Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in uw regio.

1339 klanten bevelen een bij Casius aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: lekkage opsporen en verhelpen, kelder droog maken, stuc- en schilderwerk vervangen na lekkage, vochtplekken laten verwijderen, renoveren na waterschade in badkamer plafond, waterschade in de muur, rapport waterschade voor verzekering, waterschade rapport maken voor de verzekering, waterschaderapport maken voor de verzekering, lekkage in de serre opsporen en verhelpen, schimmel laten verwijderen plafond en muren in de badkamer, wc bak repareren. en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert:

woensdag 23 september 2020

Kelder droog maken

Woonhuis van 100 jaar oud, kelder 21 m2 is nat. Deze willen we graag droog laten maken.
dinsdag 22 september 2020

Stuc- en schilderwerk vervangen na lekkage

We have a new-built apartment (about 5 months old). Two months ago we discovered a leak under the floor in our bathroom which caused moisture / yellow stains on our walls in the hallway, bedroom and kitchen. The leak was repaired by the apartment contractor recently in early September. Currently, we are looking for contractors/suppliers who can help us repair our stucco (remove and replace) and repaint our walls.
maandag 21 september 2020

Vochtplekken laten verwijderen

Het gaat om een lekkage achter de WC (Deze is al gelokaliseerd en tijdelijk verholpen door het dichtdraaien van kraantje achter de wc). Door de lekkage zijn er vochtplekken ontstaan in 4 verschillende woningen. Deze vochtplekken willen we graag laten herstellen.
maandag 21 september 2020

Schimmel laten verwijderen plafond en muren in de badkamer, wc bak repareren.

Schimmel verwijderen plafond en muren in de badkamer. Toilet stortbak repareren.
zaterdag 19 september 2020

Renoveren na waterschade in badkamer plafond

Ik heb waterleidinglekkage gehad in de badkamer. Water is door het plafond naar beneden gekomen en ook via de buitenmuur. Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen om te zien wat het kost om te laten vervangen/renoveren. Ook verzekeringstechnisch.
maandag 7 september 2020

Rapport waterschade voor verzekering

Mijn bovenbuurman heeft tijdens het klussen lekkage veroorzaakt, wat nu in het plafond van mijn keuken zit en door is gelekt naar de vloer. Nu ben ik opzoek naar iemand die een rapport kan maken zodat ik daarmee een schadeclaim in kan dienen bij de verzekering.
donderdag 3 september 2020

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Onze bovenburen hebben een kraan laten openstaan waardoor er veel water in ons plafond is gekomen. Door het drogen van de muren en het plafond zijn nu onze muren en gebarsten.
donderdag 3 september 2020

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Waterschade door bovenburen. Keuken plafon 10 m2 , keuken muren 12 m2, toilet plafon + muren 6 m2 , gang plafond 11 m2 gang muren 15 m2. Alles witten met goede dekkende witsel cq pasta vanwege gele vlekken die er nu opgekomen zijn.
woensdag 2 september 2020

Waterschade in de muur

Ik heb schade gemeld bij de verzekeraar, toen ik plafond ging stofzuigen voelde de houten afdekplank nat aan. Waarschijnlijk lopen de leidingen er onder door. Graag de oorzaak uitzoeken en offerte opstellen aub
dinsdag 1 september 2020

Lekkage opsporen en verhelpen

Wij hebben een serre, daar druppelt soms water naar beneden, graag willen wij deze lekkage laten verhelpen. In de serre hebben wij spotjes welke ook niet altijd werken, wellicht dat hier ook naar gekeken kan worden. Tevens hebben wij een schuifpui waar vorige week het water door naar binnen kwam, dit stroomde vanaf de bovenkant zo langs het raam.
maandag 31 augustus 2020

Lekkage in de serre opsporen en verhelpen

Ik heb een serre aan mijn vrijstaande woning welke sinds aankoop 1.5 geleden lekt. Lekkage was minimaal maar intussen is dat verergerd en het lijkt of de frame van binnen aan het rotten is. Graag willen wij deze lekkages opsporen en op een efficiënte manier afdichten.
woensdag 26 augustus 2020

