Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage in kruipruimte verhelpen:

Lekkage in kruipruimte verhelpen

Ik heb waarschijnlijk een lekkage in mijn kruipruimte. Hier staat misschien water in. Graag offerte en spoedige reparatie. Ik verlies veel water.
Onze klant uit Giekerk (Friesland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage in kruipruimte verhelpen uit heel Nederland:

Leidingen en radiatoren vervangen

Ik wil graag nieuwe leidingen en 4 radiatoren plaatsen in een tussenwoning. De nieuwe ketel is al aanwezig. Er is lekkage in de huidige leidingen. De huidige leidingen lopen nu door een niet begaanbare kruipruimte, we willen de leidingen nu graag in de woning laten lopen.

Asbest uit de kruipruimte verwijderen

Uit bouwkundig onderzoek is gebleken dat er asbest-verdacht materiaal en zwam aanwezig is in de kruipruimte. Er is sprake van een vochtige bodemstructuur en wellicht onvoldoende ventilatie.Het gaat om los bouw- en sloopmateriaal en wat bij de riolering. Daar zit ook een lekkage in de riolering. Graag wil ik een offerte voor het verwijderen van de materialen die asbest bevatten. Ik heb een aparte aanvraag voor het verwijderen van de zwam en het beter ventilerend maken van de kruipruimte. Bouwjaar woning 1958.

Zwam uit de kruipruimte verwijderen en beter ventilerend maken

Uit bouwkundig onderzoek is gebleken dat er asbestverdacht materiaal in de kruipruimte zit. Het gaat om los bouw- en sloopmateriaal en wat bij de riolering. Daar zit ook een lekkage in de riolering. En er is zwam en houtaantastende insecten gevonden in de kruipruimte. Er is sprake van een vochtige bodemstructuur en wellicht onvoldoende ventilatie. Bouwjaar woning 1958. Graag wil ik een offerte voor het verwijderen van de zwam en andere zaken. Ik heb een aparte aanvraag voor het verwijderen van de asbest.

Vochtmeting in de woning laten uitvoeren

Na een lekkage van het riool is mijn verzekering van mening dat er een vochtmeting dient plaats te vinden in de kruipruimte. Graag de klant bellen over de kruipruimte. De klant wil dat de werkzaamheden zo snel als mogelijk plaatsvinden.

Vervuild zand in deel van kruipruimte vervangen

Door lekkage van de rioolafvoer in de kruipruimte (is hersteld) een deel van vervuild zand verwijderen en aanvullen. Ongeveer 4 m lang, 1 m breed, 0,30 m diep. Mits mogelijk graag z.s.m. ('s middags dinsdag 13 augustus?)

Zand in kruipruimte brengen

In de kruipruimte is er sinds enige tijd een lekkage geweest van het toilet, er is dus water en ontlasting op de vloer van de kruipruimte gekomen. Hierdoor is er een stank ontstaan die we weg willen hebben door een laag zand erop te laten aanbrengen. Het luik van de kruipruimte zit gelijk bij de voordeur en de afmeting van de kruipruimte is 5.15 x 8 meter (circa 90 cm hoog), we spreken dus over circa 40 m2. Betreft een woning uit 1999. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Deel van de muurdoorvoer riolering vervangen in de kruipruimte

In mijn kruipruimte loopt de PVC riolering met daarop aangesloten de afvoeren van de diverse vertrekken. Op de plek waar de riolering door de buitenmuur loopt, is vermoedelijk een scheurtje aanwezig en daar is lekkage. Wij laten dat stuk van die muurdoorvoer graag vervangen en de aansluiting netjes afdichten. De oprit aan de buitenzijde is al open gegraven. We ontvangen daarvoor graag uw offerte.

Kruipluik maken en lekkage in kruipruimte oplossen

Wij hebben waarschijnlijk een lekkage in de kruipruimte en dat willen wij laten controleren en laten maken. Tevens moet er ook een luik in het laminaat gemaakt worden om in de kruipruimte te kunnen komen. Het luik zit er, er is alleen wat laminaat overheen gelegd.

Laagje zand in kruipruimte spuiten

Kruipruimte van circa 45 m2 moet een laagje zand ingespoten worden van circa 15 cm. Lekkage van riolering geweest, is hersteld. Zitten ontzettend veel vliegjes in de kruipruimte.

Kruipruimte inspecteren op lekkage

Wij wonen hier nu 4 maanden en ik nam eens een kijkje in de kruipruimte. Vochtig. Vocht trekt op in de meterkast. Schimmel bij ingang kruipruimte. Er ligt al zand in. Er blijken bij de ingang van de kruipruimte veel druppels aan het plafond te hangen van de kruipruimte.

Partners

Partners van Casius