Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage in kruipruimte verhelpen:

Lekkage in kruipruimte verhelpen

Ik heb waarschijnlijk een lekkage in mijn kruipruimte. Hier staat misschien water in. Graag offerte en spoedige reparatie. Ik verlies veel water.
Onze klant uit Giekerk (Friesland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage in kruipruimte verhelpen uit heel Nederland:

Waterleiding leggen van meterkast naar keuken

Door een waterleiding die gebarsten is in de muur tussen de keuken en gang is er lekkage ontstaan. Graag willen wij een nieuwe waterleiding van de meterkast naar de keuken gelegd hebben (door de kruipruimte).

Standleiding vervangen

De verticale standleiding lekt. Het gaat om 3 appartementen boven elkaar. De lekkage is zichtbaar in de kruipruimte op de onderste verdieping aan de achterkant van de woning. De standleiding loopt vanaf hier naar het riool aan de voorkant van de straat.

Water in de kruipruimte tegengaan

Ons huis is bijna 3 jaar geleden gebouwd. Sinds het begin hebben we last van water in de kruipruimte. De buren rondom hebben dit probleem niet. In de winter loopt dit op tot meer dan een halve meter. Ik heb de kruipruimte al meerdere keren leeg gepompt. Volgens de installateur is er geen sprake van lekkage aan (hemelwater) afvoeren of leidingen. Ik wil het graag laten inspecteren door een expert.

Kruipruimte schoonmaken en afdekken

Vorig jaar hebben we lekkage gehad aan onze afvoer onder het huis. De lekkage is verholpen maar de kruipruimte is nooit gereinigd. We hebben nu ook last van latrine vliegjes. Dit willen we uiteraard verhelpen. Kunt u een indicatie geven wat zoiets kost? Het betreft een tussenwoning in Strijen.

Toegang tot de kruipruimte maken en deze uitzuigen

Wij hebben momenteel een lekkage aan de riolering in onze kruipruimte. Die kruipruimte is niet toegankelijk. We willen daarom een opening laten zagen in onze betonnen vloer met gietvloer. Daarna moet er een kruipluik gemonteerd worden. Ook willen we onze kruipruimte laten uitzuigen, zodat de riolering bereikbaar wordt. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben.

Kruipruimte vullen met zand

Voor onze woning in Almere zijn wij op zoek naar een bedrijf die in onze kruipruimte extra zand kan storten. Door lekkage is er veel slib/afval weggezogen, hierdoor staat er nu een laag water in de kruipruimte. De afmeting is ongeveer 5 x 9 meter, diepte 1.50 meter. Graag ontvang ik een offerte inclusief alle bijkomende kosten.

Stuk asbest riolering verwijderen

Ik heb in mijn kruipruimte een lekkage in de riolering. De lekkage zit rond de plek waar de riolering van binnen naar buiten gaat. Dit betreft een stukje riolering welke nog uit asbest bestaat, van ongeveer een tot twee meter lang. Het overige deel van de riolering (zowel binnen als buiten) zit dit aan een PVC riolering gekoppeld. Tevens zit in het asbest deel ook nog een koppeling naar de toilet en naar de bovenverdieping toe. Om de lekkage op te lossen zal waarschijnlijk het stuk asbest riolering verwijderd moeten worden en vervangen door PVC. Hiervoor wil ik graag weten hoe het stukje asbest riolering te verwijderen en wat de kosten hiervoor zijn.

Houten balk in de kruipruimte vervangen

Onder de keuken heeft een lekkage plaatsgevonden. Hierdoor isw waarschijnlijk de balk in de kruipruimte onder de keuken gaan rotten. De lekkage is op dit moment opgelost, maar de kruipruimte onder de keuken nog erg vochtig. We hebben epxert er naar laten kijken en die gaf aan dat er in de rest van de balken wellicht wel houtworm zit, maar dat de overige balken verder OK zijn. Het gaat dus om 1 balk, die gedeeltelijk onder de keuken ligt, gedeeltelijk onder onze (houten) vloer. Ik zou graag een indicatie van de werkzaamheden krijgen die nodig zijn om dit op te lossen, inclusief een indicatie van de prijs. Alvast dank. Martine

Lekkende verwarmingsbuis repareren

Ik heb een lekkage in de kruipruimte van de verwarmingsleiding op de aansluiting. Graag laat ik dit op zeer korte termijn repareren.

Leidingen en radiatoren vervangen

Ik wil graag nieuwe leidingen en 4 radiatoren plaatsen in een tussenwoning. De nieuwe ketel is al aanwezig. Er is lekkage in de huidige leidingen. De huidige leidingen lopen nu door een niet begaanbare kruipruimte, we willen de leidingen nu graag in de woning laten lopen.

Partners

Partners van Casius