Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Grou te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Grou heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Grou u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Grou of directe omgeving.


Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Grou bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: kelder waterdicht maken, kelder vochtvrij maken, ventilatiegaten boren in kruipruimte, ventilatie in de kruipruimte aanbrengen, muffe geur in slaapkamers, isolatie deels uit de kruipruimte verwijderen, vochtprobleem opsporen en verhelpen, ventilatie in de kruipruimte verbeteren, keldermuur vochtvrij maken, schimmelplekken behandelen en tegengaan en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Grou staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Grou:

Kruipruimte met een camera inspecteren

Ik wil een woning kopen uit 1920. De kruipruimte is hierbij volgens de eigenaar en het bouwkundig rapport niet toegankelijk. Toch wil ik graag een beeld hebben over hoe de staat van de balken is en/of er sprake is van huiszwam.

Detectie vochtprobleem

De muur grenzend aan de douche heb ik sinds kort behandeld tegen schimmel, overgeverfd met kalkverf. Nu begint de verf al weer te bladderen. Vochtdetectie is het eerste verzoek.

Kelder waterdicht maken

Wil graag offerte voor het waterdicht maken van een kelder van 310 cm breed, 200 cm lang en 75 cm diep, Het huis is gebouwd omstreeks 1938. Ik wil graag geholpen worden wat betreft de materialen die nodig zijn. Er is op dit moment namelijk een vochtprobleem.

Kruipruimte droogmaken

In onze vakantiewoning staat door hoog grondwater de kruipruimte vol water. Daar willen we graag vanaf. Oppervlakte 10 x 6 meter. Er ligt momenteel zand in de kruipruimte. Graag advies.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Door waterschade na lekkage van een waterleiding achter het plafond hebben we het plafond weggebroken om bij de leidingen te komen. De lekkage is inmiddels hersteld, echter het oude stucplafond (op riet gestuct) dient weer hersteld te worden (gedicht en gestuct) en aansluitend weer netjes geschilderd. Wij willen graag dat het zo wordt gerepareerd dat er geen scheuren ontstaan in het plafond als dit gaat werken. Ik zoek een specialist, niet iemand die een gipsplaat erin zet.

Vocht in kruipruimte verhelpen

Ik heb een natte kruipruimte en in de keuken kastjes schimmel en op bepaalde plekken in huis ruikt het muf. Daar wil ik wat aan gedaan hebben. Ik weet alleen niet zeker of dat mogelijk is dus er moet iemand langskomen om eerst even te gaan kijken.

Vochtoorzaak opsporen

Ik heb schimmelvorming gevonden in mijn huis en zou graag willen weten wat de oorzaak van deze schimmelvorming is. Ik zou, als u meteen weet wat eraan mankeert, een offerte willen voor de reparatie.

Lekkage in kruipruimte verhelpen

Ik heb waarschijnlijk een lekkage in mijn kruipruimte. Hier staat misschien water in. Graag offerte en spoedige reparatie. Ik verlies veel water.

Vochtprobleem verhelpen in een dijkwoning

We staan op het punt een dijkwoning te kopen. Nu is het souterrain deel heel vochtig. Muurvocht meting gem. 30% (gemeten met een brennemstuhlvochtmeter) toch zou ik het graag als woonruimte voor mijn ouders gaan gebruiken. Welke oplossing raad u mij aan om het probleem definitief te verhelpen en wat kost zoiets?

Schimmel uit het huis laten verwijderen

Ik wil onze slaapkamer laten controleren op schimmels in de muur. Wanneer u in deze ruimte ook schimmel aantreft dan willen wij dit graag laten behandelen.

Kruipruimte inspecteren met videoscoop

Ik wil graag de kruipruimte laten inspecteren met behulp van een videoscoop aangezien er geen toegang is middels een luik. Het gaat om een totale oppervlakte van ongeveer 36 m2 waarvan slechts een deel geïnspecteerd hoeft te worden. De reden van de inspectie is het controleren van de balken daar een deel van de vloer verzakt is.

Kelder leegpompen en lekkage lokaliseren

Sinds kort staat er 10 cm water in de kelder. Wie kan dat water eruit pompen en vaststellen waar het water vandaan is gekomen? En mogelijk de oorzaak ook verhelpen. De kelder is ongeveer 2 bij 3 meter.

