Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor wateroverlast in de schuur laten verhelpen:

Wateroverlast in de schuur laten verhelpen

Ik zoek een vochtspecialist die kan constateren waar het vochtprobleem in mijn schuur vandaan komt. Bij flinke regenval staan mijn schuur blank. Het gaat om een schuur van ongeveer 15 m2. Er is al onderzoek gedaan naar het dak, maar daar zit het probleem als het goed is niet. Daarnaast wil ik ook dat het probleem wordt opgelost.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wateroverlast in de schuur laten verhelpen uit heel Nederland:

Grondgoot bij de schuur plaatsen vanwege wateroverlast

Al het water loopt de schuur in. Er moeten dus goten komen om het water weg te voeren. Het is in Heerhugowaard. De goot zal ongeveer 3 meter moeten worden.

Wateroverlast in de schuur verhelpen

Als het regent staat de hele schuur onder water. Niet wetend waar het precies lekt maar wij denken dat het via de grond komt. Graag willen wij dat deze overlast zo snel mogelijk verholpen wordt omdat er ook elektrische spullen in de schuur staan.

Vloer in schuur ophogen met tegels

Wij willen de vloer in de schuur ophogen met tegels i.v.m. regelmatig wateroverlast. Tegels moeten op rubber tegeldragers geplaatst worden. Schuur oppervlak is 3.30 bij 7.00 meter.

Wateroverlast in de schuur verhelpen

Na stevige buien als staat mijn schuurtje blank (5 tot 10 cm). Ik vermoed dat het van onderaf komt. Ook aan de onderkant van de muren is het vochtig. Dit kan komen door instromen van water (kapotte dorpel of slecht voegwerk) of te hoog grondwater. Graag zsm een afspraak voor kostenbepaling en reparatie.

Inpandige HWA wijzigen naar afvoer buiten

Ik heb in mijn schuur een inpandige hemelwaterafvoer die niet goed functioneert en al dikwijls voor wateroverlast heeft gezorgd. Er is mij geadviseerd om een nieuwe aansluiting te laten aanleggen, zodat de afvoer buitenom kan plaatsvinden. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang dan graag uw plan van aanpak en een offerte.

Drainage aanleggen

Middels deze weg wil ik graag een offerte aanvragen voor het aanleggen van een drainage in verband met wateroverlast in de tuin. Het betreft een lengte van circa 15 meter, langs de schutting en rondom de schuur, met koppeling aan de rioolbuis. Mochten er nog vragen zijn hoor ik het graag.

Doucheruimte opnieuw kitten of betegelen

Het betreft een badkamer met douche in de garage achter het woonhuis. De betegelde vloer van de douche lijkt te lekken zodanig dat deze opnieuw gekit dan wel dat de douchewanden gedeeltelijk opnieuw betegeld moeten worden. De douchevloer ligt hoger dan de vloer van de schuur waardoor deze wateroverlast heeft.

Wateroverlast in de schuur laten verhelpen

Na stevige buien als gisteravond staat mijn schuurtje blank. Ik vermoed dat het van onderaf komt. Ook aan de onderkant van de muren is het vochtig. Dit kan komen door instromen van water of te hoog grondwater. Graag zo snel mogelijk een afspraak in verband met de verkoop van de woning. Misschien is het het beste als iemand eerst komt kijken.

Renovatie van de achtertuin

Het betreft het ophogen van de schuur en het terras ter voorkoming van wateroverlast. Wij hebben een demp achter de schuur liggen welke het regenwater van de achterliggende woningen op moet vangen. De steeg van deze woningen ligt één meter hoger dan onze tuin. De tuin van onze naaste buren ligt ongeveer 20 cm hoger. Wij krijgen ook dit regenwater in onze tuin. Het terras is ongeveer 3 bij 7 meter groot en de schuur is 4 bij 5 meter. De schuur staat op een ringbalk met heipalen. Deze ringbalk moet ook worden verhoogd, om de schuur omhoog te krikken. Om achterin de tuin te komen hebben wij een steeg van 2 meter breed, de poort is ongeveer 90 cm breed. Er zal een tussenafscheiding met de buren geplaatst moeten worden. Daarnaast willen wij het grasveldje van 3 bij 5 meter laten verhogen en nieuwe graszoden laten plaatsen. Er is een foto beschikbaar.

Wateroverlast in de achtertuin

Onze achtertuin en stenen schuur lopen bij hevige buien onder water. De tuin is aflopend en het grondwater staat hoog. Regenton loopt bij hevige buien ook over in de achtertuin, verder beperkte afvoermogelijkheden voor het water. Er is een schuur over de gehele breedte van de tuin. Het water loopt vanaf de schuur de tuin in dus dat moet aangepakt worden. Tevens hebben wij last van een hoog grondwaterpeil. Graag ontvangen wij een offerte voor het oplossen van het waterproblemen, en volledig opnieuw inrichten van de achtertuin.