Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Apeldoorn of directe omgeving.

1807 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: optrekkend vocht in de muren, kelder waterdicht maken, kelder waterdicht maken, vocht vrij maken fundering al dan niet in combinatie met onderkelderen, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, opsporen en oplossen van water schade aan raamkozijn, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, kelder laten injecteren, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, schade na lekkage, vochtmeting onder houten vloer, camera inspectie kruipruimte, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen, betonnen balkon herstellen en impregneren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Apeldoorn:

Waterschade in slaapkamer herstellen

Waterschade ontstaan vanuit de wasmachine-aansluiting op zolder. Het gaat om de slaapkamer eronder waar schade is ontstaan aan het plafond, behang en de laminaatvloer.

Kelder behandelen

Zou graag willen weten wat kelder behandelen kost ivm witte haartjes. Ca. 2 x 3 m2.

Waterschade aan muren herstellen

Waterschade rapport maken voor de verzekering. Aantal muren hebben vochtschade door een kapotte dakgoot. Graag een offerte voor de reparatiekosten.

Schimmel verwijderen na lekkage

Na een lekkage van een aantal maanden terug, hebben we te kampen met een hardnekkig schimmel probleem in een van de kelders. We willen dit graag professioneel op laten lossen omdat de simpele huis, tuin en keuken oplossingen geen hulp bieden. De oppervlak dat mogelijk behandeld moet worden bedraagt ongeveer 50 m2. De ruimte willen wij ook graag laten behandelen zodat wij in de toekomst geen problemen meer hebben.

Schimmelvorming bestrijden

De badkamer is op de eerste verdieping en heeft geen ramen, omdat het tussen twee slaapkamers ligt en daarnaast is de woning een rijtjeswoning. Op zolder is een mechanische ventilatie unit geplaatst en in de keuken, wc's alsook op de badkamer zijn ronde stelbare dichte ventilatieroosters geplaatst, maar helaas het helpt niet tegen schimmelvorming en vochtproblemen die herhaaldelijk terugkomen na behandeling. Graag dit schimmel en ventilatie probleem verhelpen. De badkamer is ongeveer 2.30 bij 2 meter, in het plafond en deels in de voegen zit schimmel. Graag ontvang ik een offerte.

Kelder renoveren en waterdicht maken

Pand is van 1903, een gemeentemonument. De kelder staat ieder half jaar onder water tot zelfs wel 40 cm. De andere helft van het jaar is het droog. Er zitten twee pompen in putten die niet meer functioneren. Kelder wordt niet gebruikt en is schimmelig en vochtig. Liefst de hele kelder waterdicht maken zonder pompen of anders. Als dat niet kan de pompen repareren. De ruimte is 4 x 3 (12 m2) en 1.90 meter hoog.Het plafond van de kelder bestaat uit gewelven met stalen binten. Deze roesten, deels. Boven de kelder is de keuken.

Buitenmuur impregneren

Ik heb vocht zichtbaar op mijn binnenmuur, oorzaak buitenmuur?

Vochtige buitenmuur beoordelen en behandelen

Onze woning is gebouwd in 1970 en aan de buitenzijde van de noordgevel is in 1974 of 1975 een schoorsteen tegen de gevel opgemetseld. Sinds vorig jaar zie ik vochtplekken en zoutuitslag ontstaan op die gevel, rondom de schoorsteen. In de zomer droogt dit op, maar momenteel zie ik de kristallisatie toenemen. Ik wil bedrijven graag uitnodigen om de gevel te beoordelen en een behandelplan te maken en eventueel een behandeling te verzorgen.

Zwam verwijderen in de kruipruimte en ventileren

Tijdens de bouwkundige keuring van mijn nieuwe huis is zwam- en schimmelvorming geconstateerd in de kruipruimte. Dit moet gereinigd en behandeld worden. Tevens moet er extra ventilatie aangebracht worden. Het betreft een tussenwoning uit de jaren 70. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Buitenmuur tegen vochtdoorslag behandelen

Aan de binnenzijde van een 1 steens binnenmuur is het behang gaan bobbelen. Vermoedelijk is dit een vochtprobleem. Graag maken wij een afspraak om een en ander te laten beoordelen en voor het ontvangen van advies. Er zijn foto's beschikbaar.

