Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vloer en wand herstellen na lekkage:

Vloer en wand herstellen na lekkage

Ik wil 6 vloertegels (40 x 40 cm) en 1 wand (30 x 30 cm schade) herstellen. De plint van de wand moet ook weggehaald worden. Graag een offerte.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer en wand herstellen na lekkage uit heel Nederland:

Toilet tegelen en meubels installeren

Ik zoek een specialist die mijn toilet kan renoveren. Ons toilet (90 x 200 x 210) is al kaal gemaakt, maar wat er nog gebeuren moet: - Tegelen vloer en wand (tegels 60 x 120 incl. lijm aanwezig) - Plafond stucen - Houten plank (aanwezig) bevestigen tussen de muren (90 cm)met daarop waskom installeren - kraan installeren (kraan+chiffon met aansluitingen water en afvoer reeds aanwezig) - elektrische vloerverwarming(aanwezig) leggen en aansluiten - monteren toilet (achterwand met spoelunit reeds geïnstalleerd) - aansluiten elektra en water in de kelder (kabel en waterleiding ligt er al)

Badkamer betegelen

Ik zou graag de badkamer vloer en (wand alleen het stuk waar al tegels op zitten) willen betegelen. De badkamer is 5 m2 de tegels regelen wij zelf.

Opnieuw betegelen badkamer vloer en wand

Ik heb vocht achter de tegels van de badkamer waardoor er op lager gelegen verdiepingen lekkage is. Ik wil de oude tegels eruit gesloopt en afgevoerd, dan moet de boel ontvochtigd en daarna afgedicht en opnieuw betegeld. Ik wil goedkope witte tegels op de muur en donker op de vloer. De wastafel en douchebak graag terugplaatsen. Het gaat om 4 m2 vloer en wanden 13 m2.

Inbouwkast verwijderen en wand afwerken

Ik ga verhuizen naar een nieuwe woning en in de keuken staat een inbouwkast. Mijn wens is om de getoonde inbouwkast te verwijderen zodat ik hier een grote losstaande koelkast kan plaatsen. Ik heb alleen het rechtergedeelte gemeten. 175 cm hoog, 72cm breed. Ik schat daarmee in dat de hele kast ongeveer 150cm breed is. De kast staat op een verhoging (te zien op de foto), die ook weggehaald moet worden zodat de vloer gelijk is. De verhoging is 8cm hoog. Nog ter info: De muur op de foto is een binnenmuur. De kast is iets dieper dan de betegelde wand, dit mag zo blijven. De achterwand hoeft niet opnieuw betegeld te worden omdat ik hier een koelkast en misschien nog een losse kast voor wil zetten. Een andere oplossing met behang of iets vergelijkbaars is ook prima. Graag ontvang ik een offerte op deze klus. Materiaal en arbeid graag apart offereren.

Toilet en badkamer betegelen

Bij deze een aanvraag voor het tegelwerk van: Op de tekeningen staan de tegels ingetekend puur om te weten waar de tegels komen. Niet voor de indeling waar de naden liggen. Wandtegels toilet, (zie kleuren schets.) 2 wanden wit. 1 wand grijs met daarin een nis met wat decortegels Badkamer: (zie tekening en kleurenschets) 4m2 vloer met hout tegels 20m2 wand wit achter de douche patroon tegels 2 banen en links en rechts hout. naast de douche 2 koven waar patroon tegels komen. Zijkant van het bad wordt ook patroon Bovenop toilet is een hout rand.

Het betegelen van de vloer en wand in een badkamer

Ik zoek iemand die ongeveer 2 m2 in mijn badkamer kan voorzien van tegels. De tegels haal ik zelf. Het gaat om de grond en wand.

Badkamer laten betegelen

De vloer van de badkamer moet nog ongeveer 4 cm hoger komen gelijk met de keukenvloer, dus vloeibaar cement met ongeveer2,5 cm verhogen. Vloeibaar cement heb ik al gekocht incl. voorstrijkmiddel. Vloeroppervlakte incl. inloopdouche ongeveer 6 m2. Wand incl. zwevend toilet ongeveer 8,5 m2 + afscheidingsmuur 2,50 m2. Andere materialen heb ik nog niet, wellicht kunt U mij adviseren wat nog zoal nodig is om alles vochtdicht te maken.

Badkamer betegelen

Wil graag de vloer en wand in de badkamer laten betegelen dit is +\- 25m2. Tegels willen we zelf aanschaffen. Lijm en voeg ed via de vakman.

Verbouwing badkamer

Bij oplevering gestripte badkamer opnieuw inrichten zoals bijlage. Nieuwe tegels vloer en wand, en infrezen leidingen in vloer en wand. Plaatsen van nieuwe douche, wastafel, verwarming en toilet (niet eerder aanwezig). Badkamer is 2 bij 2 m.

Grote badkamer renovatie

Below the work to be done - we are looking for the most suitable offer. Verbouwen badkamer Slopen van bestaande badkamer (wastafelmeubel en spiegel herplaatsen), muurtje smaller maken, afvoeren van puin, aanpassen leidingwerk, egaliseren wanden, tegelen wanden, afwerken vloer, tegelen vloer, voegen tegelwerk, kitten, installeren sanitair, afwerken en schoonmaken van de ruimte. Sloopwerkzaamheden De volgende sloopwerkzaamheden worden door ons voor u uitgevoerd: Afdekken en beschermen looppad Verwijderen bestaand sanitair (wastafelmeubel en spiegel worden teruggeplaatst) Verwijderen bestaand plafond in douchedeel Verwijderen bestaand tegelwerk van wanden en vloeren Afvoeren puin Installatiewerk De volgende installatiewerkzaamheden worden door ons voor u uitgevoerd: Installatiewerk water, elektra en afvoer Tegelwerk De volgende tegelwerkzaamheden worden door ons voor u uitgevoerd: Voorstrijken wanden Wanden vervangen in douchedeel Egaliseren wanden Egaliseren vloer Kimband plaatsen Tegelen wanden Inwassen/voegen wanden Voorstrijken vloer Aarden douchevloer Tegelen vloer Inwassen/voegen vloer Montage De volgende montagewerkzaamheden worden door ons voor u uitgevoerd: Plaatsen en aansluiten bad Monteren badmengkraan Plaatsen douchedeur Monteren douchekraan/garnituur Monteren van badkamermeubel, kraan, afvoer, spiegel, Plaatsen en aansluiten wastafel Plaatsen en aansluiten radiator Afwerking De volgende afwerking wordt door ons voor u uitgevoerd: Afkitten geïnstalleerd sanitair en inwendige hoeken Opruimen en schoonmaken ruimte Materiaal De volgende materialen worden door ons aan u geleverd: Zandcement dekvloer Egalisatiemiddel wanden en vloer Leidingmateriaal water, afvoer, electra, cv Kimband Stucplaten douchedeel Stucmaterialen Tegellijm wand- en vloertegels Voegmiddel Kit Klein materiaal Afvalcontainer