Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtexpert gezocht om beschimmelde muren aan te pakken:

Vochtexpert gezocht om beschimmelde muren aan te pakken

Door poreuze voegnaden tussen de tegels in de douche cell is er jaren lang langzaam water zich gaan ophopen in de muur. Na verloop van tijd liep het vocht uit de muur naar de aangrenzende kamer. De kasten die tegen de muur in de kamer stonden werden vochtig en beschimmeld. De muur moet worden hersteld.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtexpert gezocht om beschimmelde muren aan te pakken uit heel Nederland:

Muren behangen

Ik heb een beschimmelde muur waar nu behang op zit. Dit moet verwijderd worden en er moet nieuw behang op geplaatst worden. Het gaat om 24 m2. Graag een offerte.

Schimmel in washok verhelpen

In de bijkeuken hebben wij last van schimmel op de 2 enkelsteens buitenmuren. De schimmel zit van boven tot onder op de muren. Op de 2 binnenmuren zit geen schimmelvorming. De ruimte is voorzien van een deur, een raam die altijd open staat (inpandig) en een ventilator (badkamer formaat) in het plafond. Tevens is er een kleine radiator aanwezig (op een buitenmuur). Daarboven zit geen schimmel. In de ruimte hebben wij de wasmachine staan en ook hangen wij hier de was op. Het plaatsen van een voorzetwand wordt bemoeilijkt vanwege allerlei leidingen die over de muren lopen. Op één van de muren hangt een CV ketel en een expansievat. De afmeting van de beschimmelde muren is: 2520 x 2600 mm en 2890 x 2600 mm.

Schimmel en vochtprobleem analyseren

Natte en beschimmelde muren, vooral in hoeken bij plafond, zowel op de begane grond als de 1e verdieping. Betonnen huis (geen spouwmuren). Gewone schimmelverf helpt niet. Het is niet bekend of er vocht in de kruipruimte aanwezig is.

Muren tegen vocht behandelen en behangen

Er zit schimmel achter behang. Afmeting: 2,5 m hoog- 4 meter breed. Het is een hoek waarvan een deel een betonnen buitenmuur is en het andere deel een buitenmuur die aan de buren grenst. 1: beschimmelde behang verwijderen; 2: antischimmel behandeling; 3: opnieuw behangen; 4: muur schilderen. Graag een all-in factuur maken op de mail. Door ons wordt enkel het behang en de verf verzorgt.

Schimmel en vocht in huis

Ik heb 4 jaar geleden grote lekkage gehad en daar hebben ze voorzetwandjes tegenaan geplaatst. De wand heb ik weggetrokken en er kwamen behoorlijk beschimmelde en vochtige muren tevoorschijn in mijn dochters slaapkamer. Nu zou ik hier graag een specialist naar willen laten kijken om te kijken hoe ernstig de situatie is.

Schimmel in de badkamer verwijderen

Onze badkamer zit onder de schimmel. Dit komt doordat de badkamer in een soort uitbouw zit, met 3 buitenmuren, en buitendak, daardoor slaat het vocht op de koude muren. Bovendien is de verwarmingscapaciteit onvoldoende dus het is koud. Wij gaan de badkamer daarom isoleren en vloerverwarming aanleggen, maar voor die tijd willen we graag de schimmel verwijderd hebben. Ten eerste omdat de schimmel toch dood moet, ten tweede omdat de verbouwing niet morgen klaar is. Ongeveer 10 m2 beschimmelde muren.

Behangen van een woning na waterschade

Wij hebben een appartement van 1,5 jaar oud met waterschade op muren in de gang, slaapkamer en gedeelte keuken. Het huidige behang willen we laten verwijderen, de beschimmelde plekken onder op de muur in de slaapkamer laten behandelen. We willen de muren ook laten voorstrijken/glad maken. Drie weken terug onderzoek gehad naar droging. Alles zo goed als droog. Slaapkamer: Schuimvinylbehang Hoogte 267 cm. Lengte 399 cm. Breedte 310 cm. Gang met vliesbehang Hoogte 267 cm. Lengte 351 cm. Er zijn 9 deuren in de gang dus smalle muurtjes. Keuken: Vliesbehang met laagje erop Hoogte 267 cm. Muur links 192 cm en muur rechts 220 cm. Er kan een plattegrond van de woning doorgestuurd worden. Graag zien we eerst een indicatie tegemoet voor alleen het behangen en de totale klus.

Vochtige / beschimmelde muren impregneren

Wij wonen in een tussenwoning waarbij wij op de eerste en tevens bovenste woonlaag last hebben van vochtige en beschimmelde muren. Deze willen wij graag laten impregneren. Graag ontvangen wij een advies en een passende offerte.