Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor kruipruimte met water herstellen:

Kruipruimte met water herstellen

Ik heb sinds een paar maanden last van een muffe lucht in huis. Met name in de meterkast is het goed te ruiken. Het werd steeds heftiger en nu blijkt dat de kruipruimte vol met water staat. De deurmat en het luik zitten onder een schimmel. Kunt u komen kijken naar de oorzaak en het verhelpen? Is het ook mogelijk om op korte termijn de kruipruimte leeg te pompen?
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipruimte met water herstellen uit heel Nederland:

Schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen

Nav lekkage van de afvoer heeft er een tijdje water in de kruipruimte gestaan onder de keuken. Dit is nu weggetrokken, maar er is schimmel zichtbaar en ruikt. Graag zouden we deze schimmel laten verwijderen (en kruipruimte schoon laten maken). Hoogte is 80cm, kruipruimte is ongeveer 15m2, maar niet hele ruimte is schimmel.

Een waterdichte grindvloer aanleggen

Ik zoek een vloerenbedrijf die mijn vloer op de begane grond kan vervangen. We hebben en cementvloer met waterschade. de vloer is nu aan het drogen en we willen graag in woonkamer, keuken en gang een echte dichte siergrindvloer aan laten leggen. zowel voor water vanaf onder als boven. Er is geen kruipruimte aanwezig onder de begane grond. Het betreft een hoekwoning met ongeveer 50 m2 aan vloer op de begane grond.

Lekkende buitenkraan vervangen

Wij hebben een vorstvrije buitenkraan. Deze is nu al weer voor de tweede keer kapot, lekt enorm. We willen deze vervangen hebben door een goede buitenkraan die we binnen in de kruipruimte kunnen afsluiten. Daarnaast willen we ook een buitenkraan aan de voorkant. Dat moet er een met een afneembare draaiknop zijn aangezien we vlak op de stoep zitten er geen kinderen met water moeten gaan spelen.

Afvoer in betonvloer frezen

Voor nieuwe woning ben ik op zoek naar kosten indicatie en mogelijkheden voor het verleggen van leidingwerk met als doel het verplaatsten van de locatie van de keuken in de woning. Zie plattegrond en foto's met (groffe) aanduidingen en afmetingen. De huidige afvoeren in de woning zijn in de badkamer en de keuken. Er moet een afvoer en water komen in de woonkamer. Er is geen kruipruimte, de vloer is gestort beton. Ik hoor graag de mogelijkheden en kosten indicatie.

Renoveren van complete woning

ik heb een woning gekocht in Delft ( opleverdatum september) en zijn op zoek naar een allround klusteam voor de volgende zaken: - Het vervangen van de huidige groepenkast (met 4 smeltzekeringen) en uitbreiden aantal groepen (o.a. voor inductiekookplaat in de keuken). - Het schilderen van de kozijnen aan de buitenzijde (voor en achter) en het vervangen van de grijze (trespa) gevelbekleding door houtwerk of keralit. - Het aanleggen van stroom + water t.b.v. kookeiland (kruipruimte aanwezig). - Het aanleggen van vloerverwarming in de woonkamer en hal (circa 45-50 m2). - Het installeren van een nieuwe CV ketel. - Het monteren van een nieuwe badkamer incl. gedeeltelijk tegelwerk en stucwerk (tegels en sanitair verzorgen we zelf). Hiervoor moet ook de locatie van het toilet verplaatst worden. - Het repareren van een lekkende dakgoot achterzijde. - Het isoleren van dak, vloer en gevel. - Het plaatsen van zonnepanelen. De oplevering staat gepland voor half augustus, dus er is enige haast bij geboden. Als er aanvullende vragen zijn, hoor ik het graag.

Samsun Amerikaanse koelast op water aansluiten

Er moet een aftakking van de waterleiding (of iets anders) in de kruipruimte gemaakt worden en naar dan boven in garage een kraanaansluiting maken. De koelkast moet vervolgens op het water aangesloten worden. (Samsung Amerikaanse koelakast)

Electra aanleggen en waterafvoer verplaatsen ivm nieuwe keuken

Eind juli of eind Aug krijg ik een nieuwe keuken. Ik wil graag een offerte ontvangen van de volgende werkzaamheden: ik schrijf er ook loodgieterswerk bij, maar als jullie dat niet doen dan zou ik graag alleen de kosten willen weten van uw werkzaamheden. - verplaatsen van aanvoer warm-koud water en afvoer (vaatwasaansluiting en gootsteen aansluiting gaan 1 kastje naar links) - 1 extra dubbele WCD aansluiten - 1 enkele dubbele WCD aansluiten - 1 extra WCD op aparte groep (via kruipruimte en opbouw) - 3x verplaatsen van leidingen/ stopcontacten Uitleg situatie

Kruipruimte uitdiepen om daarna te kunnen isoleren

Onder onze houtenvloer ligt zand/steenpuin, daardoor is de ruimte op sommige plekken te laag om te isoleren. Zeker het eerste deel van de kruipruimte (ongeveer 4m2) moeten we verder uitdiepen van 10cm naar 50cm diepte. We hebben geen last van water,

Kruipruimte aansluiten op riool

Mijn kruipruimte staat vaak onderwater omdat we in Veengrond zitten dicht bij open water. als er water in staat kan het ook moeilijk weer weg omdat de grond eigenlijk altijd nat is om het huis. Hu is het zo dat het riool (schoon en vuil water) voor de deur ligt en lager dan de vloer van de kruipruimte (beton). Ik zou eigenlijk de kruipruimte willen aansluiten op het riool, dus gat boren en aansluiten op riool zodat het water via natuurlijke weg afgevoerd kan worden. Geen idee welke vak man dit het beste zou kunnen verzorgen.

Kruipruimte isolatie

In de kruipruimte van circa 48 m2 (50 cm hoog ?) is er rioollekkage geweest wat hersteld is. Er ligt echter puin, restafval (vermoedelijk nog van de originele bouw) en modder en water in de kruipruimte wat wij verwijderd willen hebben om de kruipruimte te laten drogen en te laten isoleren. Graag advies van een specialist op dit gebied, bij voorkeur engelstalig.

Partners

Partners van Casius