Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor schimmel in de kelder bestrijden:

Schimmel in de kelder bestrijden

Wij hebben schimmel in onze kelder, hier zou ik hier normaal niet zo zenuwachtig van worden maar het klimt in onze slaapkamer, deze zijn dus in de kelder, naar boven. Tevens zijn de leidingen die naar onze kelder gaan ook vol met schimmels en aangezien ik weet dat het ongezond is om in schimmel te slapen neem ik contact met u op. Wij hebben het 2 maanden geleden nog proberen te bestrijden met speciaal anti schimmel maar dit heeft niet mogen voldoen want het is 2 keer zo hard terug gekomen. Het ziet eruit of het weer in de muren zit. Er zitten nog geen pluizen, om het maar even zo te noemen, op. De kelder heeft een kleine slaapkamer, een grote slaapkamer en een hal.
Onze klant uit Gasselte (Drenthe) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schimmel in de kelder bestrijden uit heel Nederland:

Keldermuren repareren

Ik wil graag de vochtige muren laten repareren die onder de schimmel zitten (in de kelder). Er is ook vocht onder de grondtegels aanwezig door grondwater overlast van de buren.

Schimmel verwijderen in de kelder

Onze boetiek in Den Haag heeft schimmel in de kelder en dit zou verwijderd moeten worden. Het gaat om ongeveer 24 m2.

Divers onderhoud om de nieuwe woning

Met ingang van 2 augustus 2018 krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Op basis van een bouwkundig rapport zou ik graag een offerte willen aanvragen voor de volgende werkzaamheden, alsmede een richtlijn voor het mogelijk aanvangen van deze (indien mogelijk in de week van 6 augustus 2018): - Vloerbalken vervangen en vloerbeschot aanhelen/herstellen, als gevolg van vocht in de gemetselde fundering; - Funderingsmuren behandelen met een schimmel afdodend middel + aanbrengen vochtregulerende bodemafsluiter; - Binnenmuren injecteren, inclusief kelder in verband met optrekkend vocht, waarvan de uitkomst van de vochtmeting te hoog is. Of een totaal herstelplan indien nodig. - Vervangen van dakpannen met gebreken en/of breuken van het hoofd dak van de woning. Eventueel het impregneren van de buitengevels aan voor- en zijkant (achterzijde wordt in de nabije toekomst uitgebouwd). - Voegen herstellen van de buitengevel.

Berging en badkamerplafond schoonmaken

Vanwege een vochtprobleem en geen mogelijkheid voor ventilatie gebruik ik de berging (2 x 3 meter) in de kelder al jaren niet meer, de schimmel is al die tijd welig doorgegroeid. In verband met verkoop van de woning moet dit nu aangepakt worden. Daarnaast moeten er zwarte spikkels van plafond badkamer (2 x 2.5 meter) verwijderd worden, oorzaak slechte ventilatie is hier wel opgelost. Bezichtiging en of werkzaamheden het liefst aan het eind van de middag.

Schimmel in kelder verwijderen en bestrijden

Ik heb zojuist een volledig gerenoveerd huis gekocht (bouwjaar 1906) met een kelder. De kelder is in het voorjaar volledig gestuct. Echter nu verschijnen er allemaal schimmelplakken op de muren. De werkplek is goed bereikbaar, het lijkt ons een goed idee om eerst de klant te bellen om een indicatie te krijgen over het exacte probleem.

Schimmel in bedrijfspand bestrijden

Onze werkgever geeft aan last van schimmel te hebben in het bedrijfspand. Hij heeft last van zijn luchtwegen hierdoor. In de kelder is er schimmel zichtbaar, ook boven in het pand. Het is een oud pand van rond 1900. Graag een expert zo snel mogelijk voor een inventarisatie.

Schimmel- en vochtprobleem in het huis

Binnen, op de buitenmuur van de kelder van onze nieuwe woning zit schimmel. De plek is 2 x 2 meter. Graag willen we deze professioneel laten verwijderen en behandelen. Mocht u bellen en ik kan niet opnemen, dan bel ik u terug.

Vochtdoorslag in de slaapkamer voorkomen

De hemelwaterafvoer zat los. Zodoende is de gevel langdurig vochtig gebleven. Dit heeft gezorgd voor schimmel en vochtplekken in onze recentelijk gestuukte wanden in de slaapkamer van mijn zoon, oppervlak met plekken is ongeveer 2 wanden van 1 bij 3 meter. De hemelwaterafvoer heb ik inmiddels weer vast gezet, maar het vocht gaat heel langzaam weg, het ruikt muf in de slaapkamer en er ontstaat in de hoeken schimmel. Graag maak ik een afspraak met iemand die dit op korte termijn kan verhelpen. Tevens wil ik gelijk de kelder laten controleren daar wij hier eens per jaar een laagje water hebben staan.

Kelder en trapgat schimmelvrij maken en afschilderen

Door lekkage aan een leiding in de tussenmuur met mijn buren, is er forse schimmel ontstaan in mijn kelder en trapgat. De buren hebben de lekkage inmiddels verholpen. Mijn kelder is ongeveer 2 meter diep en zit gedeeltelijk onder de trap. We laten alle muren graag afnemen en daarna opnieuw schilderen. We maken graag een afspraak om het werk hier even te laten beoordelen en ontvangen hiervoor graag een offerte voor de verzekering.

Schimmel verwijderen en ventilatie aanbrengen in de kelder

Het betreft een offerteaanvraag om ventilatie aan te laten brengen in de kelder en om eventueel de aanwezige schimmel te verwijderen. Er staat geen water in de kelder maar er is wel een oude waterpomp aanwezig die niet meer in gebruik is. Het betreft een mergel kelder en bestaat uit 2 ruimtes van samen ongeveer 30 m2.

Partners

Partners van Casius