Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Gelderland.

79 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 7,5/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: kelder waterdicht maken, kelder waterdicht maken, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, schade na lekkage, vochtmeting onder houten vloer, camera inspectie kruipruimte, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen, betonnen balkon herstellen en impregneren, vliering op zolder laten maken, uitvoeren van onderzoek naar daklekkage, lekkage bij raamkozijn, waterschade rapport maken voor de verzekering, lekkage schade stucen en schilderen, waterschade in slaapkamer herstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Gelderland:

vrijdag 3 juli 2020

Herstelwerkzaamheden na waterschade

Ik heb waterschade aan muur en plafond, lekkende leiding bij de buren. Is inmiddels verholpen, maar een hele grote plek op muur en plafond. Tevens weet ik niet of de houten steunbalken schade hebben.
vrijdag 12 juni 2020

Waterschade in slaapkamer herstellen

Waterschade ontstaan vanuit de wasmachine-aansluiting op zolder. Het gaat om de slaapkamer eronder waar schade is ontstaan aan het plafond, behang en de laminaatvloer.
dinsdag 5 mei 2020

Kelder behandelen

Zou graag willen weten wat kelder behandelen kost ivm witte haartjes. Ca. 2 x 3 m2.
maandag 6 april 2020

Vochtanalyse en reparatie werkzaamheden

Onze garage wordt gebruikt voor spullen, niet voor de auto en alles is zo vochtig dat gereedschap roest, fietsen roesten, alles wat van stof is zoals tuin kussens worden vochtig etc. Als je binnenkomt ruik je vocht. Ik wil dat een analyse wordt gemaakt van wat nodig is in de garage om dit op te lossen. Daarna de werkzaamheden uitvoeren om vocht eruit te krijgen. Als het mogelijk is zou ik eventueel ook een normale deur in de garage willen laten plaatsen wanneer het probleem is opgelost
maandag 23 maart 2020

Vochtmeting in een appartement uitvoeren en rapport opstellen

In oktober heb ik een lekkage gehad in mijn appartement. De week voor de constatering is het appartement verkocht. Nu wilt de koper graag er zeker van zijn dat het vocht uit de slaapkamer is. Daarvoor wil ik graag een vochtmeting uit laten voeren en dit laten vastleggen in een rapport.
woensdag 11 maart 2020

Vocht in houten chalet

Kijken waar het vochtprobleem zit en eventueel oplossen. Ik heb een lekkage gehad op het dak en dat zou verholpen zijn, vocht lijkt van beneden naar boven te komen. schimmel zit nu in de badkamer en in de slaapkamer. Het is een plat dak en het is dakleer. Graag zou ik iemand langs willen hebben die de situatie kan beoordelen.
zaterdag 29 februari 2020

Lekkage balkon verhelpen

Balkon op zolder heeft blijkbaar een lek. Tijdens de storm is er water naar de onderliggende verdieping gelekt. Zoeken iemand die het kan opzoeken verhelpen
zondag 9 februari 2020

Vocht voordeur/luik kruipruimte

Er zit veel condens op de voordeur, loopt soms lekker naar beneden. Ondervloer hierdoor vochtig en lichte schimmelvorming. Beton en houten platen kruipruimte aan zijde deur nat/krom getrokken. Kruipruimte zand is droog, verder geen vochtig beton of andere vochtprobleem. Alleen rondom de voordeur. Het vochtprobleem moet dus verholpen worden en de platen moeten worden vervangen.
zondag 26 januari 2020

Balkon waterdicht maken

Het waterdicht maken van een balkon. Er ligt nu een smeervloer op. Aansluiting tussen muur en smeervloer is niet waterdicht. Smeervloer ligt op een betonnen ondergrond. Geen wapening in ondervloer aangebracht.
woensdag 22 januari 2020

Kruipruimteventilatie

Ik wil ventilatie in de kruipruimte aanbrengen. Ik wak namelijk tot de ontdekking dat wij door de vloer zakken. Dit komt doordat de kruipruimte vochtig is en niet geventileerd. De kruipruimte is ongeveer 4 bij 3 meter bij 0.4 meter hoog.
donderdag 16 januari 2020