Vochtproblemen in de hal

Graag offerte voor het oplossen van vochtproblemen in de hal. Naast de voordeur hebben we schimmelvorming op de muur. Het is de muur grenzend aan de buurman en er is verder geen ventilatie in de hal, alleen verwarming. Het is ons ook niet duidelijk waar het vocht vandaan komt.

Waterdicht maken kelderwand

Kelder 3 x 3 vloer van beton, wand kalkzandsteen lijmblokken 300 mm dik. Bij bouw buitenzijde 80cm behandeld met Metzger multidichtpasta, overgang vloer (kimfix stelmortel) slecht bereikbaar aan de buitenzijde deze lekt nu. Ongeveer 10cm water in kelder. Vloeren en wanden zijn nog niet afgewerkt. Zijn opzoek naar een bedrijf die overgang kan injecteren om zo een waterdichte kelder te krijgen.

Vochtprobleem

Mijn man en ik zijn begin mei in ons huidige huis van 900 kuub in Apeldoorn komen wonen. Het is een jaren '30 woning en we kampen met flinke vochtproblemen. 's avonds als we de kachel aanzetten beslaan alle ramen. We hebben een flinke glaspartij, tevens hebben we her en der in de woonkamer schimmel en worden de muren ook vochtig, ziet er zweterig uit. Het lijkt alsof we ook overmatig last hebben van vliegen. De gewone huisvliegen om het maar even zo te zeggen. We ontvangen graag een vrijblijvende offerte. Een bezoek door een vochtexpert van u lijkt me noodzakelijk. Wij gaan van een vrijblijvende fase, zonder verplichtingen aangezien we ons goed willen laten voorlichten. Graag vernemen wij van u.

Vochtprobleem in huis

Last van schimmels op alle buitenmuren aan de binnenkant van het huis. Het gaat hier om een vrijstaand huis van bouwjaar 1925. Er is reeds een bedrijf geweest die de muren geinjekteerd heeft maar het probleem blijft aanwezig.

schimmel woonkamer

Op de binnenmuur die grenst aan het toiletblok is zins enige tijd een soort uitwas ontstaan, ik noem het een schimmel, ik heb het schoon gekrapt maar het blijft doorgaan, het zit op plinthoogte maar ook 80 cm hoger. Mijn vaste loodgieter heeft inmiddels het hangend closet gedemonteerd en waar nodig van nieuw materiaal voorzien en weer gemonteerd, hij heeft geen vochtmeting toegepast. Ik zie nog schimmelplekken. Waar komt het vocht vandaan? Ik vermoed dat lekkage nu opgelost is. In hoeverre is de muur nog vochtig.

Er zit mosgroei op de voegen van de 10de ...

Er zit mosgroei op de voegen van de 10de etage in een deel van de wanden en in de muurtjes die als borstweringdienst doen. Het mos moet worden verwijderd en de voegen hersteld en de muren vochtwerend worden behandeld.

Kruipruimte bevat vocht, hier en daar ...

Kruipruimte bevat vocht, hier en daar staat een plasje water. Dit kan verholpen worden door bodemisolatie, evt aangevuld met meer ventilatie in de voor- en achtergevels. Vocht is echter ook opgetrokken (geweest) in een aantal muren op de beg grond waardoor stucwerk in het verleden heeft losgelaten. De muren zijn nu droog, maar het is me onduidelijk of dit probleem zich weer kan voordoen (bijv. in het natte seizoen). Ook als de bodem van de kruipruimte is behandeld heb ik het idee dat vocht nog steeds via de muren kan optrekken. Ik ben bezig informatie in te winnen bij een aantal in kruipruimte-vocht gespecialiseerde bedrijven die een laag schelpen, PE of kleikorrels of folie kunnen aanbrengen.