Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage dakraam opsporen en repareren:

Lekkage dakraam opsporen en repareren

Wanneer het regent komen er druppels in de woonkamer. Ik wil graag laten onderzoeken waar dit vandaan komt en het verhelpen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage dakraam opsporen en repareren uit heel Nederland:

Hellend pannendak ontmossen

Ik heb een (flauw) hellend pannendak waar mos op groeit. Ik wil dit laten schoonmaken, omdat er een lekkage door is ontstaan. Het dak helt maar een kant op dus heeft geen nok. Ik wil een offerte opvragen voor vier daken (nr 22, 24, 26 en 28). Het dak van nr 28 is 640 cm breed en 788 cm lang. In de breedte zit ook een oversteek van 25 cm, dus de totale breedte van de vier daken zou 615 x 4 + 25 = 2485 cm zijn. De lengte is de platte lengte, dus van bovenaf bekeken zonder de helling mee te rekenen. Totaal zitten er in de daken een dakraam en twee dakkapellen.

Laminaat slaapkamer leggen en leveren

In een kinderslaapkamer van 15 m2 moet een donkere laminaat van middelmatige kwaliteit gelegd worden met onder vloer. Er is namelijk een lekkage van het dakraam geweest waardoor de vloer bol is komen te staan. Wij hebben hoge plinten tegen de muur, ik denk dat de plinten kunnen blijven.

Dak van de binnenkant herstellen na grote lekkage

De zolder heeft waterschade geleden door een kapot dak. Dit dak wordt hersteld. De binnenkant moet opnieuw geïsoleerd worden, er zit nu purschuim en ik wil graag advies voor de nieuwe isolatie. 2 dakramen moeten ook worden vervangen. Het dakraam krijgen we niet open, een willen we groter iets van 1 x 1 meter. De zolder is ongeveer 6 x 6 meter. Verder is de balk in de nok aangetast, beschimmelt en heeft houtrot. Deze zou mogelijk alleen behandelt hoeven worden. Stucen hoeft in eerste instantie niet. Afvoeren van het oude materiaal graag vermelden. We hebben de woning net gekocht en we zijn bezig met de vorige eigenaars.

Lekkage dak herstellen en vervangen van een dakraam

Het blijkt dat al enige tijd lekkage bestaat rond een dakraam van onze woning (gebouwd 1977). De dakplaten zijn daardoor goed nat en zakken al wat door. Een (of wellicht meer) nieuwe dakpla(a)t(en) is (zijn) nodig. Ook het Velux dakraam met kozijn moet vervangen worden. Graag vervangen voor hetzelfde soort dakraam. Oppervlakte van het dakraam is ongeveer 1.5 m bij 1 m.

Dakraam op zolder vervangen

Wij hebben een dakraam welke lekt en tocht en moet zsm vervangen worden. Graag willen wij een kunststof dakraam en van de problemen zoals lekkage en toch verholpen zijn. De maat is 104 breed bij 114 cm hoog, maar weet niet of dit goed gemeten is.

Dakgoot reparatie en lekkage opsporen

Er zit een gaatje in de zinken bak van waaruit de regenpijp naar beneden loopt. Graag hoor ik wat een reparatie kost. Is het ook mogelijk om mijn dakraam meteen na te kijken? Het is een dakraam/koepel van 1 bij 1 meter, en ik zie vochtplekken in mijn zolder, rondom het raam. Ik wil de lekkage meteen op laten sporen. Ik hoor graag van u.

Lekkage bij een dak raam repareren

Lekkage gespot bij dakraam. Geen condens, maar een echte plas water op de vloer. Dit moet verholpen worden. Tweede dakraam moet gecontroleerd worden En lekkage bij plint groot raam. Opnieuw kitten?

Platdak uitbouw vervangen door PVC en lekkage verhelpen

Wij hebben een uitbouw aan ons huis met plat dak afmeting ongeveer 6x4m dat lekt. Waarschijnlijk moet een deel vervangen worden. Midden op het dak zit een dakraam/koepel. Kunt u een prijsindicatie geven voor PVC? en op welke termijn kunt u vervangen? Het dak zelf is nu van bitumen en ligt op ongeveer 3 meter hoogte.

Lekkage klein dakraam verhelpen

Niet altijd als het regent, maar als het stortregent, komt er water door het kleine zolderdakraam. Waarschijnlijk moet het verouderde rubber om het kozijn vervangen worden. Het raampje is 50 bij 50 ongeveer.

Dakraam repareren of vervangen

Ik heb 2 veluxdakramen, 1 kleine en een wat grotere. Ik schat dat de kleine 80 x 80 cm is en de grote ongeveer 1 x 2 meter. De rubbers dienen denk ik vervangen te worden. de ramen vertonen lekkage, de kozijnen beginnen bol te staan. Mogelijk dat de kozijnen hersteld moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.