Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor muur controleren op lekkage en schimmel:

Muur controleren op lekkage en schimmel

Ik wil een inspectie van de muur tussen onze badkamer en slaapkamer laten uitvoeren. In de badkamer is deze muur voorzien van tegelwerk, in de slaapkamer zit er stucwerk op. Dit huis pas aangekocht en na het verwijderen van het behang in de slaapkamer viel de doorkomende schimmel pas op. Aangezien de andere kant van de muur de badkamer betreft en wel specifiek de plek van de douche daar, wil ik de muur graag laten inspecteren op lekkage en schimmel. Er is een grote kans dat de muur nat is en schimmel heeft. Ik ontvang graag uw prijsopgave.
Onze klant uit Biddinghuizen (Flevoland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur controleren op lekkage en schimmel uit heel Nederland:

Nokpannen, dakpannen en dakgoot controleren

Ik zou graag willen dat iemand de dakpannen/daknok controleert op onvoldoende lijm. Daarnaast hebben we een lekkage lijkt het, onder de dakgoot vanaf het dakkapel. Er is namelijk een grote vochtige plek te zien op de muur.

Regenpijp aansluiting ondergronds controleren en repareren

Aan de onderkant van de buitenmuur aan de voorkant van mijn woning links en rechts van de regenpijp is er stijgend /optrekkend vocht te merken tot een hoogte van ongeveer 50 cm en een lengte van een aantal meters. Om te hoge grondwater , of grond- regen water in de kruipruimte uit te kunnen sluiten als oorzaak van deze vocht problemen, wil ik eerst laten controleren of de regenpijp niet misschien ondergronds ergens lekt en als dat zo is de ondergrondse regenpijp aansluiting dan laten repareren. Er is namelijk alleen vocht aan deze muur van de woning links en rechts van deze regenpijp.

Dak controleren op lekkage

De muur in mijn slaapkamer kent een vochtplek die nog steeds koud en klam aanvoelt, alsof er direct contact met de buitenlucht is. De plek is op de grens van de dakkapel en de dakpannen, bij de schoorsteen. Graag het lood en de bedekking op deze plek controleren (kan foto sturen) en eventueel repareren. De plek is bereikbaar via het dak van de dakkapel of met een ladder (5 meter). De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Intercom repareren en aantal contactdozen controleren of vervangen

Onze Golmar Intercom T-7822VD doet vreemd. Soms horen we de bel in huis, maar bij opnemen van de hoorn gaat de deur beneden al open zonder op de knop gedrukt te hebben. Het gebeurt ook vaker dat we de bel niet horen overgaan. Bij de voordeur op straat hoor je wel nog de bel. Daarnaast hebben we aantal verouderde contactdozen in de muur en ook eentje die niet werkt. Dus voor de veiligheid controles en zijn vervangen/moderniseren.

Badcel opnieuw voegen en kitten

We hebben last van lekkage van de badcel naar de slaapkamer op de 1e etage. In ieder geval 2 voegen zijn niet meer goed welke we hebben afgeplakt. Daarom zouden we de voegen willen laten controleren en waar nodig repareren. Omdat de douchewand op de muur aansluit hebben we het vermoeden dat het hier ook lekt, dit omdat er water onder de douchewand komt tijdens het douchen. Het kan dus zijn dat er opnieuw gekit moet worden.

Draagmuur slopen en stalen balk aanbrengen

Ik wil in het huis dat ik wil kopen een draagmuur van ongeveer 10 m2 slopen tussen eetkamer en keuken. Stalen H-balk aanbrengen. Vooraf controleren of er leidingen in de muur zitten. Geheel naar behoren afwerken. Ik wil ook dat het puin wordt afgevoerd. Het huis is gebouwd in 1928.

Zonwering plaatsen

Ik wil een uitvalscherm laten plaatsen boven het raam aan de voorkant van de gevel. Het raam is verzonken in de muur. Het scherm moet geplaatst worden aan de onderkant van de boven muur. De armen moeten aan de binnenkant van de muur komen. De uitval mag ca. 1. 00 mtr zijn. De breedte tussen de muren bedraagt ca. 3,35 mtr. Graag ter plaatse de situatie en maten controleren. In de bijlage de foto van de voorkant van de gevel.

Draagmuur controleren

Er is een muur in mijn berging waardoor het bijna onmogelijk is om mijn scooter naar binnen te tillen. Omdat ik een hernia heb wil ik deze muur nu laten verwijderen. Van mijn VVE moet ik zelf uitzoeken of dit een draagmuur is. Aangezien ik de tekeningen niet vertrouw wil ik graag een professional er naar laten kijken. Ik heb de foto's toegevoegd.

Gasbetonnen muur deels slopen en afwerken

Ik wil graag in mijn nieuwe woning een deel van de gasbetonnen muur tussen gang en woonkamer laten weghalen (ongeveer 2.50 m breed, 2. 40 hoog). Deur die nu in de muur zit kan ook weg, inclusief kozijn. Daarnaast wil ik deur en kozijn naar keuken laten verwijderen. Zou aannemer met mij 1) kunnen controleren of muur dragende constructie is (waarschijnlijk niet) 2) sloopwerkzaamheden kunnen uitvoeren 3) kunnen afwerken (plafond en muur stucen)

Waterschade laten herstellen

Door een losgeschoten slang van de wasmachine is waterschade in huis ontstaan. Hierdoor is de vloer op zolder volledig blank komen te staan en is er water door het plafond en langs de muren naar beneden gelopen. Dit had als resultaat dat er scheuren en watervlekken in het plafond en een stuk van de muur zijn ontstaan. Ik heb een offerte nodig voor het controleren van de ruimte tussen het plafond en de zolder op verdere waterschade en het renoveren van de waterschade (hier komt mogelijk nog een stuk leggen van laminaat of vloerbedekking bij).