Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Leeuwarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Leeuwarden heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Leeuwarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Leeuwarden of directe omgeving.

966 klanten uit Leeuwarden bevelen een bij Casius in Leeuwarden aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Leeuwarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: keldervloer en muren vochtbestendig maken zodat het bewoond kan worden, plafond en muren herstellen na lekkage, waterschade herstellen aan vloer, plafond en muren, een wand opnieuw stucen na lekkage, een vochtinspectie in de kruipruimte voor de vloerbalken, waterschade keuken, vochtprobleem 19 eeuwse gevelmuur herstellen met stucwerk, ventilatie in de kruipruimte aanbrengen, vocht plafond en wand, waterschade rapport maken voor de verzekering, een camera inspectie uitvoeren onder de vloer, nieuwe coating aanbrengen op een balkon, zwamsanering en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Leeuwarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Leeuwarden:

Een koof herstellen en een vochtinspectie uitvoeren

Ik zoek een vochtexpert/allrounder die mij kan helpen. Vanwege een lekkage in de vloer van de keuken is er schade ontstaan aan de muur en is vanwege het opsporen van de lekkage een stuk uit de koof gezaagd wat ook hersteld moet worden. Ook is er de vraag of ik nog meer problemen met de muur kan verwachten vanwege het ingetrokken vocht.

Kruipruimte inspecteren met videoscoop

Ik wil graag de kruipruimte laten inspecteren met behulp van een videoscoop aangezien er geen toegang is middels een luik. Het gaat om een totale oppervlakte van ongeveer 36 m2 waarvan slechts een deel geïnspecteerd hoeft te worden. De reden van de inspectie is het controleren van de balken daar een deel van de vloer verzakt is.

Optrekkend vocht via een buitenmuur

Wij wonen sinds 10 jaar in een hoekwoning uit bouwjaar 1980. Aan de zijgevel hebben wij sinds enige tijd last van optrekkend vocht op onze binnenmuren. Er ontstaat ook schimmel. De onderkant van de buitenmuur is donkergekleurd. Onze kruipruimte lijkt niet bijzonder vochtig te zijn. Ik vind dit een vervelend en ongezond probleem in mijn woning en wil graag een onderzoek naar de oorzaak en een oplossing.

Vochtinspectie of keuring uitvoeren

Ik vermoed vochtproblemen onder de vloer maar kan dit niet goed beoordelen. Ik laat graag een vochtinspectie uitvoeren om te kijken welke proberen er zich in de kruipruimte bevinden. Het betreft een hoekhuis en de kruipruimte is moeilijk tot niet toegankelijk.

Vochtdoorslag garage verhelpen

De enkelwandige garage heeft last van vochtdoorslag.

Waterschade in de huiskamer

Er is waterschade aan de muur. Het is een witte muur waar nu een spoor waterschade te zien is.

Oorzaak schimmel opsporen

Opsporen oorzaak van schimmelplekken in 1 hoek van het plafond van de badkamer. Er wordt goed geventileerd en omdat alleen in die hoek schimmel voorkomt denken we dat er mogelijk iets lekt. Ik zoek een bedrijf die niet de hele muur gaat openbreken om de lekkage op te sporen.

Kruipruimte met een camera inspecteren

I.v.m. geen luik/mogelijkheid om in de kruipruimte te komen willen we graag weten wat de kosten zijn voor een camera inspectie. Dit omdat onze laminaatvloer op 1 punt doorzakt.

Muur impregneren

De muur van mijn hoekwoning laat vocht door, ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn om dit te voorkomen. Het gaat om een gevel van 8 meter breed en 7 meter hoog en een gevel van 5,60 meter breed en 2,40 meter hoog, in totaal is het dus ongeveer 70 vierkante meter. Het gaat om een een dubbelsteens muur zonder ramen of deuren. Het is de gevel aan de kant van een steeg dus er is niet heel veel werkruimte (1m breed). Graag ontvang ik een offerte.