Schimmel verwijderen en ventilatie aanbrengen

Sinds kort zijn wij verhuisd naar een studentenwoning die al een tijd geen onderhoud heeft gehad. Er is schimmel in de douche en in de toiletten direct onder de douche (een verdieping lager). De ventilatie in de douche werkt niet en de schimmel in de douche oogt zwart en ik vermoed er gezondheidsklachten van te hebben.
dinsdag 25 augustus 2020

Waterschade aan het plafond herstellen

Door hevige regenval is er schade ontstaan aan het plafond van de uitbouw van het huis. Het schilderwerk moet hersteld worden. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
vrijdag 21 augustus 2020

Balkon waterdicht maken

Mijn balkon aan de voorzijde van het huis 1970, is nooit onderhanden genomen, in de woonkamer raam onder dit balkon zwarte schimmel bij vochtig weer en regen. Het gaat om een betonnen balkon van ongeveer 3 x 1 meter.
dinsdag 18 augustus 2020

Waterschade wand/plafond verhelpen

Ik heb waterschade aan het plafond in de trapgat op de bovenste verdieping. Schade over ongeveer 2,5 x 1,5 meter aan het plafond/wand. Ondertussen is het wat opgedroogd en is in het stadium dat het begint te schimmelen. Voor onze verzekeraar moeten wij een offerte aanleveren i.v.m. een waterschade.
maandag 17 augustus 2020

Lekkage serre in de woonkamer door afvoerbak lekt

We hebben een lekkage onder de serre bij de woonkamer. De afvoerbak aan de buitenkant van de serre heeft ergens een lek en daardoor komt er water naar binnen in de woonkamer.
maandag 17 augustus 2020

Oorzaak waterschade inspecteren

Deskundig inspecteren wat de oorzaak is van de waterschade en repareren. Het is een plat dak en er is waterschade ontstaan naar de keuken. Het gaat om een uitbouw en de vaste muur van het huis, hiertussen lijkt water naar beneden te komen.
maandag 17 augustus 2020

Balkon waterdicht maken en egaliseren

Ik zoek een specialist die mijn balkon kan renoveren. Bij harde regen (en wind) is er lekkage van de vloer bij balkon/raam. Het betreft een appartement op 8e verdieping. Naar mijn idee komt het water via het balkon onder de drempel van de deur binnen. Om dit te verhelpen zou het balkon waterproof gemaakt moeten worden en daarna geëgaliseerd moeten worden. Bij harde regen en wind sijpelt het water onder de drempel door naar woonkamer.
zondag 16 augustus 2020

Lekkage aan plat dak repareren

Roof is leaking and need repair. Its a flat roof of 18 square meters. Please contact me.
vrijdag 14 augustus 2020

Ventilatie kruipruimte weer in orde maken tbv vochtige muren

Recent aangekochte parterre woning in Den Haag met een kruipruimte (circa 110 m2). Enkele binnenmuren kennen afbladderend verf en een verhoogde vochtgraad. De bouwkundige keurder heeft aangegeven dat dit vermoedelijk komt door foutief geplaatste ventilatieroosters. Graag schakelen wij een specialist in om dit euvel te verhelpen.
donderdag 13 augustus 2020

Waterschade herstellen (vocht ontrekken)

Er is lekkage geweest in de woning. De lekkage is ontstaan doordat er een leiding in de muur is geknapt waardoor op een aantal plekken de muren verkleurd zijn en er hangt enorm veel vocht in de woning. Vocht moet onttrokken worden uit de woning en de plekken op de muren die zijn beschadigd moeten gerepareerd worden. Het gaat om ongeveer 8 meter muur in de breedte in totaal. Het valt me op dat het water uit een aantal stopcontacten is gekomen aangezien de muur onder de stopcontacten enorm verkleurd is.
donderdag 13 augustus 2020

Waterschade plafond en wanden herstellen

Er is in mijn keuken waterschade, met schimmelvorming na een lek vanuit het dak van de buren. Lekkage is inmiddels verholpen en nu resteert dus de herstelwerkzaamheden. in totaal 8 m2 Graag ontvang ik een offerte hiervoor. Gaat om een verzekeringskwestie.
woensdag 12 augustus 2020