Vochtprobleem kruipruimte verhelpen

Ik zou graag de kruipruimte vochtvrij willen hebben, er hangt nu een muffe lucht. De kruipruimte is ongeveer 4 meter lang en 2 meter breed en zit met name onder de keuken. In de voorraadkast is er een luik geplaatst waardoor de kruipruimte is afgesloten. Betreft een vrijstaand huis van ongeveer 100 jaar oud. Graag ontvang ik een offerte.

Optrekkend vocht via een buitenmuur

Wij wonen sinds 10 jaar in een hoekwoning uit bouwjaar 1980. Aan de zijgevel hebben wij sinds enige tijd last van optrekkend vocht op onze binnenmuren. Er ontstaat ook schimmel. De onderkant van de buitenmuur is donkergekleurd. Onze kruipruimte lijkt niet bijzonder vochtig te zijn. Ik vind dit een vervelend en ongezond probleem in mijn woning en wil graag een onderzoek naar de oorzaak en een oplossing.

Vochtinspectie of keuring uitvoeren

Ik vermoed vochtproblemen onder de vloer maar kan dit niet goed beoordelen. Ik laat graag een vochtinspectie uitvoeren om te kijken welke proberen er zich in de kruipruimte bevinden. Het betreft een hoekhuis en de kruipruimte is moeilijk tot niet toegankelijk.

Vochtdoorslag garage verhelpen

De enkelwandige garage heeft last van vochtdoorslag.

Waterschade in de huiskamer

Er is waterschade aan de muur. Het is een witte muur waar nu een spoor waterschade te zien is.

Oorzaak schimmel opsporen

Opsporen oorzaak van schimmelplekken in 1 hoek van het plafond van de badkamer. Er wordt goed geventileerd en omdat alleen in die hoek schimmel voorkomt denken we dat er mogelijk iets lekt. Ik zoek een bedrijf die niet de hele muur gaat openbreken om de lekkage op te sporen.

Water in de kruipruimte voorkomen

Graag willen wij het water definitief kwijt in onze kruipruimte, na het wegpompen staat er na een week vaak alweer 30 cm in.

Kruipruimte met een camera inspecteren

I.v.m. geen luik/mogelijkheid om in de kruipruimte te komen willen we graag weten wat de kosten zijn voor een camera inspectie. Dit omdat onze laminaatvloer op 1 punt doorzakt.

Ventilatieroosters kruipruimte boren en plaatsen

Ik wil graag 5 ventilatieroosters in de kruipruimte laten boren en plaatsen. De kruipruimte is goed bereikbaar. Let op: niet bellen i.v.m. mijn spraakprobleem, graag contact per e-mail.

Vochtprobleem in vakantiehuis Terherne

In mijn vakantiehuis in heb ik last van optrekkend vocht. Er groeien in mijn slaapkamer paddenstoelen uit het laminaat. Graag laat ik een vakman de oorzaak opsporen en het probleem op een afdoende manier oplossen.

Optrekkend vocht in enkele buitenmuur berging

Graag wil ik mijn berging vochtvrij laten maken. Het gaat om een vloeroppervlakte van 7.1 m2 en de muren zijn 2.9 x 2.4 meter. Zou u mij een offerte via de mail toe kunnen sturen met ongeveer een prijsindicatie. Bedankt voor uw genomen tijd.

Muur impregneren

De muur van mijn hoekwoning laat vocht door, ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn om dit te voorkomen. Het gaat om een gevel van 8 meter breed en 7 meter hoog en een gevel van 5,60 meter breed en 2,40 meter hoog, in totaal is het dus ongeveer 70 vierkante meter. Het gaat om een een dubbelsteens muur zonder ramen of deuren. Het is de gevel aan de kant van een steeg dus er is niet heel veel werkruimte (1m breed). Graag ontvang ik een offerte.

Optrekkend vocht behandelen

In de binnenmuur in de keldermuur zit optrekkend vocht. Vanaf de vloer zo'n 75 cm hoge vochtbaan. De muur is zo'n 3 meter lang. Graag laten wij deze muur behandelen door een vakman en de overige muren beoordelen.