Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Flevoland.

54 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 7,6/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vochtproblematiek oplossen, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen, ventilatie in de kruipruimte aanbrengen, muffe lucht uit kruipruimte verhelpen, ventilatie kruipruimte aanbrengen herstellen, kelderventilatie aanleggen, herstelwerkzaamheden na lekkage in de vloer op zolder, waterschade rapport maken, lekkage houten erker, herstel waterschade vloer, balkon waterdicht maken, ventilatie in de kruipruimte aanbrengen, vochtmeting laten uitvoeren, waterschaderapport voor verzekering opstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Flevoland:

maandag 21 mei 2018

Drainage onder de woning aanleggen

In de winter staat bij ons en bij de buren water in de kruipruimte. De gemeente zegt dat wij zelf drainage onder de woning moeten aanleggen. Die mag afwateren op het RWA. Dit zou het effectiefst zijn als mijn buren dit ook doen. Het gaat dus om drie van de zes woningen in het rijtje.
vrijdag 6 april 2018

Schade en donkere plekken onderzoeken

In mijn huizen heb ik plekken in mijn plafonds waarbij de verf er af valt en er donkere plekken verschijnen zowel in badkamer, gang, slaapkamers en bij keuken. Gaarne zou ik een offerte willen hebben en tevens het verzoek of u hierbij de oorzaak kunt aangeven.
maandag 26 maart 2018

Vocht onder de vloer in de kruipruimte verhelpen

We hebben onlangs een huis gekocht, en bij het bouwkundig onderzoek bleek dat er vocht onder de vloer zat. Het is nog niet uitgegroeid tot zwam. Nu willen we graag het besmette zand weg laten halen en het goed laten isoleren. De ruimte is ongeveer 46 m2.
vrijdag 9 februari 2018

Schimmel verwijderen van slaapkamerwand

In de slaapkamer van mijn dochter heb ik over de hele wand schimmel. Ik weet niet of deze veroorzaakt wordt door lekkage of door het niet goed ventileren. Graag wil ik er een vakman naar laten kijken om het probleem te traceren en te verhelpen.
donderdag 28 december 2017

Lekkage boven de schuifpui verhelpen

Wij hebben op 1 plek boven de kunststof schuifpui lekkage. Het water druppelt langs het kozijn naar beneden. Graag laat ik dit repareren.
dinsdag 17 oktober 2017

Zwarte schimmel laten verwijderen

Ik wil graag met spoed een badkamer plafond laten reinigen. Het hele plafond in zwart van de schimmel en dit moet met spoed worden verwijderd.
maandag 2 oktober 2017

Muur controleren op lekkage en schimmel

Ik wil een inspectie van de muur tussen onze badkamer en slaapkamer laten uitvoeren. In de badkamer is deze muur voorzien van tegelwerk, in de slaapkamer zit er stucwerk op. Dit huis pas aangekocht en na het verwijderen van het behang in de slaapkamer viel de doorkomende schimmel pas op. Aangezien de andere kant van de muur de badkamer betreft en wel specifiek de plek van de douche daar, wil ik de muur graag laten inspecteren op lekkage en schimmel. Er is een grote kans dat de muur nat is en schimmel heeft. Ik ontvang graag uw prijsopgave.
maandag 18 september 2017

Vochtbestrijding in de kelder

Wij hebben last van een vochtige vloer in de kelder. Ook op de muren bladdert de verf af. Of dit komt door lekkage of de hoge vochtigheid in de kelder weet ik niet.
donderdag 14 september 2017

Vochtprobleem in de meterkast oplossen

Tegen de achterwand van mijn meterkast is al enige tijd (opkruipend) vocht zichtbaar. Ook hangt er een muffe geur. De meterkast is inpandig gesitueerd op de benedenverdieping van een eengezinswoning. Mogelijk komt dat vocht uit de kruipruimte onder het huis, maar zover ik dat kan beoordelen is het daar droog. Een andere mogelijkheid is dat het vocht door de achterwand komt. Daar bevindt zich namelijk de wc met een ingebouwd hangtoilet. Afijn, ik zoek een vakman die dit uit kan zoeken en op kan lossen.
zondag 30 juli 2017

