Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor opsporen lekkage en reparatie:

Opsporen lekkage en reparatie

Bij hevige regen hebben wij vocht doorslag in onze slaapkamer in de rechterbuitenhoek en linkermuur. Het is een twee onder een kap, schuin dak met dakpannen, geen zichtbare schade van buitenkant.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opsporen lekkage en reparatie uit heel Nederland:

Oorzaak vloerverzakking opsporen en verhelpen, en indien nodig vloerbalk vervangen

Wij hebben waarschijnlijk een lekkage gehad en de vloer voor het toilet is verzakt. Graag zou ik de oorzaak van het lekkage willen laten opsporen en verhelpen, en de steunbalk laten controleren. Wellicht is de oorzaak van de verstopping het riool. Wanneer de steunbalk niet meer goed blijkt te zijn, deze graag vervangen. De steunbalk is waarschijnlijk ongeveer 2 meter. De vloer verzakt na lekkage, graag controle vloerbalk, en eventueel vervangen. Graag zou ik ook ventilatie voor onder de vloer willen laten plaatsen.

Dakgoten vervangen + daklekkage opsporen/verhelpen

Zinken dakgoten aan voorzijde en achterzijde (2 x 7 mtr) moeten vervangen worden.. Regenpijpen ook. Bereikbaarheid achterzijde kan een probleem zijn. Bij regen in combinatie met harde wind is er een lekkage in het pannendak aan de achterzijde. Mogelijke door een kapotte dakpan of door defect loodbeslag aan de schoorsteen.

Twee zonnepanelen verwijderen en pannen vervangen / lekkage opsporen

Ik heb een lekkage onder 1 van mijn zonnepanelen. De verzekering wil weten wat een reparatie kost. Daarvoor zoek ik een bedrijf die de schade kan vast stellen en daarna kan repareren.

Lekkage balkon opsporen en verhelpen

Water loopt in een muur vanaf het balkon of vanaf de regenpijp die van het balkon loopt. Dit vereist het opvullen van openingen op het balkon of de muur van het bakstenen huis.

Opsporen/ verhelpen lekkage

Bij hevige regen lekt er water door kozijn op vensterbank. Lijkt van dak/ dakgoot via spouw te komen. Ik ben op zoek naar iemand die dit kan herstellen.

Daklekkage opsporen en repareren

Wij hebben gisteren water in de slaapkamer aangetroffen. Wij vermoeden dat dit van het dak komt. Aangezien er alleen lekkage is in 1 kamer gaan wij er van uit dat het lek zich in 1*3m van het dak bevind (er was water onder de dakkapel in de zolder en in de slaapkamer op de eerste verdieping).

Lek in een vijver opsporen en repareren

Ik heb een nieuwe woning gekocht met een vijver ( ca. 2x1 mtr) in de achtertuin. Bij bezichtigingen in februari leek deze nog prima in orde maar bij sleuteloverdracht afgelopen week stond er nog een laagje water in. Vermoedelijk een lekkage. De klus omvat inspectie van de vijver, rapporteren van het mankement (ivm verhalen kosten op vorige eigenaar) en uitbrengen van offerte voor reparatie

Lekkage kozijn opsporen en repareren

Ik wil een lekkend raamkozijn in de woonkamer laten maken. betreft kozijn van openslaande deuren naar buiten (balkon). Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.

Lekkage dakkapel herstellen

Ik wil de lekkage van een dakkapel laten herstellen. De plek van de lekkage is ongeveer 20 bij 10 cm Graag opsporen waar de lekkage vandaan komt en dit herstellen.

Dakraam lekkage verhelpen en eventueel kozijnen vervangen

Ik wil de lekkage laten opsporen en verhelpen aan het dakraam op zolder en ook de kozijnen rondom het dakraam repareren of laten vervangen,die zijn inmiddels doorweekt.

Partners

Partners van Casius