Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor schade en donkere plekken onderzoeken:

Schade en donkere plekken onderzoeken

In mijn huizen heb ik plekken in mijn plafonds waarbij de verf er af valt en er donkere plekken verschijnen zowel in badkamer, gang, slaapkamers en bij keuken. Gaarne zou ik een offerte willen hebben en tevens het verzoek of u hierbij de oorzaak kunt aangeven.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schade en donkere plekken onderzoeken uit heel Nederland:

Dakkapel met waterschade repareren

Het gaat om een dakkapel van 3 meter breed. (diepte even onbekend voor mij) de dakkapel is kaal van binnen en tussen de draagbalken van het dak zie je de (volgens mij heet het zo) schrootplaat zitten. Zie ook de foto's. Deze schrootplaat bevat zeer veel vochtplekken en ook schimmel hier en daar. Er groeien zelfs paddenstoelen uit. Wij wonen pas sinds 2 augustus in dit huis en hebben ook problemen met de verzekering. Zij zeggen dat dit een gebrek is dat al is ontstaan voor de aankoopdatum en dat wij bij de verzekering van de verkoper moeten wezen, maar deze zegt dat dat niet is te bewijzen dat dit er toen al zat. (In januari hebben wij de schade ontdekt na weghalen van gipsplaten. ) Zou u ons hiermee misschien ook kunnen helpen? Kan het kloppen dat er in zo'n korte tijd zoveel vochtplekken met schimmel etc. Kunnen ontstaan zonder dat dit er eerder zat? Of kan dit soort schade niet spontaan binnen 4 maanden ontstaan? Ondanks dat wij nog zitten te wachten op antwoord van de verzekering, willen we toch graag een offerte laten opmaken om een prijsindicatie te krijgen wat de reparatiekosten zullen zijn. De foto's die zijn bijgevoegd zijn van enkele weken geleden, maar op het moment zijn de donkere vochtige vlekken al meer dan verdubbeld over het gehele plafond en is er ook meer schimmel zichtbaar.

Stucreparatie aan het plafond

Tijdens de hevige regenbuien op 30 mei jl. kwam er water door het plafond heen. Hierdoor is schade ontstaan aan het plafond. Het stucwerk is gebarsten en laat los en er zitten gele kringen op het plafond. Het hele plafond is 30 m2, de plek die beschadigd is is ongeveer 1 m2. Ook is er water langs de muur naar beneden gekomen. Hierdoor zitten er donkere vlekken op de muur. De oorzaak was een geheel verstopte afvoer op het plafond van mijn bovenbuurvrouw. De verstopping is inmiddels verholpen. Graag zou ik t.b.v. mijn verzekering het schadebedrag willen laten bepalen en de schade laten herstellen.

Tuinverlichting aanleggen en herstellen

Onlangs is er door vandalen schade aangebracht in mijn achtertuin. Daarbij is ook de verlichting kapot gemaakt en nu zit ik met een donkere achtertuin. Graag wil ik met een elektriciën bespreken hoe ik dit het beste kan aanpakken. Misschien kan de oude verlichting worden hersteld. Ik overweeg ook om verlichting met een bewegingssensor te laten plaatsen.

Schilderwerk na waterschade

Waterschade aan zolder schuin dak, dikke donkere kringen op het hout , zo 1 m2 Waterschade aan kamer, 1 muur zo 10 m2. Ook donkere bruine kringen , Ik ben bezig met mijn verzekeraar die graag een offerte wil voor de schade, en iemand die deze kan repareren.