Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Almere of directe omgeving.

5557 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vochtproblematiek oplossen, kruipruimte droogmaken, reparatie lekkage serre, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen, ventilatie in de kruipruimte aanbrengen, muffe lucht uit kruipruimte verhelpen, ventilatie kruipruimte aanbrengen herstellen, kelderventilatie aanleggen, herstelwerkzaamheden na lekkage in de vloer op zolder, waterschade rapport maken, lekkage houten erker, herstel waterschade vloer, balkon waterdicht maken, ventilatie in de kruipruimte aanbrengen, waterschaderapport voor verzekering opstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Almere:

Schade en donkere plekken onderzoeken

In mijn huizen heb ik plekken in mijn plafonds waarbij de verf er af valt en er donkere plekken verschijnen zowel in badkamer, gang, slaapkamers en bij keuken. Gaarne zou ik een offerte willen hebben en tevens het verzoek of u hierbij de oorzaak kunt aangeven.

Vocht onder de vloer in de kruipruimte verhelpen

We hebben onlangs een huis gekocht, en bij het bouwkundig onderzoek bleek dat er vocht onder de vloer zat. Het is nog niet uitgegroeid tot zwam. Nu willen we graag het besmette zand weg laten halen en het goed laten isoleren. De ruimte is ongeveer 46 m2.

Schimmel verwijderen van slaapkamerwand

In de slaapkamer van mijn dochter heb ik over de hele wand schimmel. Ik weet niet of deze veroorzaakt wordt door lekkage of door het niet goed ventileren. Graag wil ik er een vakman naar laten kijken om het probleem te traceren en te verhelpen.

Lekkage boven de schuifpui verhelpen

Wij hebben op 1 plek boven de kunststof schuifpui lekkage. Het water druppelt langs het kozijn naar beneden. Graag laat ik dit repareren.

HSB woning inspecteren op vocht en schimmel

We hebben net een houtskelet woning gekocht in Almere Haven en hier veel aan veranderd, maar (nog) niet de badkamer. Nu kwam ik nog mijn grote schrik gister een paddestoel tegen die tussen de voegen door gegroeid was. Ik maak me nu zorgen dat er wellicht heel veel vocht en meer schimmels onder de badkamervloer zit. Ik zoek een expert die hier advies in kan geven en kan kijken naar de situatie. Het was nog niet de bedoeling om de gehele badkamer te renoveren.

Vochtproblemen in een woonhuis

Wij zijn op zoek naar iemand die advies kan geven over condensvorming op de ramen in onze tussenwoning. We hadden een slecht werkende WTW installatie, die hebben we vorig jaar vervangen door een gewone afzuigunit met roosters in de ramen. De condensvorming op de ramen op de begane grond is daardoor nagenoeg opgelost, en op de andere etages verminderd. De overige kamers hebben nog condensvorming op de ramen, vooral als het buiten rond het vriespunt is en vochtig. Bij de slaapkamer is er vaker last van condens en weten we dat we dat kunnen oplossen als we met het raam open slapen. We zoeken iemand die ons kan adviseren wat de beste oplossing is. Wat kost zo'n advies en hoe weten we dat we een advies krijgen waar we ook daadwerkelijk ons probleem mee oplossen? Graag contact per e-mail opnemen.

Schimmel van het badkamerplafond verwijderen

Het betreft het ontschimmelen van het badkamerplafond zodat de plafond opnieuw geverfd kan worden met schimmelvrij verf. Het plafond is niet extreem beschimmeld. De oppervlakte is 2.36 bij 2.76 meter. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van de schimmel en het schilderen van het plafond. Er is een foto beschikbaar.

Waterschade en betonrot herstellen

Ik heb een huis gekocht en daar blijkt een verborgen lekkage aanwezig te zijn. De bewoners hebben zelf de badkamer geplaatst 12 jaar geleden. De lekkage is volgens mij ook al zo lang aanwezig. In de slaapkamer gelegen naast de badkamer is nu betonrot aanwezig van plus minus 1.5 vierkante meter. De lekkage in de badkamer moet opgespoord worden, daarna zal er gekeken moeten worden wat deze lekkage voor schade heeft toegebracht aan de muur en of vloer. Het kitwerk ontbreekt in de badkamer en de vloertegels liggen op dit moment los. De rozetten zijn ook nooit afgekit. Voor een uitgebreid verslag ben ik te bereiken op mijn mobiele nummer. Mocht ik niet opnemen dan bel ik u terug.

Ventilatierooster plaatsen en radiator controleren

Ik heb een schimmelprobleem op de kozijnen en het plafond in een van de slaapkamers. Er is al een vochtexpert geweest, die kon alleen vertellen hoe de schimmel ontstaat en verders niks aan de schimmel zelf doen. Ik zoek iemand die een offerte kan opmaken wat er bouwkundig gedaan kan worden om het probleem te voorkomen. Er is een radiator, maar die wordt onvoldoende warm. Graag laat ik die nakijken. Er is dubbel glas, maar nog geen ventilatierooster. Graag laat ik een nieuwe ruit met een ventilatierooster plaatsen.

Schimmel verwijderen

Wij hebben problemen gehad met de riolering. Het water is van onder de vloer omhoog gekomen waardoor er nu een smalle rand is ontstaan in de slaapkamers en de gang is met schimmel. De totale oppervlakte van deze ruimtes is 100 m2. Er is een foto beschikbaar.

