo nodig egaliseren en voorstrijken opnieuw behangen. Plafond twee ruimtes ruimte 1 3,60 x 8.40 Ruimte 2 1.80 x 4.50 zie foto bijlage voorstrijken + 1 scheurtje zie foto bijlage lengte circa 80cm egaliseren daarna de plafonds in beide ruimtes opnieuw witten. Graag offerte inclusief de benodigde materialen verf voorstrijk lijm voor de behang etc. behalve behang dit koop ik zelf. Ruimtes worden leeg gemaakt.

Schimmel behandelen of verwijderen

Schimmel aanwezig op een groot stuk van de muur in de slaapkamer. Op de foto is een gedeelte te zien, de schimmel loopt nog verder achter de kast.

Opsporing lekkage in souterrain en reparatie

Sinds een aantal weken hebben wij in het souterrain na langdurige regen een vochtige plek in de hoek van de binnenmuur. Deze plek zit dan ongeveer op 1 meter hoogte. Komt er regenwater door de buitenmuur ondergronds en trekt het daarna in de binnenmuur omhoog? Of lekt er een afvoerleiding onder de grond? Moet de lekkage van binnenuit of van buitenaf worden opgespoord? Ik weet het niet maar zit wel te wachten op deskundige hulp, eerlijk advies en natuurlijk herstel van de schade.

Vochtprobleem herstellen in bungalow door deskundige meting

Ons huis ruikt bij binnenkomen vochtig/muf. Ik wil een deskundige meting of er sprake is van een vochtprobleem en waar dat zit. Het gaat om een bungalow uit 1970.

Schimmel in washok verhelpen

In de bijkeuken hebben wij last van schimmel op de 2 enkelsteens buitenmuren. De schimmel zit van boven tot onder op de muren. Op de 2 binnenmuren zit geen schimmelvorming. De ruimte is voorzien van een deur, een raam die altijd open staat (inpandig) en een ventilator (badkamer formaat) in het plafond. Tevens is er een kleine radiator aanwezig (op een buitenmuur). Daarboven zit geen schimmel. In de ruimte hebben wij de wasmachine staan en ook hangen wij hier de was op. Het plaatsen van een voorzetwand wordt bemoeilijkt vanwege allerlei leidingen die over de muren lopen. Op één van de muren hangt een CV ketel en een expansievat. De afmeting van de beschimmelde muren is: 2520 x 2600 mm en 2890 x 2600 mm.

Ventilatieroosters in de kruipruimte aanbrengen

We willen 4 extra renovatie ventilatie kokers aan laten brengen, 2 aan de voorkant en 2 aan de achterkant van het huis. En we willen de bestaande ventilatieroosters laten schoonmaken.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik wil graag een offerte voor waterschade ontvangen voor de verzekering van de VVE (ik ben zelf lid van het bestuur van de VVE). In het appartementencomplex waar ik woon is op drie hoog een kraan lang open blijven staan, waarbij het water in de portiek is gestroomd en in ieder geval schade heeft veroorzaakt bij de onderbuur en in het portiek de muren allemaal nat zijn geworden. Ook is het water tot beneden in de bergingen komen te staan. Bij de onderbuur is de meterkast nat geworden, waardoor het stroom bij hem tijdelijk uitgezet moest worden. In het portiek is naast veel vocht niet direct meer schade te zien, maar dat zou ik wel onderzocht willen hebben. Ik zie graag uw offerte tegemoet.

Kelder waterdicht maken

Onze kelder - uitgegraven door vorige eigenaar, zo'n 8 jaar geleden, laat via muren, bij de vloer/muur vocht door. Zeker bij regenbuien. We willen dit graag oplossen.

Onderzoek naar vocht en schimmel

Wij hebben in Arnhem een woning in de verhuur en al jarenlang last van lekkage. Nu is het "lek" wel boven, maar de muren en plafonds zijn aangetast. Mogelijk is er last van schimmelvorming op zolder en kamers een verdieping lager. Er dient een onderzoek plaats te vinden of er sprake is van schimmel en of dit schadelijk is. Dus graag een schimmelmeting uitvoeren.

Vocht/schimmel onderzoek

Door daklekkage vocht en schimmel schade. Zolder badkamer slaapkamers vochtig en schimmelvorming. Schimmelonderzoek en vocht schimmel bestrijding.

Schade door schimmel en vocht herstellen

Slaapkamer muur, grenst aan de buitengevel. Schimmel schade. Met schoonmaken is dit weg te krijgen alleen komt het altijd weer terug. Waarschijnlijk lekkage.