Waterschade in de huiskamer

In de huiskamer boven en naast de tuindeuren (1meter breed) komt er vocht naar binnen. Boven de tuindeuren zitten bruine kringen van het water. Aan de zijkant van de tuindeuren zitten ook bruine vlekken en brokkelt de gespackte muur af, het hout onder de gespackte muur lijkt verrot (er liggen hieronder steeds hoopjes hout op de grond). Als het hard waait en regent drupt het water boven de tuindeuren naar binnen. In de slaapkamer die er boven zit kunnen wij geen waterschade ontdekken, toen wij hier 4,5 jaar geleden kwamen wonen hebben wij in de slaapkamer een gipswand geplaatst met isolatiemateriaal ertussen, of het hiertussen vochtig zit kunnen wij niet zien. Bijna 2 jaar geleden is de hele achtergevel opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Bijna 1 jaar geleden is de kitrand van de tuindeuren

Vocht in woonkamer

Vochtprobleem in de woonkamer. Vochtplekken in 1 muur, voorzijde. We hebben er nu ongeveer 1,5 jaar last van. Vochtplekken komen steeds weer terug. Graag een vrijblijvende beoordeling met offerte voor herstel/oplossing.

Vocht en schimmel op muren

Zoeken van een oorzaak naar vocht en schimmelproblemen op de muren en het oplossen hiervan. Vooral op de bovenverdieping hebben we hier veel last van.

Schimmel verwijderen

We hebben last van zwarte schimmel aan de muur van het toilet. Dit willen we kwijt en eventueel ook in de badkamer. Vooral beneden aan de muur van het toilet. Ook tussen het plafond en de vloer in.

Optrekkend vocht bestrijden

Last van optrekkend vocht op een muur keuken, gebied van 90cm, grenst aan buitenmuur. Deze muur zal behandeld moeten worden.

Lekkage Dak (lichte lekjkage ) dak.

Lekkage Dak (lichte lekjkage ) dak.

De aanbouw van mijn huis heeft een ...

De aanbouw van mijn huis heeft een kelder/ kruipruimte - vloer is gebetoneerd, muren zijn voornamelijk gemetseld. Bij regen sijpelt water in de kelder/kuipruimte en kan niet vanzelf verdwijnen. Ik zou dit probleem graag willen verhelpen – misschien door een drainage aan de kant waar het water binnenkomt, misschien door vochtwerende verf (of een combinatie van beide) of misschien zijn er andere mogelijkheden. Ik ga voor de financieel meest voordelige offerte.

wij wonen in leeuwarden in "het rode ...

wij wonen in leeuwarden in "het rode dorp" dit is een huurwoning maar woonbedrijf wil bijna niks aan ons huis opknappen. het huis is zeer vochtig!en er is veel schimmel in de keuken douche en wc dit wordt 1 keer per jaar door woonbedrijf geverfd en binnen 3 maanden zit er weer schimmel. dit geld ook voor 2 slaapkamers boven. schimmelvorming onder de ramen. wij willen graag weten wat het gaat kosten om dit te verhelpen(vooral keuken,wc,douche en slaapkamers)wij krijgen in de maand mei cv dus het probleem zal gedeeltelijk oplossen. oud en vochtig.graag muren woonkamer geisoleerd. kamer is 28m3 beneden zit dubbele beglazing. boven niet.ier zitten 6 kleine ramen.wil ev dubbele beglazing.

We hebben een zijgevel met doorslaand ...

We hebben een zijgevel met doorslaand vocht naar de huiskamer. De gevel is al behandeld met vochtafstotend middel en de binnenmuur met een laag vochtbestrijder. Toch is dit niet afdoende en willen we een cementlaag over een deel van buitenkant van de muur om voorgoed van het probleem af te zijn. We zijn nu op zoek naar iemand die dit kan en daar een offerte van wil maken.