Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage babykamer:

Lekkage babykamer

Voor de verzekering willen wij graag een offerte laten opstellen voor de waterschade ivm lekkage aan het dak. Willen ongeveer weten wat het schadebedrag is. Mocht herstellen een optie zijn dan kunnen we dat bespreken.
Onze klant uit Aalten (Gelderland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage babykamer uit heel Nederland:

Schaderapport op laten stellen

Ik heb waterschade gehad door lekkage van een wasmachine. Hierbij heeft het plafond schade opgelopen en is ook het laminaat en de muur in de babykamer aangetast. De trap is ook aangetast. Ik wil graag een offerte voor de verzekering en herstel. Ook wil ik graag weten of de waterschade nog verder reikt. De lekkage is verholpen.

Lekkage en vochtschade muur met spoed herstellen

Ik heb sinds enkele weken een steeds groter wordende vochtvlek aan de onderkant van de muur in de babykamer. De vochtvlek is momenteel ongeveer een meter breed en 5 cm hoog. Het huis is gebouwd in 2003. Ik weet niet of het van een lekke leiding of van buitenaf komt. Er is wel een klein plat dakje buiten aan die muur dus misschien is daar een lek. We hebben er haast mee omdat het in de babykamer is. Onze zoon is deze week prematuur geboren en hij ligt in het ziekenhuis. Er moet eigenlijk iemand komen kijken.

Gevel met vochtdoorslag impregneren

We hebben een jaren '30 woning met een Franse kap en op de eerste verdieping aan de voorzijde van het huis zit boven het slaapkamerraam een grote vochtvlek. Deze plek is goed bereikbaar met ladder of steiger. We denken dat het doorslag is, maar weten het niet zeker. Impregneren zou misschien een oplossing zijn. Graag zouden we advies willen wat de beste oplossing is en tevens deze lekkage laten repareren. Zeker omdat het de babykamer betreft!

Kliklaminaat laten leggen

Graag offerte voor het leggen van kliklaminaat in de babykamer. Door een lekkage moet het laminaat worden vervangen. Ik heb laminaat aangeschaft bij Karwei. Ik heb een offerte nodig voor de verzekering, zodat het daarna gelegd kan worden door het vakbedrijf. De afmeting van de kamer is 15 m2.

Schimmel op muur slaapkamer

Vorig jaar lekkage in badkamer gehad, deze is opgelost. Op de kamer hiernaast is een muur geheel nat geweest, we dachten dat we dit hadden opgelost maar schimmel en vocht zijn er doorheen gekomen. Aangezien dit een babykamer moet worden, is het belangrijk dat de schimmel weggaat. Met enige haast. Graag inspectie en offerte voor oplossing.

Lekkage dakkapel

Lekkage dakkapel babykamer, achterzijde huis, 1e verdieping.