Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtige betonvloer bij voordeur door regenval:

Vochtige betonvloer bij voordeur door regenval

Hallo, Afgelopen donderdag, het regende op dat moment, ben ik begonnen met het verwijderen van de laminaatvloer in de hal en kwam vervolgens tot mijn grote schrik een vochtige betonvloer tegen (zie foto’s). Het is alleen bij de voordeur, de rest van de hal is droog Mijn eerste gedachte was dat het via de muren omhoog komt of dat het condens was. Vrijdag is het de hele dag droog gebleven en is het (bijna) mooi opgedroogd. Zaterdag ochtend regende het weer toen zag ik dat de betonvloer weer vochtig werd dus het is doorslaand vocht wat onder de deur naar binnen dringt. Ik heb een met bakstenen gemetseld opstapje (zie foto) buiten tegen de onderkant van de deur aan en heb het idee dat het vocht daar opgezogen wordt en vervolgens naar binnen dringt Aangezien ik op dit moment m’n laminaatvloer in de hal er uit heb liggen en al kromgetrokken is hierdoor Wie o wie kan me hiermee zo spoedig mogelijk helpen met het verhelpen van dit probleem? Hoop op een vlotte reactie, bij voorbaat dank!
Onze klant uit Emmeloord (Flevoland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtige betonvloer bij voordeur door regenval uit heel Nederland:

Gat in de betonvloer groter maken

2 gaten in betonvloer groter maken vanwege dikkere coaxkabel. 1 gat via lage, soms vochtige kruipruimte, de ander kan van boven af geboord worden. De coaxkabel doortrekken. De oude ligt er nog.

Betonvloer met vloerverwarming aanbrengen

Klant heeft een vochtige kruipruimte en wil de vloer vervangen door een betonvloer met vloerverwarming en cementdekvloer. De kruipruimte is ongeveer 18-20m2 en de aan te leggen vloerverwarming moet op een totaal oppervlak komen van 25-30m2. Er is namelijk al een deel betonvloer aanwezig. De vloerverwarming moet aangesloten worden op de CV-installatie en moet niet als hoofdverwarming maar als bijverwarming gaan dienen. Op de cementdekvloer komt laminaat, maar dat gaat de klant zelf doen. Klant heeft momenteel al een offerte uitstaan om het vochtprobleem op te laten lossen, maar dit bedrijf doet deze werkzaamheden niet.

Vochtprobleem in het souterrain

Graag de betonvloer van ons souterrain repareren, scheuren dichten, schuren en aflakken. Oppervlakte 65 m². Ook graag vochtplekken op de muren behandelen, helemaal rondom het souterrain, en vochtige kozijnen repareren. Het betreft verzekeringswerk.

Betonvloer in een tuinhuis storten

Ik wil in een (enkelsteens) tuinhuis van 15 m2 een betonvloer laten storten. Er is nu geen beton aanwezig, dus offerte moet inclusief EPS-platen, krimpnet, folie et cetera zijn. Alles afgestemd op een vochtige omgeving. Bijkomende uitdaging: het huisje is uitsluitend met een kleine vrachtauto te bereiken. Gaarne reacties uitsluitend uit de regio.

Vloer en muur opknappen

1) Houten vloer van ± 12 m2 verwijderen en vervangen in een (schuim)betonvloer met een cement dekvloer. 2) Behandeling vochtige muur ± 2 m2: 1. Oude kalk-, pleister- en coatinglagen verwijderen tot 1 meter boven de laatst zichtbare zoutuittreding. 2. Wanden afborstelen. 3. Metselwerk voornatten met Aida Kiesol. 4. 1ste laag sulfaatbestendige mortel aanbrengen. 5. De nog natte mortel verkiezelen. 6. 2de laag sulfaatbestendige mortel aanbrengen. 7. De nog natte mortel verkiezelen. 8. 3de laag sulfaatbestendige mortel aanbrengen. 9. Na droging van de mortel aanbrandmortel aanbrengen. 10. Het geheel afwerken met een stuclaag en deze niet verdichten.