Ventilatie kruipruimte

Onze kruipruimte is onvoldoende geventileerd (er zit maar een ventilatierooster aan de voorkant van de woning). Wij hebben problemen met vocht bij een luik in de hal. En in de zomer ook last van schimmel op de vloer van de woonkamer. Graag zouden wij advies willen met betrekking tot de ventilatie van de kruipruimte.
woensdag 12 augustus 2020

Ventilatiegaten roosters kruipruimte

Ik wil 8 ventilatieroosters / renovatieroosters laten aanbrengen naar de kruipruimte onder mijn woning.
zondag 9 augustus 2020

Droog maken van de kruipruimte

In onze kelder geldt een hoge vochtigheid. Wij zouden graag willen dat deze ruimte vochtvrij wordt gemaakt. De kelder is 3 x 2 meter. Zouden jullie mij daar een offerte over kunnen sturen?
zaterdag 8 augustus 2020

Vochtproblemen aan muur oplossen

Op het dakterras staat een volsteens scheidingsmuur van ongeveer 2 x 3 m. tussen ons en de buren. Bij veel regen krijgen we lekkage beneden (en bij de buren ook). De muur staat op het zuidwesten. Wij willen graag een permanente oplossing voor dit vochtprobleem.
donderdag 6 augustus 2020

Rapport waterschade

Ik heb 3 muren die zijn beschadigd door waterschade. 2 van de muren zijn behoorlijk beshadigd (ca 6 m2) en de derde muur is een klein beetje beschadigd. Ook is het plafond in de hal beschadigd en deze zal vervangen dan wel hersteld moeten worden. Voor deze werkzaamheden ontvang ik graag een offerte.
dinsdag 4 augustus 2020

Waterschade badkamerplafond herstellen

Door lekkage hebben we schade aan ons badkamerplafond. Dit willen we graag laten herstellen. Het is een verzekeringskwestie. De badkamer is 2 bij 2,5.
dinsdag 4 augustus 2020

Lekkage aan plafond verhelpen

Na een hevige regenval hebben wij lekkage gehad vanuit de dak, dit is in middels gemaakt maar we hebben op verschillende plekken waterschade. Wij zijn opzoek naar een partij die een waterschade rapport voor ons kan opstellen. De schade is in drie kamers op plafonds. Plafond heeft zelfs even bolle plekken gegeven. De oppervlakte is 15 a 20 m2.
dinsdag 28 juli 2020

Waterschade tegelvloer rapport maken voor de verzekering

Tegelvloer beschadigd na waterlekkage (07-2018). Schade moet nog eens worden beoordeld of deze tegelvloer wel of niet is beschadigd door de grote lekkage. Beschadigde tegelvloer zit er nog in. Rapport moet worden opgesteld voor de verzekering.
maandag 20 juli 2020

Buitenmuren kruipruimte vertonen schimmelplekken

Het betreft een tussenwoning uit 1924. Kruipruimte heeft schimmel aan de buitenmuren. Binnenmuren zijn ok. Er ligt Tonzon vloerisolatie. Graag oplossing aandragen. Waarschijnlijk ventilatie-schachten aanleggen? Zo ja graag offerte voor ventilatie kanalen, 1 voor en 1 achter?
vrijdag 17 juli 2020

Vocht detectie

In onze slaapkamer zijn op een gedeelte van de binnenmuur (buitenmuurkant) vochtplekken te zijn. De muurverf begint te bladeren en te scheuren. Ik heb geen idee wat de oorzaak is. Dus opsporing van de oorzaak is gewenst.
woensdag 15 juli 2020

Vochtophoping verhelpen

De muur tussen de badkamer en slaapkamer geeft op de meter onderaan de muur hoge vochtigheid door. We hebben verder nog geen lekkage etc. Maar de aankoopmakelaar constateerde het. Wat is het en wat kunnen we er aan doen.
dinsdag 14 juli 2020

Lekkage dakdoorvoer

Door storm en regen is er bij de dakdoorvoer een lekkage ontstaan en komt het water langs de buitenkant van de ventilatiepijp naar binnen. Dit moet gerepareerd worden. Het gaat om een luchtverwarmings- en ventilatiesysteem.dat binnen de woning geïntegreerd is. (Slokker woningen 1985).
dinsdag 14 juli 2020

Reparatie inbouwreservoir en lekkageschade en gevolg schade.

