Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor kruipruimte met water herstellen:

Kruipruimte met water herstellen

Ik heb sinds een paar maanden last van een muffe lucht in huis. Met name in de meterkast is het goed te ruiken. Het werd steeds heftiger en nu blijkt dat de kruipruimte vol met water staat. De deurmat en het luik zitten onder een schimmel. Kunt u komen kijken naar de oorzaak en het verhelpen? Is het ook mogelijk om op korte termijn de kruipruimte leeg te pompen?
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipruimte met water herstellen uit heel Nederland:

Verzakte en gescheurde rioolbuis vervangen

Rioollucht in de gang beneden. Bij het laten lopen van het kraantje in het toilet zie ik water van buitenaf in de kruipruimte lopen. Lijkt erop dat de rioolbuis buiten voor de voordeur gescheurd is en gerepareerd moet worden.

kruipruimte (zand vloer) voorzien van betonvloer + zijmuren waterdicht maken

Onder onze woning zit een grote kruipruimte. muren, voor zover ik kan zien gemetseld, vloer zand. Met het hoge grondwater niveau staat deze blank (40cm water). Ik zou graag een offerte/ info willen ontvangen voor het maken van een betonnen vloer, en de wanden water dicht maken, zodat grondwater niet meer binnen komt.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil aan de voorzijde van de woning een buitenkraan aangelegd krijgen. Er is een kruipruimte aanwezig. De meterkast bevind zich nabij de voordeur. Het water dient binnen te kunnen worden afgesloten.

Aanleggen buitenkraan

Wij willen graag een vorstvrije buitenkraan aanleggen. Liefst met zowel warm als koud water. Locatie naar de achterdeur (dus vast aan de woning). De afstand tussen de meterkast en kraan is 10 meter, en we hebben een kruipruimte. Graag een offerte.

Kelder bouwen

We hebben recent een woning gekocht die wij in de loop van 2020 betrekken. We hebben het plan opgevat om in deze bestaande woning een kelder of een souterrain te laten bouwen. In verband met de aanvraag van de hypoptheekfinanciering voor het bouwdepot hebben we op korte termijn een onderbouwde, maar wel globale inschatting nodig van de kosten van deze verbouwing. Het is een split-level tussenwoning, waarbij er achter de inpandige garage ruimte is (nu nog kruipruimte) om een kelder te plaatsen. De garage bevindt zich dus ook onder de woning. In de buurt zijn meer bewoners die een kelder hebben laten bouwen. Wij willen een ruimte creëren van 6m x 4m met een hoogte van 2,25 meter. Voor zover nu bekend zijn er geen bouwtekeningen van de woning beschikbaar. De woning stamt uit 1973 en volgens de huidige bewoner is de kruipruimte en fundering van de woning al voorbereid voor het inbouwen van een kelder. Kunt u op basis van deze informatie een globale inschatting maken van de prijs van een dergelijke verbouwing (het komt in dit stadium nog niet aan op 5000 euro). Of moet u ter plaatse een kijkje nemen? De huidige bewoner heb ik hierover al geïnformeerd en staat welwillend tegenover het bezoek door een aannemer. Kunt u in de prijsopgaaf het verschil aanbrengen tussen casco-bouw en volledige bouw. Onder casco versta ik dan, naast water en winddicht wel dat buitenramen, leidingwerk, aansluitingen, elektra en freeswerk voor leidingen al wel is gebeurd. Maar het plaatsen van wandjes, kozijnen nog door mijzelf kan worden afgemaakt. Ik overweeg om het afmaken zelf te doen, maar dat is afhankelijk van de kosten. De taxateur voor de financiering heeft in ieder geval een indicatie nodig voor het bepalen van de hoogte van het bouwdepot.

Kelderrenovatie en prefab kelder plaatsen

Ik wil zelf van de kruipruimte een kelder maken (27 m2) en deze doortrekken met de bestaande kelder (45 m2). Voor de kelder in de kruipruimte moet de vloer gestort worden. Ik heb twee mogelijkheden: of de vloer van de bestaande kelder kan ook gesloopt worden en dat de vloer in zijn geheel wordt gerealiseerd. Of: de vloer wordt alleen gemaakt worden de nieuwe kelder. Muur doorbreken en puin afvoeren doe ik zelf. Ik heb opstaande plinten van 30 cm, dit moet ook in de nieuwe kelder. Ook moet het verankerd worden in de draagmuur. Er moet ruimte zijn voor een put om water omhoog te pompen. Vergunning is niet nodig. Rond april wil ik hier graag mee beginnen. Voor een later project wil ik ook graag een prefab kelder in de achtertuin laten plaatsen van 4 x 6 meter. Vergunning heb ik al. Voor de fundering heb ik 4 palen nodig. Het gat kan ik laten graven. Het gaat dan om het plaatsen van de bak, deze wil ik vooraf waterdicht hebben en met alle leidingen erin. Elektra graag wel vermelden. Het wordt een soort kantoor ruimte. Casco oplevering. De kelder komt deels in het grondwater. Isolatie en stucwerk is ook niet nodig. Dit project heeft minder haast.

Loden leiding vervangen

Uit watermeting is gebleken dat in mijn appartement te hoge concentratie lood in het water bevindt. Waar de loden leiding zich bevindt is niet duidelijk. Graag ontvang ik een (gratis) offerte om loden leiding te vervangen. De woning komt uit 1903 en staat in Amsterdam oost 4 woonlagen, op elke verdieping water gemeente begaande grond is lood geconstateerd. Kruipruimte is aanwezig daar zijn de leidingen. deurtje verder zit de hoofdkraan.

Dompelpomp in de kruipruimte plaatsen

Wij hebben al ruim 20 jaar een dompelpomp in onze kruipruimte staan. Nu hebben we de stekker er uit moet trekken, omdat de pomp kortsluiting veroorzaakt. Waarschijnlijk is de pomp toe aan vervanging. Momenteel staat er geen water in de kruipruimte.

Vervangen van waterleiding in kruipruimte

In de kruipruimte net na de watermeter zijn de leidingen heel erg aangeslagen, en van een kraantje is de greep al afgebroken. De leidingen zijn vochtig en vermoedelijk niet meer geheel waterdicht.Ook staat er momenteel een laagje water in de kruipruimte wat eerder nooit het geval was. Wij willen graag een gedeelte van de leidingen vernieuwd hebben zodat het geheel weer waterdicht is.

Dompelpomp in de kruipruimte plaatsen

Kruipruim uitbouw bij klant staat onder water. Hier wil ik graag asap een dompelpomp in geïnstalleerd hebben. Riool toegang is al aanwezig bij kruipluik. Ik ben op het moment bezig bij de klant en zij hebben een vochtprobleem, maar ik wil niet dat het optrekkend vocht alles teniet doet.

Partners

Partners van Casius