Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Lelystad of directe omgeving.

1445 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: optrekkend vocht in de muren, kelder waterdicht maken, kelder waterdicht maken, vocht vrij maken fundering al dan niet in combinatie met onderkelderen, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, camera inspectie kruipruimte in verband met vochtproblemen, opsporen en oplossen van water schade aan raamkozijn, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, kelder laten injecteren, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, schade na lekkage, vochtmeting onder houten vloer, camera inspectie kruipruimte, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Lelystad:

Kruipruimte met water herstellen

Ik heb sinds een paar maanden last van een muffe lucht in huis. Met name in de meterkast is het goed te ruiken. Het werd steeds heftiger en nu blijkt dat de kruipruimte vol met water staat. De deurmat en het luik zitten onder een schimmel. Kunt u komen kijken naar de oorzaak en het verhelpen? Is het ook mogelijk om op korte termijn de kruipruimte leeg te pompen?

Lekkage balkon opsporen en verhelpen

Het balkon boven een uitbouw lekt en dat moet gemaakt worden en daarnaast wil ik ook de schade binnen laten repareren. De afmetingen zijn ongeveer 3,5 x 3,5 meter. Er liggen tegels die zo weggehaald kunnen worden. Daaronder zit iets dat lijkt op teer, maar dat is het niet. Ik weet niet wat het is. Tussen de binnen en de buiten is het gaan lekken. Nu zie je vlekken bovenaan de muur binnen boven het raam. Onder raam zit nu schimmel, dit moet behandelt worden. Op het plafond zit een kring. Dit moet weer gewit worden. De verzekering vergoed mogelijk de binnenkant.

Vochtplekken op plafond en muren verhelpen

Ik heb behoorlijk wat vocht in mijn wc plafond. De plekken zijn verspreid. Het is vergevorderd en ik wil iemand er zo snel mogelijk naar laten kijken. De verf begint zelfs te brokkelen. Ik wil een offerte om dit te behandelen met een prijsindicatie. Het plafond is 3 m2.

Drainage onder de woning aanleggen

In de winter staat bij ons en bij de buren water in de kruipruimte. De gemeente zegt dat wij zelf drainage onder de woning moeten aanleggen. Die mag afwateren op het RWA. Dit zou het effectiefst zijn als mijn buren dit ook doen. Het gaat dus om drie van de zes woningen in het rijtje.

Zwarte schimmel laten verwijderen

Ik wil graag met spoed een badkamer plafond laten reinigen. Het hele plafond in zwart van de schimmel en dit moet met spoed worden verwijderd.

Vochtprobleem in de meterkast oplossen

Tegen de achterwand van mijn meterkast is al enige tijd (opkruipend) vocht zichtbaar. Ook hangt er een muffe geur. De meterkast is inpandig gesitueerd op de benedenverdieping van een eengezinswoning. Mogelijk komt dat vocht uit de kruipruimte onder het huis, maar zover ik dat kan beoordelen is het daar droog. Een andere mogelijkheid is dat het vocht door de achterwand komt. Daar bevindt zich namelijk de wc met een ingebouwd hangtoilet. Afijn, ik zoek een vakman die dit uit kan zoeken en op kan lossen.

Vochtmeting in de woning uitvoeren

Wij wonen sinds 2013 in een gerenoveerde woning. Helaas hebben wij heel veel last gehad van verschillende soorten lekkages. Voornamelijk in de badkamer vanuit het bad. Onze woning had zoveel lekkage plekken, dat ik in 2016 maar weer ben gaan schilderen. Met spullen weghalen viel mij een vlek op het vinyl op. Er zat al een flinke laag schimmel op de vloer. De muren van mijn slaapkamer zijn zeer koud en vochtig in de winter en de vloer bij de muurkant wordt ijskoud. Er is een vochtmeting gedaan. Maar ik zie dit graag door een onafhankelijk bedrijf gebeuren, vanwege de niet te vertrouwen test. We willen heel graag dat er een oplossing komt voor onze klachten die wij hebben.

Lekkage balkon opsporen en verhelpen

Wij wonen in een appartementencomplex uit bouwjaar 2002. De woningen hebben hier inpandige balkons. Momenteel hebben onze buren een natte balkonvloer en gevel, vermoedelijk door een probleem met de hemelwaterafvoer van het balkon van het bovengelegen appartement. Wij zelf hebben door vochtdoorslag nu ook een natte muur op het inpandige balkon. Het probleem zit dus vermoedelijk op de 5e etage. Er zijn bouwtekeningen aanwezig. We willen graag een vochtmeting van de balkonvloer en gevel laten doen en de oorzaak van het probleem laten opsporen en aanpakken. We maken hiervoor graag een afspraak.

Vocht in de kruipruimte laten bestrijden

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar 2000 met betonnen vloeren. De kruipruimte ruikt erg muf en wij kunnen bij het toegangsluik zien dat de fundering ook vochtig is. Wij willen graag een onderzoek van de kruipruimte door een expert. Wij ontvangen daarna graag een advies over de beste aanpak en een prijsopgave.

Verhelpen lekkage bij schoorsteen

Bij hevige en langdurige regenval treedt er lekkage op aan de westelijke zij- en onderkant van de schoorsteen.

Vocht in kruipruimte en muren

Onze kruipruimte is zeer vochtig. Wij denken dat het vocht uit de kruipruimte naar de muren trekt. De muren zijn vochtig en beschimmeld. Kruipteruimte onder hele woning. Aantal m2 weet ik niet precies. Is een hoekwoning.

Waterschade in de woonkamer

Ik heb lekkage in de woonkamer en ik zou vragen hoe ik dit kan oplossen? Ik heb de verzekering al gebeld en ze willen een offerte hebben wat de schade is. Ik zoek een vakman die de lekkage kan herstellen/repareren.

Vocht

Vocht op binnen muren van de slaapkamers grenzend aan de badkamer

Vocht zit aan de bovenkant van de muren ...

Vocht zit aan de bovenkant van de muren van de bovenste verdieping (we hebben er 2) gelijk onder het dak dus. Waarschijnlijk moet het dak opnieuw bedekt worden.

Recentelijk hebben we veel last van ...

Recentelijk hebben we veel last van condensvorming op het raam in de keuken en in de woonkamer. Hierdoor ontstaat vocht in de vensterbank. Waarbij de vensterbank in de keuken al aan het uitzetten is door het vocht. Beide ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. Wellicht dient de vensterbank in de keuken vervangen te worden. Tevens is er in van de keukenkastjes schimmel onstaan, deze grenst aan de buitenmuur. De buitenmuur staat in direct contact met de berging van de buren waar ook recentelijk een renovatie heeft plaats gevonden aan het dak. De aanwezige vochtvreters tonen aan dat er veel vocht in de woonkamer en keuken zit. Vraag is hoe dit kan en hoe het verholpen kan worden.