Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage boven de schuifpui verhelpen:

Lekkage boven de schuifpui verhelpen

Wij hebben op 1 plek boven de kunststof schuifpui lekkage. Het water druppelt langs het kozijn naar beneden. Graag laat ik dit repareren.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage boven de schuifpui verhelpen uit heel Nederland:

Houten rabatdelen door Keralit vervangen

Ik heb houten rabat delen welke ik wil laten vervangen door keralit. Net zoals de tengels en doek in verband met lekkage die naar boven kwam na plaatsing kunststof kozijnen en schuifpui. Dit omvangt het totale werk inclusief begin en eindprofielen en eventueel boeien. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 10-11 m2.

Balkonvloer waterdicht maken

Originele uitbouw begane grond vormt het balkon voor de eerste verdieping van een twee onder een kap woning. De slaapkamer op de eerste verdieping heeft een aluminium schuifpui uit de jaren 80. De vloer van het balkon bestaat uit bitumen achtig materiaal met heel fijn grind/gruis erop, deze laag bevat grillige barsten. In de onderliggende woonkamer is recent lekkage ontstaan tijdens heftige regenval.

Lekkage opsporen en schade herstellen boven de schuifpui

Het lekt boven de schuifpui in de huiskamer waarschijnlijk vanuit buiten. Het is alleen met langdurige regenval. Waarschijnlijk zijn de stenen poreus geworden.

Lekkage bij de schuifpui verhelpen

Wij hebben een 21 jaar oude Meranti schuifpui in onze woning die op de zuidwestkant zit. Bij harde regen krijgen wij bij de onderdorpel water binnen. Mogelijk is die dorpel in slechte staat of verzakt. We laten dat hier graag beoordelen en ontvangen daarbij uw advies en een prijsopgave voor herstelwerk.

Lekkage bij de schuifpui verhelpen

Wij hebben een 21 jaar oude Meranti schuifpui in onze woning die op de zuidwestkant zit. Bij harde regen krijgen wij bij de onderdorpel water binnen. Mogelijk is die dorpel in slechte staat of verzakt. We laten dat hier graag beoordelen en ontvangen daarbij uw advies en een prijsopgave voor herstelwerk.

Lekkage bij de schuifpui verhelpen

We hebben lekkage aan houten schuifpui (meranti). Onderdorpel aan binnenzijde wordt nat bij regen. Houtwerk aan binnenzijde wordt nat bij regen en is aangetast.

Lekkage bij de schuifpui verhelpen

Bij regen en wind druppelt hemelwater via de bovenkant van de schuifpui binnen.

Lekkage aan de serre verhelpen

De vorige bewoners van mijn huis hebben een kunststof serre aangebouwd. Dat wil zeggen het dak is van kunststof platen, er zit een schuifpui in en de zijkanten zijn van steen. De ene zijkant grenst aan de bijkeuken, de andere zijkant grenst aan de aanbouw van de buren. Sinds een tijdje heb ik in de hoek van de aanbouw, welke grenst aan de bijkeuken een lekkage. Volgens verschillende dakdekkers zou dit komen door het dak, van de bijkeuken en fietsenstalling die daaraan weer grenst. De laatste dakdekker denkt dat de lekkage niet door de daken komt maar dat het een lekkage van de serre is. Probleem is dat de serre al wat ouder is, onbekend is wie deze serre heeft gemaakt. Een kunststofplaat weghalen om te kijken waar de lekkage zit is 1 ding, deze plaat weer goed terugleggen en vastzetten is een ander ding. Vandaar mijn vraag of iemand met verstand langs kan komen om te kijken of de lekkage inderdaad door de serre komt en hoe dit dan te verhelpen is.

Barst in stucwerk boven de schuifpui repareren

Een barst als gevolg van lekkage buiten graag dichtstukken. Deze bevindt zich over de gehele lengte van de schuifpui van circa 3-5 m2. Wanden: 5 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Graag even komen kijken en offerte uitbrengen.

Lekkage aan de bovenzijde van de schuifpui

Ik heb lekkage bij de bovenrand van het kozijn van de schuifpui over de gehele lengte. Boven de schuifpui aan de buitenkant hangt een afvoergoot voor regenwater.