Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor muffe stank lucht op zolder:

Muffe stank lucht op zolder

Muffe lucht uit zolder verhelpen. Wij zouden graag willen weten waar de muffe /stank lucht vandaan komt in onze woning. Lucht is vooral boven op zolder te ruiken dit trekt door naar beneden, muffe geur komt en gaat soms ruik je het niet dan weer wel.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muffe stank lucht op zolder uit heel Nederland:

Stank uit de meterkast en muffe lucht uit de kruipuimte verhelpen

Er komt stank vanuit de meterkast bij koud weer, en een muffe lucht vanuit de kruipruimte. De mogelijkheid bestaat dat dit wordt veroorzaakt door de mechanische ventilatie. Wie kan ons hier vanaf helpen?

Vochtprobleem opsporen en verhelpen

Sinds een paar weken komt er een muffe stank in de gang van onze woning. We denken dat het uit de meterkast komt. Heb alle gaten waar kabels door heen lopen dicht gesmeerd met een laagje cement, maar er komt nog steeds een muffe lucht in de gang van ons huis. Als ik de kruipruimteplaat los gehaald, dan ruik ik niets en er ligt ook geen water onder het huis. Zou het iets met de riolering te maken kunnen hebben? Woning is in 1996 gebouwd.

Oorzaak van muffe lucht opsporen

Stank in een vaste kast op de overloop. Continu aanwezig. Dezelfde geur is ook in vlagen op de zolder aanwezig, in mindere mate.

Stank en een muffe lucht in de woning

Al een paar maanden ruik ik een vochtige lucht in de meterkast. De muffe lucht is inmiddels ook in het naastgelegen toilet te ruiken, maar ook in het halletje. Ik vermoed lekkage en heb een loodgieter laten komen. Hij is in de kruipruimte geweest maar daar was het niet vochtig en stonk het ook niet. De ventilatieroostertjes zijn vrij. Als ik in de badkamer op de bovenste etage ontstopper in de goot giet, dan ruik ik de geur van de ontstopper in de meterkast. Zou dan de afvoer van de badkamer de oorzaak zijn? De badkamer is in mei 2015 verbouwd. Ook ruik ik de vochtlucht soms in de afvoer in de keuken. Als ik aan het afwassen ben en het water loopt door, komt door het roostertje aan de zijkant een muffig, vochtig luchtje. Ik vraag me af waar dit aan zou kunnen liggen.

Stank uit de meterkast en muffe lucht uit de kruipuimte

Wij hebben onlangs een huis aangekocht in Alkmaar. Nu wij er een tijdje te wonen valt ons op dat er na een fikse regenbui stank uit de meterkast en kruipruimte komt. Allereerst dacht ik nog zelf wat zand aan te brengen in de kruipruimte maar na wat verder door te zoeken kwam ik er achter dat dit nog al een flinke klus is. Doordat ik niet zeker weet waardoor de vieze luchten ontstaan wil ik er iemand naar laten kijken die er verstand van heeft. Graag hoor ik de opties van jullie.

Water en stank in de kruipruimte

We hebben sinds de bouw in 2001 last van water in de kruipruimte. Dit jaar hebben we ook een muffe lucht in de hal. Hier bevindt zich de meterkast en de kruipruimte. Waarschijnlijk is de ventilatie in de kruipruimte niet goed en zal er waarschijnlijk water naar binnen lopen via een leiding voor de tuinverlichting. Die leiding moet in ieder geval gecontroleerd worden. Tevens kijken wat de mogelijkheden zijn om de vochtigheid tegen te gaan. De totale oppervlakte is ongeveer 128 m2.

Aanrechtblad vervangen

Ons aanrechtblad in de keuken is vol vocht gekomen en is nu heel vies en bol. Wij hebben (al twee jaar geleden) een vervanging besteld, dat nu al bijna twee jaar in ons woonkamer staat, totdat mijn man uiteindelijk tijd kan vinden om de klus te klaren ( hij heeft zelf de keuken geplaatst 11 jaar geleden, namelijk) -- maar er komt er steeds niets vanGeld om een nieuwe keuken te laten plaatsen hebben wij niet, en deze functioneert nog goed verder . Maar, ik moet van de muffe stank in de onderkasten af, en de vieze aanrechtblad is echter ook niet meer mee te werken, laat alleen dat de tegels beginnen ook van de 'stress' van de aandoening te breken en uitvallen ( Duck-tape overalDus, graag een offerte van iemand om dit voor hem te doen --- alles is in huis --- dus alleen de 'man die alles kan' is wat wij nodig hebben !! Mijn man kan goed meehelpen ( de aanrechtblad is erg zwaar voor een persoon alleen ), en werkt graag met u mee ( hij heeft zelf een opleiding als timmerman gehad). Ons bedoeling is dit te doen in de eerste week van mei ( week 19 ) -- de tegels opknappen erna kan hij zelf ( eigenlijk kan hij alles zelf, maar tijd, en leeftijd houdt hem tegenHulp !!! dus ---- en zou ik u eeuwig

Vochtprobleem kruipruimte

In de hal van mijn bovenwoning (+- 3 m2) heb ik al geruime tijd last van een muffe/vochtige geur. Zelf weet ik niet wat de oorzaak is. Een loodgieter heeft de leidingen nagekeken en zegt dat er geen lekkages zijn. Zelf heb ik nog mijn twijfels, aangezien de stank langzaam is opgekomen. De kruipruimte is niet geventileerd, maar moeilijk te ventileren vanwege het ontbreken van een muur. De onderbuurman heeft wel een geventileerde kruipruimte. Graag zou ik vrijblijvend iemand willen uitnodigen om de oorzaak van het overtollig vocht/de stank te achterhalen en een oplossing voor te stellen. Bij het bieden van een juiste oplossing, volgt uiteraard daarna de uitvoering van de opdracht.