Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor een koof herstellen en een vochtinspectie uitvoeren:

Een koof herstellen en een vochtinspectie uitvoeren

Ik zoek een vochtexpert/allrounder die mij kan helpen. Vanwege een lekkage in de vloer van de keuken is er schade ontstaan aan de muur en is vanwege het opsporen van de lekkage een stuk uit de koof gezaagd wat ook hersteld moet worden. Ook is er de vraag of ik nog meer problemen met de muur kan verwachten vanwege het ingetrokken vocht.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een koof herstellen en een vochtinspectie uitvoeren uit heel Nederland:

Herstellen van plafond en koof na lekkageschade

Plafond van de keuken (incl. koof) moet gerepareerd worden, is voor ongeveer 2,5 vierkante meter opengebroken, vanwege lekkage die opgelost moest worden. Ruimte is vochtig, omdat lekkage net is geweest.

Gevolgschade aan stucwerk van lekkage verhelpen

Stucwerk, kromgetrokken koof en 2 vochtplekken herstellen. In eerste instantie offerte nodig voor de verzekering en vervolgens schadeherstel.

Schade herstellen in badkamer en keuken

In de badkamer wil ik voegen laten vervangen en in de keuken wil ik het plafond laten herstellen na waterschade uit de badkamer. Naast het vervangen van de voegen in de badkamer willen we een deel van de tegels vervangen. De afvoerput moet opengemaakt en hersteld worden. De waterleiding in de muur nakijken en mogelijk herstellen. Tegels tot een hoogte van 1.50 meter. Kitten om de badkamer goed waterdicht te maken. Voegwerk en kitwerk in dezelfde kleur als eerder gebruikt. In de keuken de koof vervangen en het plafond herstellen: plafond eruit, natte delen boven het plafond behandelen of vervangen. Daarna een nieuw plafond aanbrengen en afwerken. De afmeting van het plafond is circa 3 x 3 meter. De werkzaamheden in de keuken graag apart vermelden in uw offerte. Graag vooraf contact hierover. Bij voorkeur een bedrijf buiten West Friesland.

Herstelwerk na een lekkage

Na een lekkage van de afvoer is de steenstrip koof beschadigd (zie foto). Door verwijdering van de koof dienen twee muren en mogelijk het plafond hersteld te worden. Werkzaamheden bestaan uit: - Het herstellen van de afvoer. - Wand 1 optie 1: Steenstrip muur herstellen, ook op de koof, bijpassende steenstrips zullen er bij gezocht moeten worden. - Wand 1 optie 2: Steentripmuur verwijderen & afvoeren, stucen en voorzien van een structuurlaag. - Wand 2: Behang verwijderen, stucen, voorzien van structuurlaag en nieuw behang. Plafond herstellen indien dit noodzakelijk geacht wordt na de werkzaamheden aan de muur. En indien nodig, circa 45 m2 plafond voorzien van muurverf.

Waterschade herstellen aan plafond en muur

Na lekkage badkamer hal beneden plafond net geworden. Gedeelte is gesloopt om de schade te herstellen, dit moet hersteld worden. Tevens moet hierna plafond gestuct worden en tevens geschilderd. Koof om afvoer moet gemaakt en geschilderd worden.

Keuken slopen en nieuwe keuken voorbereiden

Wij hebben onlangs een keuken besteld en zijn op zoek naar een bedrijf dat voor ons de keukenvoorbereiding kan doen. Geplande plaatsingsdatum van de keuken is 15/16 januari 2018. Uitvoering van de voorbereiding bij voorkeur in de 1e week van januari. De werkzaamheden zijn : - Verwijderen oude keuken - herstellen wanden - verleggen technische aansluitingen - aanleggen gasleiding (waarschijnlijk vanaf meterkast) - verwijderen bestaande schuine koof - nieuwe muurdoorvoer voor de afzuigkap - aanhelen parketvloer

Plafond en muur stuken

Wij gaan dit najaar de keuken verbouwen. De huidige keuken wordt verwijderd en de nieuwe keuken wordt aan de andere zijde van de keuken gemonteerd. Er wordt ook een koof verwijderd van het plafond en er worden enkele elektra-punten in het plafond afgedekt. We willen na het verwijderen van de oude keuken het plafond van ongeveer 50 m² laten herstellen en daarna met spackspuitwerk laten afwerken. Verder moeten er 15 m² wanden worden glad gestuukt. We ontvangen graag uw offerte.

Waterschade in keuken herstellen

Ik heb lekkage gehad op zolder (verwarming). Het water is langs een ventilatiekanaal naar beneden (de keuken) gesijpeld. Het water stond op het aanrecht en in de kastjes. De verzekering vraagt een prijsopgave van de waterschade. Kunt u voor mij een offerte maken om in de keuken achter de kastjes te kijken of er geen water meer aanwezig is? Boven de kastjes is een koof. Ook daar wil ik graag weten of er nog water in staat.

Spuitspack herstellen

Na verwijderen van tussenmuren, het infrezen van sleuven en het plaatsen van een nog te maken koof is het tijd het plafond te herstellen. Het betreft ongeveer 60 m2 waarvan de woonkamer en keuken doorloopt plus een klein stukje op het toilet. Het plafond is al eens gespoten met smack vanuit de bouw 7 jaar geleden. Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Plafond herstellen na lekkage

In de aanbouw is een lekkage in het plafond vanwege het lekken van het dak geconstateerd. De lekkage wordt opgelost echter dient het plafond aan de binnenzijde hersteld te worden en opnieuw gestuukt. Wellicht moet de koof van de T-balk opnieuw gemaakt worden. De aanbouw is 1.5 bij 6 meter. Hier zit een dakraam in. Graag zou ik willen weten of het gehele plafond van de aanbouw gedaan dient te worden of dat het ook mogelijk is dat alleen het stukje van de lekkage gedaan kan worden.