Waterschade herstellen

Behang verwijderen circa 18 vierkante meter dit in 2 ruimtes gang en toilet Condensatiedroger plaatsen i.v.m vochtige muren door waterschade circa 1 week laten staan daarna muren zo nodig egaliseren en voorstrijken opnieuw behangen. Plafond twee ruimtes ruimte 1 3,60 x 8.40 Ruimte 2 1.80 x 4.50 zie foto bijlage voorstrijken + 1 scheurtje zie foto bijlage lengte circa 80cm egaliseren daarna de plafonds in beide ruimtes opnieuw witten. Graag offerte inclusief de benodigde materialen verf voorstrijk lijm voor de behang etc. behalve behang dit koop ik zelf. Ruimtes worden leeg gemaakt.
woensdag 18 december 2019

Oorzaak vochtprobleem plafond tuinkamer achterhalen in bungalow

Ik heb een vochtprobleem op mijn plafond in mijn bungalow. Het kan niet aan het dak liggen volgens mij want die is recentelijk vernieuwd. Sinds kort komt er ook een muffe lucht uit de badkamer. De oorzaak moet achterhaald worden.
woensdag 18 december 2019

Laminaat herstellen na waterschade

Ik heb een lekkage van de ketel gehad in mijn washok en ik dacht dat ik er op tijd bij was, maar het hele laminaat staat bol. De inboedelverzekering heeft een offerte nodig voordat zij de aanvraag goedkeuren. Kunnen jullie hier zorg voor dragen?
woensdag 4 december 2019

Schimmel behandelen of verwijderen

Schimmel aanwezig op een groot stuk van de muur in de slaapkamer. Op de foto is een gedeelte te zien, de schimmel loopt nog verder achter de kast.
woensdag 27 november 2019

Opsporing lekkage in souterrain en reparatie

Sinds een aantal weken hebben wij in het souterrain na langdurige regen een vochtige plek in de hoek van de binnenmuur. Deze plek zit dan ongeveer op 1 meter hoogte. Komt er regenwater door de buitenmuur ondergronds en trekt het daarna in de binnenmuur omhoog? Of lekt er een afvoerleiding onder de grond? Moet de lekkage van binnenuit of van buitenaf worden opgespoord? Ik weet het niet maar zit wel te wachten op deskundige hulp, eerlijk advies en natuurlijk herstel van de schade.
vrijdag 22 november 2019

Ventilatie in kruipruimte aanbrengen

We hebben onze kruipruimte laten isoleren met TonZon isolatie. Nu blijkt de ventilatie echter niet in orde. Er moeten 3 "gewone" ventilatiekokers met roosters worden aangebracht en 1 met koekoek (onder een pui met openslaande deuren).
maandag 14 oktober 2019

Vochtprobleem herstellen in bungalow door deskundige meting

Ons huis ruikt bij binnenkomen vochtig/muf. Ik wil een deskundige meting of er sprake is van een vochtprobleem en waar dat zit. Het gaat om een bungalow uit 1970.
woensdag 21 augustus 2019

Offerte voor vervanging vloer na waterschade

Door werkzaamheden in de badkamer is een waterleiding gesprongen. Hierdoor is de vloer in het halletje en de naastgelegen logeerkamer nu omhoog aan het komen. Aanstaande woensdag komt de verzekering en die wil weten wat het ongeveer gaat kosten om dit te laten vervangen. 3 x 2.80 logeerkamer 1.9 x 2.20 de gang hier komt de vloer ook omhoog. Omdathet een laminaat vloer is ben ik bang dat de rest van de verdieping ook vervangne zal moeten worden.
maandag 29 april 2019

