Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor opsporen lekkage en reparatie:

Opsporen lekkage en reparatie

Bij hevige regen hebben wij vocht doorslag in onze slaapkamer in de rechterbuitenhoek en linkermuur. Het is een twee onder een kap, schuin dak met dakpannen, geen zichtbare schade van buitenkant.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opsporen lekkage en reparatie uit heel Nederland:

Lekkage van een plat dak opsporen en oplossen

Wij hebben een lekkage aan ons platte dak. Wij willen dit opsporen en laten oplossen. Het gaat om een bitumen platdak van 3 bij 4 meter lang.

Lekkage buitendeur

Lekkage door keuken deur(post). met regen loopt er water onder de drempel door de keuken in. Ik ben opzoek naar een vakman die dit vrijblijvend kan opsporen en een offerte kan opstellen voor de reparatie.

Lek in dak opsporen en repareren

Lekkage dak op plek waar luchtafvoerpijp wasdroger naar buiten gaat. Wij zijn op zoek naar een vakman die dit zou kunnen opsporen en repareren.

Vijver met lekkage repareren

Onze vijver heeft een lekje. Het vijverfolie is heel stevig en ligt er pas twee jaar. Wie kan het lek opsporen en repareren?

Lekkage serre opsporen en verhelpen

Dak van serre bestaat uit 5 ramen van dubbel glas. 1 raam is niet meer dicht. Of dat de oorzaak is van de lekkage weet ik niet. Misschien moet alles opnieuw gekit worden?

Lekkage opsporen en vijver repareren

Ik heb een vijver (ca. 3 x 1,5 meter, ongeveer 60 cm diep) in de achtertuin. Opeens is het waterniveau niet meer op peil te houden. Vermoedelijk een lekkage, deze moet gerepareerd worden

Lekkage bij de badkamer opsporen en verhelpen

Ergens lekt water onder de badkamer. Leidingen door loodgieter laten bekijken, geen defect, douchevloer opnieuw laten voegen, nog steeds vocht, douche helemaal opnieuw laten kitten, nog steeds vocht. Muren en plafond onder badkamer grote vochtplekken zichtbaar. Weet even niet meer wat te doen nu, wie kan helpen?

lekkage vijver oplossen

lekkage opsporen en dicht maken. De vijvers is ongeveer 3x4 meter plaats lelystad

Lekkage dakterras en muur opsporen en verhelpen

WIj hebben lekkage in de garage (gesitueerd onder een dakterras) dat verholpen moet worden. Daarnaast moet een vergaarbak voor het regenwater worden vervangen/gerepareerd.

Lekkage balkon en buitenmuur opsporen en verhelpen

In oktober hebben we een lekkage gehad aan de achterzijde van de woning. Op de uitbouw is een balkon gerealiseerd en door de grote hoeveelheid regen kon de waterafvoer het vermoedelijk niet aan. Het water is toen de muur ingetrokken, dit zowel boven als beneden het geval. Er zijn vochtplekken te zien aan de zijde van het plafond, maar ook in de bijkeuken in de muur. Boven is de onderzijde nat en vochtig (geweest) en dient opgelost te worden. Ook dient er gekeken te worden wat de oorzaak kan zijn en dit te verhelpen.

Partners

Partners van Casius