Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor reparatie muur stucadoren na waterschade:

Reparatie muur stucadoren na waterschade

Muur badkamer/hal (trapopgang)is door waterschade(lekkage in badkamer) ,doorgeslagen, stuc/spaclaag op sommige plekken losgeraakt van de muur. Moet opnieuw worden hersteld. Muur is van zachte steensoort, glad afgewerkt met gips laag, daarna gespoten met spac. Oppervlakte met bocht mee: ong.4 vierkante meter. Gaarne offerte maken i.v.m verzekering(eis)
Onze klant uit Drachten (Friesland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reparatie muur stucadoren na waterschade uit heel Nederland:

Lekreparatie water afvoerbuis boven plafond

Er is reeds een lekdetectie uitgevoerd door verzekering die de achteraf reparatie niet gaat uitvoeren. Lekkage is gedetecteerd boven het plafond tegen een stenen muur. Foto's met rapport heb ik in mijn bezit. Graag wil ik weten wat de kosten zijn voor de reparatie.

Laminaat repareren

Door een lekkage in de keuken is een deel van laminaatvloer beschadigd, ongeveer bij drie keukenkastjes. Wat zouden de kosten van een eventuele reparatie zijn? Het bescahdigde deel is ongeveer 3m2 dat grenst aan de muur. Ik weet niet of dit betekend dat dit gedeelte moet worden vervangen of de gehele vloer. De gehele vloer zou 69m2 zijn. Graag een offerte voor de eventuele reparatie, zo niet de gehele vloer.

Reparatie aan een grindvloer en leggen van ongeveer 15 m2

Wij hebben een grindvloer van 20 jaar oud, ongeveer 50 m2, waar een scheur en wat beschadigingen in zitten en waarin gefreesd gaat worden. Wij zouden dit heel graag laten repareren als dit mogelijk is. Verder willen we een stuk van 15 m2 waar nu zeil ligt ook de grindvloer laten leggen. En ik breek een muur door, waar ook een stuk grindvloer gelegd zou moeten worden.

Gevel herstellen van voegwerk en een paar stenen en gevel reinigen en impregneren

Het gaat om een vrijstaand woonhuis, gebouwd in 1976, alleen gekoppeld aan de buren via garage. Huis is gebouwd van gele bakstenen. De zijmuur aan de westkant is behoorlijk vervuild en enkele bakstenen zijn beschadigd door vorst. Ook zal op enkele plaatsen het voegwerk vervangen/gerepareerd moeten worden, voornamelijk de hoeken. Na reparatie/reiniging graag de muur impregneren. Het gaat om ongeveer 50 m2, het gaat om de westkant (boven de garage tot aan het pannendak).

Schade aan muur / gevel herstellen

Schade aan muur/ gevel, gemaakt door een derde partij, wil ik laten herstellen. Gaat om een strook van 3 m langs aan de onderkant van de schuur. Wat is er aan te doen? Graag offerte binnen een maand voor reparatie zie foto`s in de bijlage.

Stoppen doorgeslagen na gaatje boren in de muur

Vandaag bij boren van een gaatje in de muur op de tweede verdieping sloegen alle stoppen door. Mogelijk hebben we elektraleiding van de zonnepanelen richting de meterkast of van een plaatselijke stopcontact richting wasmachine geraakt. Stop van de zonnepaneel inmiddels voor zekerheid uitgeschakeld, verder nu geen andere problemen met elektra in huis. Graag uw advies en prijsindicatie voor evt beoordeling en reparatie.

Stuc- en latex spuitwerk van muur en plafond na lekkage

Wij hebben een lekkage gehad in de badkamer en het water heeft ons verlaagde plafond van gipsplaten in de woonkamer beschadigd. Het water is via de badkamer ook in aangrenzende kamers in de muren terecht gekomen. Deze muren willen we opnieuw laten stucen en het verlaagde plafond na reparatie moet ook gedaan worden. 15 m2 wanden en 10 m2 plafond.

Deelreparatie verrot dakbeschot

Ik heb een vochtprobleem met mijn dakbeschot. Het betreft een spaanplaten dak, met sneldekkers gedekt welke deels verrot is. Ook de muur waar hij op aansluit is deels voelbaar vochtig. Ik wil u vragen wat de mogelijkheden zijn van reparatie en wat dit gaat kosten.  Ik heb een foto gemaakt maar krijg deze niet geupload. Bij interesse kan ik deze mailen.

Laminaat offerte

Ik zou graag een offerte willen voor het leggen van mijn laminaat inclusief plinten. De volgende acties zouden verwerkt moeten zijn in de offerte. Het gaat om 40 m2. Geeft u ons vooraf een gespecificeerde offerte door? In de offerte hoort de volgende informatie te staan: • Welke werkzaamheden zijn nodig voor de reparatie? • Hoeveel uur werk is er nodig per onderdeel? • Wat is het uurtarief? Bijvoorbeeld: 1 uur a € 35,- afplakken keuken, 5 uur a € 35,- stucwerk plafond keuken • Welke materialen heeft het herstelbedrijf nodig voor de reparatie? • Wat kosten deze materialen? Bijvoorbeeld: 2 palen van zacht hout € 10,- per stuk,-, schroeven en bevestigingsplaatjes € 10,- • Wat zijn de afmetingen van beschadigde muren, plafonds of vloeren? Bijvoorbeeld: 1 muur keuken 3 x 2.5m • Wat is het btw-percentage?

Reparatie spackmuur

Bij het vervoeren van een bed hebben wij schade veroorzaakt aan de muur in de gang. Een stuk uit de hoek is er uit. Afmetingen aangrenzende muren. Links: hoogte 260 cm en breedte 105 cm. Recht: Hoogte 260 cm en breedte 135 cm met een deur. Wij hebben geprobeerd om zelf gat te dichten, maar ziet er niet mooi uit. Betreft een spackmuur.

Partners

Partners van Casius