Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor schade na lekkage herstellen:

Schade na lekkage herstellen

Er is een lekdetectie geweest: "Er is een vochtschade geconstateerd in het plafond van de woonkamer. Hierboven is de badkamer met doucheruimte gelegen. Wij hebben geconstateerd dat de afsluiters naar de douchekraan zijn afgesloten. Dit is omdat de jets blijven doorstromen. In de doucheruimte hebben wij geconstateerd dat er op verschillende plekken sprake is van missend voeg en kit-werk. Wanneer wij de sier-kap verwijderen van de slang aansluiting hebben wij achter het rubber geconstateerd dat er geen kit-werk is aangebracht rondom de aansluiting in de muur. Hierdoor stroomt het water tijdens gebruik van de doucheruimte achter de wandtegels. Wij hebben de jets en het voeg en kitwerk belast van de douchewand. Tijdens het belasten zien wij de lekkage actief worden in het plafond van de woonkamer. Langs de wand zien wij water stromen." Er is geconstateerd dat het volgende gedaan moet worden: - Het binnenwerk van 6 jets nakijken en indien nodig onderdelen vervangen - Het voeg en kit-werk in de doucheruimte te herstellen of te vervangen - Kit-werk aanbrengen rondom elke aansluiting in de want, ook achter de jets Graag offertes om te bekijken wat de kosten zijn, dit omdat we de kosten moeten voordragen aan de vorige bewoners van het huis.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schade na lekkage herstellen uit heel Nederland:

Lekkage platdak van uitbouw

Ivm lekkage aan het platdak van de uitbouw ben ik op zoek naar een bedrijf dat op korte termijn een correct schaderapport kan opstellen en in overleg eventueel ook de ontstane schade daadwerkelijk kan herstellen.

Schade aan dak van dakkapel herstellen en lekkend raamkozijn vernieuwen

Offerte ivm stormschade aan het dak van de dakkapel en voor het vervangen van het raam(lekkage) in de dakkapel. (zie foto).

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Na de hevige regenval van vorige week hebben wij lekkage gehad vanuit de dakgoot, dit is in middels gemaakt maar we hebben op verschillende plekken waterschade. Wij zijn opzoek naar een partij die een waterschade rapport voor ons kan opstellen. de schade is in twee kamers op de muren, en plafonds. Plafond heeft zelfs even bolle plekken gegeven. op de beneden verdieping heeft het een zwarte plek gegeven op de houten vloer.

Lekkage schade stucen en schilderen

Plafond van circa meter moet gedaan worden en er naast gelegen muur van 4 vierkante meters behandelen en overschilderen. Vertoont sporen van lekkage. Dit alles op begane grond. Op de eerste etage moet aangetaste behang verwijderd worden, met voorstrijkmiddel behandeld worden en vervolgens overschilderen. Omtrek circa 5 x 3 meters.

Verwijderen van schimmel op vliering en permanente oplossing bedenken

We hebben last van schimmel, waardoor er houtrot is ontstaan. Mogelijk een vervolg van lekkage of het gevolg van slechte ventilatie. Schimmel is op zolder en willen graag een opinie van een expert en een permanente oplossing, voordat we de opgedane schade willen laten herstellen.

Wanden (20 m2) stuken en behangen.

Onze muur is na lekkage opengebroken. Graag het oude behang weghalen en nieuw behang plaatsen. Er zit daarnaast ook aan de onderste helft van de muur een houten beschermlaag. Deze moet teruggeplaatst worden. Daarnaast graag opnieuw stuken vanwege schade. Dit kan gewoon glas worden afgewerkt en daarna behang overheen hangen. Gaat om 20 m2. Het betreft eerste verdieping.

Stuk van plafond stucen en afwerken

Door lekkage heb ik schade aan mijn plafond. Daarom wil ik graag opnieuw mijn plafond laten stucen. De hoogte tot Plafond Vierkante meter: 10 m2. Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (stucen) +Afspuiten latex, kleur graag in het wit. Vloeren afplakken Vierkante meter: 10

Muur en vloer herstellen na waterschade

We hebben onlangs lekkage gehad. Het gaat om lekkage in de trapkast. Iemand komt vandaag om de lekkage te verhelpen. Graag de waterschade herstellen op de begane grond. Het gaat om lekkage in de trapkast, vloertegels los, voegen vloertegels woonkamer los/wit, muren nat geworden waardoor behang los laat. Is nu sprake van hoge luchtvochtigheid en schimmel in huis. Hoogstwaarschijnlijk moeten vloertegels/vloerverwarming eruit om alles goed te laten drogen alvorens er begonnen kan worden met herstel. Gaat woonkamer van 30 m2 vloer. Het is een vloertegels. Als de vloer opengebroken worden, moet er gedelfd moet worden. Het gaat oom de begane grond. Schade moet opgemeten worden en rapport worden uitgebracht.

Lekkage schade dak chalet

Door een lekkage is er schade ontstaan aan de trim en boei beplating, lengte +/- 3 m. Reparatie trim en boei beplating en dakgoot ( dakgoot is van bitumen ).

Lekkage schade stucen

Mijn muren en de rand van het raam moeten gestuct worden. Ik heb een lekkage gehad. Er moet in totaal 2 meter muur gestuct worden.

Partners

Partners van Casius