Oplossing vochtige muur

Ik zoek een vochtexpert die mij kan helpen met mijn situatie. In onze souterrain komt een keuken en bij renovatiewerkzaamheden hebben we gezien dat de muur een beetje vochtig is. De muur is ongeveer 3.5 meter breed en 3 meter hoog, met twee ramen. Het onderste helft van de muur is een beetje vochtig gezien deze ook 'onder' de grond ligt. De muur is in 1903 geplaatst en zo ver ik weet ook enkelsteenmuur. Ik zoek advies voor een goede oplossingen.
dinsdag 9 april 2019

Kelder waterdicht maken

Ik wil geadviseerd worden om een kelder van ongeveer 15m2 waterdicht te maken. Na een keuze gemaakt over de te hebben wil ik bij voorkeur binnen 3 maanden starten met deze klus.
zondag 17 maart 2019

Schimmel in washok verhelpen

In de bijkeuken hebben wij last van schimmel op de 2 enkelsteens buitenmuren. De schimmel zit van boven tot onder op de muren. Op de 2 binnenmuren zit geen schimmelvorming. De ruimte is voorzien van een deur, een raam die altijd open staat (inpandig) en een ventilator (badkamer formaat) in het plafond. Tevens is er een kleine radiator aanwezig (op een buitenmuur). Daarboven zit geen schimmel. In de ruimte hebben wij de wasmachine staan en ook hangen wij hier de was op. Het plaatsen van een voorzetwand wordt bemoeilijkt vanwege allerlei leidingen die over de muren lopen. Op één van de muren hangt een CV ketel en een expansievat. De afmeting van de beschimmelde muren is: 2520 x 2600 mm en 2890 x 2600 mm.
vrijdag 1 februari 2019

Vervangen tegels + spuiten isoleer

Verwijderen bestaande tegels in douche gedeelte. • aanschaf nieuwe vloertegels. (maximaal 4 stuks of 1 doos) in 2015 hebben we een nieuwe badkamer laten plaatsen. Helaas heeft er tot 2 keer lekkage plaatsgevonden voor het laatst in januari 2019, doordat er water door de kitlagen is gegaan en vloertegels los zijn komen liggen. Hierdoor hebben we schimmel in het toilet een verdieping lager. Concreet verwachten we dat een aantal tegels worden vervangen, daarvoor wordt de vloer geëgaliseerd. tenslotte dient alles te worden gekit en dient het toilet een verdieping lager ingespoten te worden met isoleer. Wij zijn niet tevreden over de offerte van deze installateur dus graag andere ondernemingen bevragen.
dinsdag 8 januari 2019

Souterrain lekkage verhelpen

Mijn vrouw en ik hebben onlangs een huis gekocht. Ons huis heeft onder andere een souterrain welke als leefruimte wordt gebruikt met 3 kamers en een douche. Nu is er sprake van een lekkage nadat de eerste echte regenval (sinds wij hier zitten) heeft plaatsgevonden. De 2 kamers welke aan de buitenzijde aangrenzen daar is sprake van flink wat water op de vloer. Het kan dus niet anders dan dat er water van buiten naar binnen komt. Wij willen dit zo snel mogelijk laten oplossen aangezien wij nu geen gebruik kunnen maken van de souterrain. De gevel is 11 meter lang en 1,40-1,50 meter diep.
zaterdag 5 januari 2019

Waterschade rapport maken voor de verzekering

We hebben water schade aan het plafond. Omdat er boven de ketel langzaam leeg drukte. Voordat wij dat door hadden drukte het al na beneden. Er is inmiddels al lang wat aan gedaan aan de ketel maar nu begint het plafond te bladeren door de lekkage. Wat zou dat kosten als we dat zouden weg werken. We hebben het materiaal er niet voor. En we willen ook weten of je dan het hele plafond moeten laten doen of alleen dat lekkage want anders blijf je het verschil zien. Het gaat om ongeveer 1 meter aan schade. Het liefst wil ik dan ook het hele plafond schilderen
vrijdag 4 januari 2019

Ventilatieroosters in de kruipruimte aanbrengen

We willen 4 extra renovatie ventilatie kokers aan laten brengen, 2 aan de voorkant en 2 aan de achterkant van het huis. En we willen de bestaande ventilatieroosters laten schoonmaken.

Partners

Partners van Casius