Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Assen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Assen heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Assen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Assen of directe omgeving.

1238 klanten uit Assen bevelen een bij Casius in Assen aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Assen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: muren injecteren tegen optrekkend vocht, schimmel verwijderen na een forse lekkage, waterschade aan muren herstellen, schimmel schade verhelpen, waterschade herstellen, kruipruimte ventileren en eventueel vloerisolatie, waterschade rapport maken voor de VVE, muren injecteren, ventileren van de kruipruimte, vochtmeting in een woning uitvoeren en rapport opstellen, oorzaak van een lekkage achterhalen, vocht en schimmel in meterkast verhelpen, schimmel laten verwijderen, waterschaderapport maken voor de verzekering en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Assen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Assen:

Schimmel in de slaapkamer behandelen

Ik heb schimmel bij de slaapkamer van mij en mijn dochter graag wil ik weten wat de kosten hiervan zijn?

Permanente oplossing tegen vocht in de muren

Wij hebben in ons huis, bouwjaar 1905, in de gang en langs de keukenmuur last van vocht en hiervan schade. De gangmuur lijkt last te hebben van optrekkend grondvocht en de keukenmuur heeft wat schimmelvorming. De schimmel vormt zich onder het raam en is ongeveer 2 m2 groot. Het optrekkende vocht is bij een binnenmuur. Dit is ook een draagmuur die in de grond staat. Hiervoor zoeken wij een permanente oplossing.

Lekkage oplossen

Op dit moment hebben wij een lekkage tussen voorheen de buitenmuur en de aangebouwde serre. Er zit aan de onderzijde een plek van 50 bij 40 cm. Hier komt het vocht al echt naar buiten en is er al een gedeelte zwart uitgeslagen.

Schimmelprobleem oplossen

In onze slaapkamer hebben wij schimmel op twee muren. Het zit alleen op de muren die aan de buitenmuren grenzen. We hebben de schimmel meerdere keren zelf verwijderd maar zonder blijvend resultaat. Mogelijk heeft het te maken met de dakisolatie. Vogels hebben flink wat plukken isolatiemateriaal verwijderd, hebben wij ontdekt. Het gasvezelbehang op de muur heeft nu een witte aanslag. Graag laten wij de situatie hier onderzoeken door een vakman zodat we blijvend van dit probleem afkomen.

Vochtplekken in de woonkamer

In de woonkamer vochtplekken in plafond (zachtboord).

Schimmel op buitenmuren

Allemaal schimmel op binnenkant de buitenmuren. In twee halletjes van 3 meter breed van onder naar boven, nu ongeveer 1,5 meter hoog. Breidt steeds meer uit. Hoekhuis met twee verdiepingen. Weet niet waar het aan ligt.

Optrekkend vocht in de woonkamer. In de ...

Optrekkend vocht in de woonkamer. In de muur, vooral bij koud weer, ik zie vochtpareltjes. Alleen als het onder nul komt.