Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage boven de schuifpui verhelpen:

Lekkage boven de schuifpui verhelpen

Wij hebben op 1 plek boven de kunststof schuifpui lekkage. Het water druppelt langs het kozijn naar beneden. Graag laat ik dit repareren.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage boven de schuifpui verhelpen uit heel Nederland:

Lekkage bij schuifpui

Wij hebben een schuifpui in de aanbouw van onze huiskamer van metaal. (materiaal ?) met een dakgoot. Nu lekt het binnen in beide hoeken van de schuifpui. Vermoedelijk de rubbers en/of de dakgoot. Graag vrijblijvende offerte voor het uitvoeren van reparatie werkzaamheden.

Lekkage aluminiumkozijnen

Ik zoek een vakman die een reparatie kan verrichten rondom onze aluminium schuifpui. Het gaat om een aluminium schuifdeur naar het dakterras wat lekt bij hevige regenval. Wij vermoeden dat rondom het kozijn geen waterkerende folie in de spui zit. Ook is te zien dat aan de onderdorpel de bitumen van het dak openingen vertoont tussen aansluiting dakopstand en onderdorpel schuif deur. We zoeken iemand voor het demonteren van de schuifpui, welk 2 bij 2 meter is, om te zien of de deur is voorzien van waterkerende folie. Ook moet de dakopstand vervangen worden. Dit is van bitumen.

Houten rabatdelen door Keralit vervangen

Ik heb houten rabat delen welke ik wil laten vervangen door keralit. Net zoals de tengels en doek in verband met lekkage die naar boven kwam na plaatsing kunststof kozijnen en schuifpui. Dit omvangt het totale werk inclusief begin en eindprofielen en eventueel boeien. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 10-11 m2.

Balkonvloer waterdicht maken

Originele uitbouw begane grond vormt het balkon voor de eerste verdieping van een twee onder een kap woning. De slaapkamer op de eerste verdieping heeft een aluminium schuifpui uit de jaren 80. De vloer van het balkon bestaat uit bitumen achtig materiaal met heel fijn grind/gruis erop, deze laag bevat grillige barsten. In de onderliggende woonkamer is recent lekkage ontstaan tijdens heftige regenval.

Lekkage opsporen en schade herstellen boven de schuifpui

Het lekt boven de schuifpui in de huiskamer waarschijnlijk vanuit buiten. Het is alleen met langdurige regenval. Waarschijnlijk zijn de stenen poreus geworden.

Lekkage bij de schuifpui verhelpen

Wij hebben een 21 jaar oude Meranti schuifpui in onze woning die op de zuidwestkant zit. Bij harde regen krijgen wij bij de onderdorpel water binnen. Mogelijk is die dorpel in slechte staat of verzakt. We laten dat hier graag beoordelen en ontvangen daarbij uw advies en een prijsopgave voor herstelwerk.

Lekkage bij de schuifpui verhelpen

Wij hebben een 21 jaar oude Meranti schuifpui in onze woning die op de zuidwestkant zit. Bij harde regen krijgen wij bij de onderdorpel water binnen. Mogelijk is die dorpel in slechte staat of verzakt. We laten dat hier graag beoordelen en ontvangen daarbij uw advies en een prijsopgave voor herstelwerk.

Lekkage bij de schuifpui verhelpen

We hebben lekkage aan houten schuifpui (meranti). Onderdorpel aan binnenzijde wordt nat bij regen. Houtwerk aan binnenzijde wordt nat bij regen en is aangetast.

Lekkage bij de schuifpui verhelpen

Bij regen en wind druppelt hemelwater via de bovenkant van de schuifpui binnen.

Lekkage aan de serre verhelpen

De vorige bewoners van mijn huis hebben een kunststof serre aangebouwd. Dat wil zeggen het dak is van kunststof platen, er zit een schuifpui in en de zijkanten zijn van steen. De ene zijkant grenst aan de bijkeuken, de andere zijkant grenst aan de aanbouw van de buren. Sinds een tijdje heb ik in de hoek van de aanbouw, welke grenst aan de bijkeuken een lekkage. Volgens verschillende dakdekkers zou dit komen door het dak, van de bijkeuken en fietsenstalling die daaraan weer grenst. De laatste dakdekker denkt dat de lekkage niet door de daken komt maar dat het een lekkage van de serre is. Probleem is dat de serre al wat ouder is, onbekend is wie deze serre heeft gemaakt. Een kunststofplaat weghalen om te kijken waar de lekkage zit is 1 ding, deze plaat weer goed terugleggen en vastzetten is een ander ding. Vandaar mijn vraag of iemand met verstand langs kan komen om te kijken of de lekkage inderdaad door de serre komt en hoe dit dan te verhelpen is.