Vochtprobleem slaapkamer oplossen

Natte muren slaapkamers

Waterlekkage opsporen en vaststellen

Het lijkt erop dat mijn verwarmingsbuis onder mijn badkamer en in de gang lekt. Dit kan je zien aan waterschade aan de onderkant van de muur en het opbollen van mijn laminaat. De lekkage moet worden vastgesteld. Let op: de vloer zit nog vast en indien mogelijk vaststellen zonder dit los te halen.

Schimmel verwijderen uit een kamer

Wij hebben last van schimmelvorming in onze dakkapel. Dit is een goed geventileerde ruimte. De oorzaak is onbekend. Na akkoord door de verzekering zullen we de reparatie laten uitvoeren.

Schimmels in de woning

In de badkamer en in 2 slaapkamers hebben wij last van schimmel. Wanneer wij dit schoonmaken komt het na ongeveer 3 maanden weer terug. Graag laten wij de vakman de oorzaak bepalen en oplossen.

Schimmel in de badkamer

Wij hebben last van schimmel in de badkamer, voornamelijk op het plafond maar ook in de voegen en op de tegels. Het is in totaal een oppervlakte van 8 m2 wat behandeld zal moeten worden.

Badkamer behandelen tegen schimmel

Ik wil graag schimmel uit mijn badkamer laten verwijderen. De badkamer is ongeveer 10 m2 en de schimmel zit op het plafond en de wandtegels, voornamelijk bij het douchegedeelte. Graag ontvang ik een offerte voor het behandelen van de gehele badkamer. Contact per email heeft de voorkeur, omdat het telefoonbereik zeer slecht is in mijn buurt. Bij voorbaat dank.

Vocht onder het laminaat

Ik heb vocht onder het laminaat. De verzekering wil de oorzaak weten voordat ze mijn schade willen vergoeden. Mijn vraag is of het mogelijk is de oorzaak te vinden. Foto's in bijlage

Schimmelvorming in de meterkast

We hebben schimmelvorming in de meterkast. We hebben geen enkel idee waar dit vandaan komt. De schimmel zit tegen de buitenmuur aan. Het zat ook in de deur van de meterkast. Dit is uiteraard goed schoongemaakt, maar de schimmel komt terug op de betimmerde muur in de meterkast. Het zit laag bij de grond. Kruipruimte (riolering en waterleiding) zijn zo goed als droog. Ik wil weten waar het vandaan komt en wat er aan te doen is. Misschien dat het van de hemelwaterafwatering komt.... omdat die daar buiten aan de muur zit, ik weet het niet.

Schimmel in meterkast

We hebben schimmelvorming in de meterkast. We hebben geen enkel idee waar dit vandaan komt. De schimmel zit tegen de buitenmuur aan. Het zat ook in de deur van de meterkast. Dit is uiteraard goed schoongemaakt, maar de schimmel komt terug op de betimmerde muur in de meterkast. Het zit laag bij de grond. Kruipruimte (riolering en waterleiding) zijn zo goed als droog. Ik wil weten waar het vandaan komt en wat er aan te doen is. Misschien dat het van de hemelwaterafwatering komt.... omdat die daar buiten aan de muur zit, ik weet het niet.

Lekkage opsporen en herstellen

Lekkage opsporen en herstellen. Er loopt water via de spouwmuur naar binnen. Dakgoot is mogelijk lek. Ik ontvang graag een offerte voor deze kosten.

Schimmel verwijderen in de kruipruimte

Graag wil ik een offerte voor het laten verwijderen van schimmel in de kruipruimte. Om het vochtprobleem op te lossen ben ik van plan drainage en bodemisolatie aan te brengen. Er staat nu ook water in de kruipruimte. De ruimte is ongeveer 10 x 6 meter plus nog een aangebouwde garage. In augustus is de overdracht, graag wil ik met u bespreken wat mogelijk is en wat de kosten zijn.

Lekkage opsporen en verhelpen

Er is een half jaar geleden lekkage geweest, zichtbaar in het plafond van mijn keuken, die onder de badkamer (met toilet) ligt. De afvoer van het toilet "verdwijnt" in een betegelde alkoof in de badkamer. Maar de oorzaak kan ook de afvoer van de douche-instap of van het bad zijn. Graag onderzoeken wat de oorzaak is en hoe deze lekkage te verhelpen.

Schimmel verwijderen

In de badkamer heb ik last van schimmel op het plafond, de oppervlakte is ongeveer 8 m2. Dit willen wij graag laten verwijderen voor wij het zelf opnieuw gaan schilderen.

Schimmel in de slaapkamer naast de badkamer

Graag offerte voor het oplossen en verwijderen van het schimmelprobleem in het huis. Ik wil weten waar de schimmel vandaan komt en wat er aan gedaan kan worden om het op te lossen. De schimmel zit in een muur die bestaat uit gipsplaten.

Ventilatie in de kruipruimte aanbrengen

Wij hebben een huis in Almere van ongeveer 33 jaar oud. De kruipruimte is droog maar vochtig en aan de achterkant is de spouw vochtig en hangt er de eerste 50 cm vocht aan de onderkant van het beton. Volgens ons moet er meer ventilatie aangebracht worden. Er zitten achter 2 kleine roostertjes van 10 cm en aan de voorkant zit 1 rooster.