Ventilatieroosters in de kruipruimte aanbrengen

Ik zou graag 3 ventilatieroosters voor ventilatie van de kruipruimte aan laten brengen. Het gaat om een huis met een spouwmuur. Ik zou graag renovatiekokers met een rooster met louvres geplaatst hebben in de muur.
dinsdag 4 juli 2017

HSB woning inspecteren op vocht en schimmel

We hebben net een houtskelet woning gekocht in Almere Haven en hier veel aan veranderd, maar (nog) niet de badkamer. Nu kwam ik nog mijn grote schrik gister een paddestoel tegen die tussen de voegen door gegroeid was. Ik maak me nu zorgen dat er wellicht heel veel vocht en meer schimmels onder de badkamervloer zit. Ik zoek een expert die hier advies in kan geven en kan kijken naar de situatie. Het was nog niet de bedoeling om de gehele badkamer te renoveren.
woensdag 19 april 2017

Vochtmeting in de woning uitvoeren

Wij wonen sinds 2013 in een gerenoveerde woning. Helaas hebben wij heel veel last gehad van verschillende soorten lekkages. Voornamelijk in de badkamer vanuit het bad. Onze woning had zoveel lekkage plekken, dat ik in 2016 maar weer ben gaan schilderen. Met spullen weghalen viel mij een vlek op het vinyl op. Er zat al een flinke laag schimmel op de vloer. De muren van mijn slaapkamer zijn zeer koud en vochtig in de winter en de vloer bij de muurkant wordt ijskoud. Er is een vochtmeting gedaan. Maar ik zie dit graag door een onafhankelijk bedrijf gebeuren, vanwege de niet te vertrouwen test. We willen heel graag dat er een oplossing komt voor onze klachten die wij hebben.
vrijdag 14 april 2017

Lekkage balkon opsporen en verhelpen

Wij wonen in een appartementencomplex uit bouwjaar 2002. De woningen hebben hier inpandige balkons. Momenteel hebben onze buren een natte balkonvloer en gevel, vermoedelijk door een probleem met de hemelwaterafvoer van het balkon van het bovengelegen appartement. Wij zelf hebben door vochtdoorslag nu ook een natte muur op het inpandige balkon. Het probleem zit dus vermoedelijk op de 5e etage. Er zijn bouwtekeningen aanwezig. We willen graag een vochtmeting van de balkonvloer en gevel laten doen en de oorzaak van het probleem laten opsporen en aanpakken. We maken hiervoor graag een afspraak.
vrijdag 17 februari 2017

Vochtproblemen in een woonhuis

Wij zijn op zoek naar iemand die advies kan geven over condensvorming op de ramen in onze tussenwoning. We hadden een slecht werkende WTW installatie, die hebben we vorig jaar vervangen door een gewone afzuigunit met roosters in de ramen. De condensvorming op de ramen op de begane grond is daardoor nagenoeg opgelost, en op de andere etages verminderd. De overige kamers hebben nog condensvorming op de ramen, vooral als het buiten rond het vriespunt is en vochtig. Bij de slaapkamer is er vaker last van condens en weten we dat we dat kunnen oplossen als we met het raam open slapen. We zoeken iemand die ons kan adviseren wat de beste oplossing is. Wat kost zo'n advies en hoe weten we dat we een advies krijgen waar we ook daadwerkelijk ons probleem mee oplossen? Graag contact per e-mail opnemen.
maandag 14 november 2016

Vocht in de kruipruimte laten bestrijden

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar 2000 met betonnen vloeren. De kruipruimte ruikt erg muf en wij kunnen bij het toegangsluik zien dat de fundering ook vochtig is. Wij willen graag een onderzoek van de kruipruimte door een expert. Wij ontvangen daarna graag een advies over de beste aanpak en een prijsopgave.
zondag 4 september 2016

Schimmel definitief uit het dakbeschot verwijderen

Aan de binnenzijde van mijn dakbeschot zit schimmel. Dit is op meerdere delen zichtbaar. Graag zou ik dit laten verwijderen en daar waar nodig laten behandelen zodat het niet meer terugkomt.
donderdag 25 augustus 2016