Vocht detecteren in huis

In onze woning van 2009 is in de hal verkleuring te zien. Nu is er sinds vorige week ook een grote vlek op het plafond bijgekomen. Er is een dakdekker bij geweest, maar deze kon geen onvolkomenheden constateren op de daarboven liggende platte dakbedekking. Hij adviseerde mij om met vochtdetectie naar de oorzaak te zoeken vandaar hierbij vraag voor offerte. De lekkage is niet verholpen. Er moet een vochtdetectie worden gedaan. Indien mogelijk ook reparatie uitvoeren.

Balkon waterdicht maken

Balkon egaliseren en waterdicht maken ongeveer 8 vierkante meter. Eronder zit de keuken met een lekkage langs de muur.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Tijdens een regenval is er water uit de put omhoog gekomen, en in de keuken van uit het plafond naar beneden gedruppeld. De verzekering wil nu een schaderapport, waardoor ik u benader. Met het blote oog is er niet veel schade, maar omdat het een winkelpand betreft zou ik toch een expert naar willen laten kijken. De werkplek is goed bereikbaar.

Geur van schimmel in slaapkamer verhelpen

Ik woon sinds een aantal weken in een nieuw (huur)huis. Het is een oude woning. Sinds die tijd ben ik chronisch verkouden - een allergische reactie op, ik denk, schimmel. Met name in de slaapkamer waar enkel een houten ondervloer ligt. Het ruikt ook vaak muf. Ik heb al vochtvreters geplaatst en ben constant aan het ventileren, maar de allergische reactie blijft. Graag zou ik een expert willen laten langskomen die komt controleren waar het probleem vandaan komt. Er zijn namelijk geen zichtbare vochtvlekken. Ik gok dus dat dit onder de vloer zit. Het betreft een bovenwoning in Arnhem.

Ventilatiesysteem badkamer en slaapkamer in souterrain

Wij hebben een jaren 30 huis gekocht en slapen in het soutterain. Alle drie de slaapkamers hebben een raampje , de badkamer niet. Wat ik nu merk is dat in onze slaapkamer altijd het bed klam aanvoelt. We hebben wel de hele dag het raam een stukje open. Wat zijn de mogelijkheden om dat klammige tegen te gaan (en daarmee hopelijk ook minder "insecten")

Schimmelprobleem in de badkamer en slaapkamer

In een jaren 30 bovenwoning hebben we last van schimmel in de badkamer en de slaapkamer, langs de kozijnen. De schimmel is zwart en niet heel ver uitgespreid; niet zichtbaar in de volledige muur. Ik zou graag een offerte willen voor het inspecteren en eventueel verwijderen van de schimmel.

Vochtprobleem in een souterrain verhelpen

Ik heb een benedenwoning met een souterrain van ongeveer 40 vierkante meter. De woning is gebouwd rond 1900. Nu blijkt dat er optrekkend vocht is geconstateerd. Ik zoek een bedrijf die hier de oorzaak van kan achterhalen en dit probleem kan verhelpen. Graag ontvang ik een offerte.

Schimmel door vochtschade

Ik heb bruinrot in de hoeken van de steunbalken onder de vloer. De vraag is of er delen van de steunbalken vervangen moeten worden, of dat de hele steunbalken vervangen moeten worden. Het betreft de begane grond. De vloer is ongeveer 7 bij 6 meter. De ruimte is toegankelijk via de kruipruimte van de woning, het kruipluik zit bij de voordeur.

Vocht in de muur en plafond verhelpen

Aan de muur en een gedeelte aan het plafond van ongeveer 30 x 30 cm aan oppervlakte. De zichtbare problemen zijn: - Schimmelvorming - Poreusheid - Loslatende pleisterwerk - Informatie uit het internet is het waarschijnlijk een condensatie probleem, of een lopende vocht

Mogelijk schimmel door vochtschade

Er is in mijn woning, met name in de badkamer, vochtschade ontstaan door een lekkage. Op de badkamer en de slaapkamer is een muffe geur te ruiken en op de badkamer zijn ook wat onverklaarbare vlekken te zien. Ik zou graag door een expert willen laten vaststellen of er schimmel in mijn woning is.

Schimmel behandelen of verwijderen

Graag wil ik de schimmel laten behandelen/verwijderen op een muur in de woonkamer en op een muur op de 1e etage. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte. Het behang moet verwijderd worden. Het huis heeft een tijdje leeg gestaan. De muren moeten daarna ook weer netjes afgewerkt worden.