Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Drenthe.

17 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: optrekkend vocht in de muren, kelder waterdicht maken, kelder waterdicht maken, vocht vrij maken fundering al dan niet in combinatie met onderkelderen, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, camera inspectie kruipruimte in verband met vochtproblemen, opsporen en oplossen van water schade aan raamkozijn, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, kelder laten injecteren, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, schade na lekkage, vochtmeting onder houten vloer, camera inspectie kruipruimte, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Drenthe:

woensdag 8 januari 2020

Vloerinspectie houten vloer

Mijn vloer in de huiskamer is van hout met een laminaatvloer erover. Ik heb het gevoel dat hij steeds meer gaat bewegen en we hebben soms een muffe geur in huis. Er is soort kruipruimte onder de vloer van ongeveer 30 - 35 centimeter, maar een mens past er niet in. Ik wil graag een controle op vocht of lekkages. De afmeting is ongeveer 6 meter breed en 7 meter lang. Ik wil graag laten controleren of de vloerbalken nog goed zijn en dat er geen zwammen aanwezig zijn.
vrijdag 15 november 2019

Schimmel weghalen

Er is in het verleden lekkage geweest aan het dak nu is er 1 houten plaat aan de binnenkant die zwarte schimmel vertoont. De plaat is zelf droog. Wel is de schimmel zo erg dat de plaat wordt verteerd. Wij vermoeden daarom dat er achter de plaat in de isolering ook schimmel zit. Graag horen wij wat het kost om dit weg te halen en laten vervangen.
zondag 25 februari 2018

Kruipruimte controleren en drogen

In verband met een paar schimmelplekken in de woonkamer is er het drogen van de kruipruimte en een inspectie gewenst. Eventueel gevonden euvel moet ook worden verholpen.
zondag 4 februari 2018

Vochtige kruipruimte isoleren en behandelen

Ik wil de vochtige kruipruimte isoleren en behandelen tegen vocht. De kruipruimte is 45 m2 en 60-80 cm hoog.
woensdag 3 januari 2018

Keldermuren behandelen tegen vochtdoorslag

Onze kelder is lek, we hebben de woning een week geleden gekocht, en de verkopers hebben ons niet verteld dat er recentelijk nog problemen met de kelder waren. Op 2 plekken drupt het door de muur, op een aantal andere plekken zijn de wanden klam. In coevorden is op dit moment een hele hoge waterstand, een week geleden waren er alleen een paar licht klamme plekken. Voor de keldermuur is een kalkzandsteen muur geplaatst en daartussen is beton gestort. De kelder bestaat uit verschillende vertrekken, bijna de hele woning is onderkelderd, niet alle buitenmuren zijn van buiten bereikbaar door onder andere een uitbouw. De oppervlakte is ongeveer 130 m2
zondag 31 december 2017

Water in de kelder voorkomen

Ik heb een kelder van ongeveer 5 m2, 2.32 meter lengte bij 70 cm breed en 55 cm hoog. Er is een lekkage door een hoog grondwaterpeil. Graag willen wij dit waterdicht laten maken. Kunt u advies geven wat de mogelijkheden zijn?
maandag 24 april 2017

Vochtmeting uitvoeren en rapport opstellen

Het uitvoeren en opstellen van eventueel rapport ten behoeve van een vochtmeting in een senioren hoekwoning. Het laminaat trekt krom, je ruikt vocht. Het is een woning aan een bosrand.
zondag 2 oktober 2016

Schimmel in huis bestrijden

Ik wil zwarte schimmel laten verwijderen uit mijn huis. Het zit in een kleine ruimte achter een houten schot in een slaapkamer.
woensdag 14 september 2016

Permanente oplossing tegen vocht in de muren

Wij hebben in ons huis, bouwjaar 1905, in de gang en langs de keukenmuur last van vocht en hiervan schade. De gangmuur lijkt last te hebben van optrekkend grondvocht en de keukenmuur heeft wat schimmelvorming. De schimmel vormt zich onder het raam en is ongeveer 2 m2 groot. Het optrekkende vocht is bij een binnenmuur. Dit is ook een draagmuur die in de grond staat. Hiervoor zoeken wij een permanente oplossing.
donderdag 14 juli 2016

Schimmel in de kelder bestrijden

Wij hebben schimmel in onze kelder, hier zou ik hier normaal niet zo zenuwachtig van worden maar het klimt in onze slaapkamer, deze zijn dus in de kelder, naar boven. Tevens zijn de leidingen die naar onze kelder gaan ook vol met schimmels en aangezien ik weet dat het ongezond is om in schimmel te slapen neem ik contact met u op. Wij hebben het 2 maanden geleden nog proberen te bestrijden met speciaal anti schimmel maar dit heeft niet mogen voldoen want het is 2 keer zo hard terug gekomen. Het ziet eruit of het weer in de muren zit. Er zitten nog geen pluizen, om het maar even zo te noemen, op. De kelder heeft een kleine slaapkamer, een grote slaapkamer en een hal.
woensdag 6 april 2016

Optrekkend vocht in muren

De buitenwand van de kelder is vochtig, het pleisterwerk laat los en er is schimmelvorming. Deze wand is 2 bij 3 meter groot en dient aangepakt te worden. Bij de andere wanden hebben wij geen problemen.
donderdag 18 februari 2016