Kelder vochtvrij laten maken

De kelder vochtvrij maken. De kelder is gemetseld. De wanden zijn vochtig. Er zat mortel overheen, daar zit nu doorslag. De kelder is 11 x 2,70 meter breed en 2.10 meter hoog.
vrijdag 13 mei 2016

Schimmel van het badkamerplafond verwijderen

Het betreft het ontschimmelen van het badkamerplafond zodat de plafond opnieuw geverfd kan worden met schimmelvrij verf. Het plafond is niet extreem beschimmeld. De oppervlakte is 2.36 bij 2.76 meter. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van de schimmel en het schilderen van het plafond. Er is een foto beschikbaar.
dinsdag 19 april 2016

Structurele oplossing voor water in de kruipruimte

In de kruipruimte van mijn 2-onder-1 kapwoning staat vrijwel continu hemel-/grondwater. De nieuwbouwwoning is (ondergronds) geschakeld met 3 naastgelegen woningen (2 x 2-onder-1 kap). Momenteel staat de kruipruimte tot aan het kruipluik vol met water. Volgens de gemeente moet er een afwateringsbuis worden gerealiseerd (onder de fundering door). Daarna moet de buis (onder de oprit) worden aangesloten op de (gescheiden) hemelwaterafvoerleiding nabij het trottoir. Naast het uitvoeren van deze werkzaamheden, ben ik benieuwd naar de aanvullende mogelijkheden om de kruipruimte structureel nagenoeg water-/vochtvrij te houden. Het gaat om een ruimte van ongeveer 60 m2.
donderdag 18 februari 2016

Waterschade en betonrot herstellen

Ik heb een huis gekocht en daar blijkt een verborgen lekkage aanwezig te zijn. De bewoners hebben zelf de badkamer geplaatst 12 jaar geleden. De lekkage is volgens mij ook al zo lang aanwezig. In de slaapkamer gelegen naast de badkamer is nu betonrot aanwezig van plus minus 1.5 vierkante meter. De lekkage in de badkamer moet opgespoord worden, daarna zal er gekeken moeten worden wat deze lekkage voor schade heeft toegebracht aan de muur en of vloer. Het kitwerk ontbreekt in de badkamer en de vloertegels liggen op dit moment los. De rozetten zijn ook nooit afgekit. Voor een uitgebreid verslag ben ik te bereiken op mijn mobiele nummer. Mocht ik niet opnemen dan bel ik u terug.
maandag 18 januari 2016

Ventilatierooster plaatsen en radiator controleren

Ik heb een schimmelprobleem op de kozijnen en het plafond in een van de slaapkamers. Er is al een vochtexpert geweest, die kon alleen vertellen hoe de schimmel ontstaat en verders niks aan de schimmel zelf doen. Ik zoek iemand die een offerte kan opmaken wat er bouwkundig gedaan kan worden om het probleem te voorkomen. Er is een radiator, maar die wordt onvoldoende warm. Graag laat ik die nakijken. Er is dubbel glas, maar nog geen ventilatierooster. Graag laat ik een nieuwe ruit met een ventilatierooster plaatsen.
maandag 11 januari 2016

Schimmel verwijderen

Wij hebben problemen gehad met de riolering. Het water is van onder de vloer omhoog gekomen waardoor er nu een smalle rand is ontstaan in de slaapkamers en de gang is met schimmel. De totale oppervlakte van deze ruimtes is 100 m2. Er is een foto beschikbaar.
zaterdag 9 januari 2016

Vochtprobleem slaapkamer oplossen

Natte muren slaapkamers
donderdag 3 december 2015

Waterlekkage opsporen en vaststellen

Het lijkt erop dat mijn verwarmingsbuis onder mijn badkamer en in de gang lekt. Dit kan je zien aan waterschade aan de onderkant van de muur en het opbollen van mijn laminaat. De lekkage moet worden vastgesteld. Let op: de vloer zit nog vast en indien mogelijk vaststellen zonder dit los te halen.
dinsdag 1 december 2015

Schimmel verwijderen uit een kamer

Wij hebben last van schimmelvorming in onze dakkapel. Dit is een goed geventileerde ruimte. De oorzaak is onbekend. Na akkoord door de verzekering zullen we de reparatie laten uitvoeren.

Partners

Partners van Casius