Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Coevorden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Coevorden heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Coevorden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Coevorden of directe omgeving.

105 klanten uit Coevorden bevelen een bij Casius in Coevorden aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Coevorden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: keldervloer en muren vochtbestendig maken zodat het bewoond kan worden, lekkage bij het balkon, schimmel verwijderen en kruipruimte behandelen, herstel offerte laminaat schade, waterschade herstellen van badkamer, lekkage balkon opsporen en verhelpen, oplossing voor ondergelopen schuur, waterschade herstellen aan vloer, plafond en muren, een wand opnieuw stucen na lekkage, waterschade keuken, vochtprobleem 19 eeuwse gevelmuur herstellen met stucwerk, ventilatie in de kruipruimte aanbrengen, vocht plafond en wand, waterschade rapport maken voor de verzekering, een camera inspectie uitvoeren onder de vloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Coevorden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Coevorden:

Keldermuren behandelen tegen vochtdoorslag

Onze kelder is lek, we hebben de woning een week geleden gekocht, en de verkopers hebben ons niet verteld dat er recentelijk nog problemen met de kelder waren. Op 2 plekken drupt het door de muur, op een aantal andere plekken zijn de wanden klam. In coevorden is op dit moment een hele hoge waterstand, een week geleden waren er alleen een paar licht klamme plekken. Voor de keldermuur is een kalkzandsteen muur geplaatst en daartussen is beton gestort. De kelder bestaat uit verschillende vertrekken, bijna de hele woning is onderkelderd, niet alle buitenmuren zijn van buiten bereikbaar door onder andere een uitbouw. De oppervlakte is ongeveer 130 m2

Detecteren van een waterlekkage in de badkamer

We hebben schimmel aan het plafond onder de badkamer! Waarschijnlijk een lekkend afvoerputje in de badkamer. Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken.

Vochtproblemen in huis

Sinds 4 jaar wonen wij in een woonboerderij uit 1938. 1½ jaar geleden hebben wij het gehele huis aan de buitenkant voorzien van PUR isolatieplaten (vochtregulerend, lijkt op piepschuim) met daarover een stuclaag. Sinds een half jaar is het in de hal gaan stinken, vooral bij vochtig weer. Soms is de stank ook weer even weg. De luchtvochtigheid in de hal varieert van 70 % tot 84%, er is hier overigens geen verwarming. Sinds enkele weken is de stank ook aanwezig in de aangrenzende woonkamer (tussen hal en woonkamer zit een muur incl. deur). Het vochtpercentage is hier circa 50 %. 12 jaar geleden is de boerderij door de vorige eigenaar volledig gerenoveerd. Het is net over de grens bij Coevorden in Duitsland. Graag een vochtexpert voor een oplossing.

Schimmelprobleem oplossen

Schimmel op de binnenmuren (zowel in de huiskamer als in de slaapkamer) door vochtdoorslag. Aan de binnenmuur is het vochtig. Beneden aan de muur en boven ook. Verschillende plekken. Hoekwoning.