Vocht aan de binnenkant van de muren

Vochtplekken aan binnenkant van muren
dinsdag 12 januari 2016

Lekkage oplossen

Op dit moment hebben wij een lekkage tussen voorheen de buitenmuur en de aangebouwde serre. Er zit aan de onderzijde een plek van 50 bij 40 cm. Hier komt het vocht al echt naar buiten en is er al een gedeelte zwart uitgeslagen.
woensdag 6 januari 2016

Detecteren van een waterlekkage in de badkamer

We hebben schimmel aan het plafond onder de badkamer! Waarschijnlijk een lekkend afvoerputje in de badkamer. Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken.
maandag 23 november 2015

Water in de kruipruimte

Er staat zo'n 10 cm water in onze kruipruimte onder het hele huis. Dit willen we graag verhelpen. Het totale grondoppervlak is ongeveer 50 m² (40 cm hoogte).
vrijdag 30 oktober 2015

Schimmelprobleem oplossen

In onze slaapkamer hebben wij schimmel op twee muren. Het zit alleen op de muren die aan de buitenmuren grenzen. We hebben de schimmel meerdere keren zelf verwijderd maar zonder blijvend resultaat. Mogelijk heeft het te maken met de dakisolatie. Vogels hebben flink wat plukken isolatiemateriaal verwijderd, hebben wij ontdekt. Het gasvezelbehang op de muur heeft nu een witte aanslag. Graag laten wij de situatie hier onderzoeken door een vakman zodat we blijvend van dit probleem afkomen.
zaterdag 10 oktober 2015

Ventilatie kruipruimte realiseren

Wij hebben al twee jaar een vieze lucht in onze woning. Het huis is gebouwd in 1960 en er zit nagenoeg geen kruipruimte onder. Vorige week is er een rookproef gedaan waarbij een lek in de standpijp is gevonden. Het lek is hierna gedicht. Toch hangt er opnieuw een nare lucht in het ketelhok en de slaapkamer zodra de ramen gesloten zijn. Misschien moet de ventilatie in de kruipruimte ook worden aangepakt. Graag laat ik dit door een vakman beoordelen. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de te nemen maatregelen.
dinsdag 16 juni 2015

Grondwater in de kelder

Er komt via de zijmuur grondwater de kelder in. Het is een kleine provisie kelder van circa 2 bij 3 meter. De wand waar het water naar boven komt is circa 2 meter. Het sijpelt via de naad onder aan die wand naar binnen. De kelder heeft een betonnen vloer en gemetselde wanden. De kelder is niet geïsoleerd. Er staat wel een vriezer in de kelder maar deze kan verplaatst worden. De kelder heeft net geen sta hoogte in verband met de balken maar tussen de balken kan er rechtop gestaan worden. Wat zou het kosten om dit op een betaalbare manier te stoppen?
donderdag 14 mei 2015

Water in de kruipruimte tegengaan

Er staat soms water in de kruipruimte van de bungalow. De bungalow is ongeveer 90 m2. Door middel van de juiste materialen, moet dit water wegblijven uit de kruipruimte.
donderdag 16 april 2015

Schimmel in kelder verwijderen en behandelen

In mijn kelder zit op de muren, denk ik, een schimmel. Graag verwijderen van deze schimmel en kelder anti schimmel maken. Kelder is 2 bij 3 meter ongeveer.
vrijdag 10 april 2015

Lekkage in de kelder repareren

Lekkage in de kelder verhelpen. Het lek is opgespoord. In een hoek van twee wanden, aan de onderkant. Gemetselde wanden. We hebben er alleen last van als het erg hard en lang geregend heeft. Dan stijgt het grondwaterpeil en loopt het over het drainagesysteem heen. Een kelder van 15 a 20 jaar oud.
donderdag 5 maart 2015

Ventilatie in de kruipruimte plaatsen

Ik wil graag mijn kruipruimte geventileerd hebben. De druppels hangen aan het plafond. Ik moet dat doen middels ventilatie die in de bestrating verwerkt kan worden. Ons huis heeft geen stenen muren. Het is een snelbouw huis dus gevel tegenaan geplakt zeg maar. Ventilatie van Koekoek?
woensdag 22 oktober 2014

Vochtprobleem in de woning aanpakken

We hebben vochtproblemen in de woning. Het probleem zit hem in 2 slaapkamers en de garage en komt doordat de vloer geen kruipruimte heeft. De cementlaag is 25 cm dik waarna direct de zandlaag komt. De vochtproblemen zitten alleen op de begane grond en komt vanuit de vloer.
vrijdag 25 april 2014

Vochtplekken in de woonkamer

In de woonkamer vochtplekken in plafond (zachtboord).
vrijdag 31 januari 2014

Vochtwering in vochtige kelder aanbrengen

In een van mijn kelders slaat water door de spouwmuur heen. De muur lijkt volledig verzadigd van vocht en bij slagregens loopt de kelder onder. Mogelijk komt het door een ondergrondse waterloop. Graag uw bevinding en wat het kost om dit te verhelpen. Alleen per mail contact, ik ben doof.

Partners

Partners van Casius