Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Emmen of directe omgeving.

626 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: keldervloer en muren vochtbestendig maken zodat het bewoond kan worden, lekkage bij het balkon, schimmel verwijderen en kruipruimte behandelen, herstel offerte laminaat schade, waterschade herstellen van badkamer, lekkage balkon opsporen en verhelpen, oplossing voor ondergelopen schuur, waterschade herstellen aan vloer, plafond en muren, een wand opnieuw stucen na lekkage, waterschade keuken, vochtprobleem 19 eeuwse gevelmuur herstellen met stucwerk, ventilatie in de kruipruimte aanbrengen, vocht plafond en wand, waterschade rapport maken voor de verzekering, een camera inspectie uitvoeren onder de vloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Emmen:

Optrekkend vocht in muren

De buitenwand van de kelder is vochtig, het pleisterwerk laat los en er is schimmelvorming. Deze wand is 2 bij 3 meter groot en dient aangepakt te worden. Bij de andere wanden hebben wij geen problemen.

Ventilatie kruipruimte realiseren

Wij hebben al twee jaar een vieze lucht in onze woning. Het huis is gebouwd in 1960 en er zit nagenoeg geen kruipruimte onder. Vorige week is er een rookproef gedaan waarbij een lek in de standpijp is gevonden. Het lek is hierna gedicht. Toch hangt er opnieuw een nare lucht in het ketelhok en de slaapkamer zodra de ramen gesloten zijn. Misschien moet de ventilatie in de kruipruimte ook worden aangepakt. Graag laat ik dit door een vakman beoordelen. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de te nemen maatregelen.

Optrekkend vocht in muren in huis

Vochtplekken op de muur, uitbreidend naar andere muur in aangrenzende kamer, houten vloer die vochtig wordt, stukwerk valt van de muur, zwarte plekken op de muur. Lekkend spouwmuurtje, oude loodslabben, slecht voegwerk, of poreuze stenen ???

Vocht in badkamer

Wij hebben erg veel last van vocht in onze badkamer, ondanks een ventilatiesysteem, een raam en een kier onder de deur. Het plafond is al meerdere keren ´aangepakt´ maar het stukwerk blijft naar beneden komen. Voordat we de badkamer gaan verbouwen willen we eerst graag weten waar dit vocht vandaan komt. Dit moet eerst verholpen worden, voordat we medio volgend jaar kunnen gaan verbouwen.