Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor kruipruimte controleren en drogen:

Kruipruimte controleren en drogen

In verband met een paar schimmelplekken in de woonkamer is er het drogen van de kruipruimte en een inspectie gewenst. Eventueel gevonden euvel moet ook worden verholpen.
Onze klant uit Eelde (Drenthe) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipruimte controleren en drogen uit heel Nederland:

Regenpijp aansluiting ondergronds controleren en repareren

Aan de onderkant van de buitenmuur aan de voorkant van mijn woning links en rechts van de regenpijp is er stijgend /optrekkend vocht te merken tot een hoogte van ongeveer 50 cm en een lengte van een aantal meters. Om te hoge grondwater , of grond- regen water in de kruipruimte uit te kunnen sluiten als oorzaak van deze vocht problemen, wil ik eerst laten controleren of de regenpijp niet misschien ondergronds ergens lekt en als dat zo is de ondergrondse regenpijp aansluiting dan laten repareren. Er is namelijk alleen vocht aan deze muur van de woning links en rechts van deze regenpijp.

Ventilatie in de kruipruimte controleren en aanpassen

Er is sprake van vocht onder het huis, het gaat om een houtenvloer met balken en het is te moeilijk om onder het huis te komen. Graag inspectie van wat nodig is om dit te verhelpen. Aan de voorzijde moeten er volgens mij zeker een aantal ventilatiepunten bij. Het gaat vooral om de balken die vochtig zijn.

Controleren op vochtigheid vanuit kruipruimte

Ik wil graag weten of de vochtigheid en de onaangename geur en schimmel in mijn muurkast (woonkamer) en meterkast (gang) vanuit de kruipruimte komt en wat daar eventueel aan te doen is. Bij voorkeur contact via de mail. Ik woon er net, geen idee wat de oppervlakte is van de kruipruimte.

COAX kabels laten trekken

In verband met regelmatig optredende storing bij TV-ontvangst (Ziggo) wil ik de in de kruipruimte nu aanwezige coaxkabels t.b.v. radio/TV laten laten vervangen door professionele (waterdichte ! ) kabels. Kabellengtes (2x) 8 à 10 meter (geschat). De nu aanwezige wandcontactdozen van deze bekabeling controleren en zo nodig vervangen. Contact bij voorkeur via mijn e-mail. Vr.

Gasleiding in de kruipruimte controleren en vervangen

We willen graag de dat de gasleiding in de kruipruimte gecontroleerd wordt en wanneer nodig vervangen. Het om ongeveer 7 meter. De gasleiding is gemakkelijk bereikbaar. We zijn zelf onder de vloer geweest.

Computerkabel in kruipruimte aanleggen

Ongeveer 10 meter van woonkamer naar voorkamer. Het is de vraag of/hoe dit wel kan, i.e.g. moet er door een keldermuur worden geboord. Ik ben niet meer in staat dit zelf te controleren (tekeningen afwezig). Wellicht is een andere oplossing met een krachtige signaalversterker ook een optie. In elk geval goed om van te voren eens te komen kijken (ik heb niet veel haast), anders lijkt het me moeilijk een offerte te maken. De vloer is een betonnen vloer.

Openslaande deuren in huis monteren

Offerte voor combinatieklus of een onderdeel: Standaard jaren 70 hoekwoning . Openslaande deuren naar tuin (inclusief materiaal), keukendeur dichtmaken en voorzien van raam (raam wat nu boven aanrecht zit vervangen voor 1 groot rechthoekig raam tot aan designradiator). Zie grove schets in bijlage. ************************************* En mochten de volgende klussen ook kunnen worden opgepakt, dan graag gecombineerde offerte. Gevel moet gereinigd en opnieuw gevoegd worden (voor-, zij-, en achterkant). Aan voorkant en achterkant een barst in de voegen van hoek dak naar hoek kozijn (zie bijlage). Huis heeft BG, 1e en 2e verdieping. Breed ca. 5. 93, diep ca. 7,51. Daarnaast moeten de zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren vervangen worden en de houten lijst gerepareerd /vervangen worden (zie bijlage). - Controleren lateien op doorbuigen en roestvorming - Loodwerk aanbrengen over uitstekend lateien - Houtwerk goot schilderen - Ventilatieroosters kruipruimte voor & achter - Aansluiting realiseren voor wasmachine & droger op 2e. - Ondersteuningsconstructie dakkapel moet worden verbeterd - Herstellen dakbeschot

Renovatieklus aan een hoekwoning

Offerte voor combinatieklus of een onderdeel: Standaard jaren '70 hoekwoning. Gevel moet gereinigd en opnieuw gevoegd worden (voor-, zij-, en achterkant). Aan voorkant en achterkant een barst in de voegen van hoek dak naar hoek kozijn (zie bijlage). Huis heeft begane grond, 1e en 2e verdieping. Breed c.a. 5.93 meter, diep c.a. 7.51 meter. Daarnaast moeten de zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren vervangen worden en de houten lijst gerepareerd/vervangen worden (zie bijlage). Controleren lateien op doorbuigen en roestvorming. Loodwerk aanbrengen over uitstekend lateien en houtwerk goot schilderen. En mocht de aannemer de volgende klussen ook kunnen oppakken, dan graag gecombineerde offerte voor: - Ventilatieroosters kruipruimte voor & achter, - Openslaande deuren naar tuin (inclusief materiaal), keukendeur dichtmaken en voorzien van raam (raam wat nu boven aanrecht zit vervangen voor 1 groot rechthoekig raam tot aan designradiator). Zie grove schets in bijlage, - Aansluiting realiseren voor wasmachine & droger op 2e, - Ondersteuningsconstructie dakkapel moet worden verbeterd, - Herstellen dakbeschot.

Gasleiding in kruipruimte controleren en vervangen

Graag gasleiding contole en evt,vervanging

Bedrading en spanning controleren in huis

Ik wil de elektriciteit in mijn huis laten controleren (en waar nodig eventueel vernieuwen). Bepaalde schakelaars maken vreemde geluiden, bepaalde lampen knipperen en elementen worden warm. Daarnaast wil ik de Horizon media box verplaatsen, middels aanleggen loze leiding en coax door kruipruimte zodat TV kan worden verplaatst.