Mijn inbouwtoilet heeft gelekt en dit water is nu door de muur de gang ingelekt. Ook heb ik een tegel moeten verwijderen om de schade te kunnen bekijken. Toilet moet gerepareerd, lekkage schade ook wat betekend waarschijnlijk,nieuw wandje met spachtelputz. Ook de ombouw van het toilet moet hersteld worden. Dit is volgens mij zo beetje wat er gedaan moet worden. Gaat om een verzekeringskwestie.
maandag 13 juli 2020

Camera inspectie kruipruimte in verband met vochtproblemen

Ik zoek een vochtexpert die kan constateren waar de vochtproblemen onder mijn woning vandaan komt. Betreft een huis met bouwjaar +/- 1890. Ik vermoed een vochtprobleem onder de houten vloer op circa 2 meter van luik voor kruipruimte. De inspectie mag met een camera uitgevoerd worden.
zaterdag 11 juli 2020

Balken in kruipruimte vervangen met eventueel bovenliggende vloer

Het vervangen van 35 m2 aan vloerbalken. Eventueel aangevuld met nieuw aan te leggen vloerverwarming.
vrijdag 10 juli 2020

Schaderapport maken voor een lekkage in de keuken

Ik heb een waterlekkage in de keuken en wil een schaderapport voor mijn verzekering.
vrijdag 10 juli 2020

Natte plek op de vloer begane grond

bij de ingang achter de voordeur naast de WC is er een natte plek die erger wordt als het geregend heeft. Wij willen graag dat dit probleem wordt verholpen. Er is ook een kruipruimte aanwezig, wellicht dat het hier vandaan komt. Wij zijn opzoek naar een vakman die dit probleem kan opsporen en een oplossing kan vinden.
donderdag 9 juli 2020

Opsporen en oplossen van water schade aan raamkozijn

Er bestaat vocht- water schade over de loodafwerking bovenzijde raamkozijn. Ook zichtbare schade aan plafond in grenzend woonkamer.
donderdag 9 juli 2020

Constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen

Wij hebben vocht onder het laminaat in de huiskamer. Er ontstaan gaten in het laminaat. Ik zoek een specialist die kan constateren wat er mis is en wat er hersteld moet worden. Er is een kruipruimte van ongeveer 30 m2 aanwezig.
dinsdag 7 juli 2020

Optrekkend vocht in de muren

We hebben een huis uit 1900, en hebben last van optrekkend vocht in de muren. Er zit ook schimmel en de muren zijn soms nat. We zouden dit vochtprobleem graag willen oplossen. Het gaat om muren met een totaal oppervlakte van meer dan 100 m2. We denken aan spouwmuurisolatie.
maandag 6 juli 2020

Kelder laten injecteren

Onze kelder is lek, wanneer het grondwater hoog staat. Wij willen de kelder laten injecteren. De afmeting in 3000 L x 2220 B x 1380 h. Het is een betonnen bak. Evt. nog binnen afwerking daarna.
maandag 6 juli 2020

Kelder waterdicht maken

In de natte periodes van het jaar, loopt de kelder (9 m2) van onze jaren ‘50 woning soms vol met grondwater via de vloer. Op 2 onafhankelijke momenten heb ik er meer als 300+ liter water uit moeten pompen.
zondag 5 juli 2020

Constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen

Wij hebben vocht onder het laminaat in de huiskamer. Er ontstaan gaten in het laminaat. Ik zoek een specialist die kan constateren wat er mis is en wat er hersteld moet worden. Er is een kruipruimte van ongeveer 30 m2 aanwezig.
zondag 5 juli 2020

Schade na lekkage

Het plafond en de muur moeten hersteld worden van de waterschade, gedroogd worden en opnieuw gestuct en gewit. Dit inclusief het opnieuw behangen van de muur.
zaterdag 4 juli 2020

Vocht vrij maken fundering al dan niet in combinatie met onderkelderen

Optrekkend vocht in de fundering en muren b.g.g. (tot 40/50 cm) verhelpen door spouw leeghalen en permanente vochtwerende maatregelen aan te brengen. Dit al dan niet in combinatie met onderkeldering. Het gaat om een recentelijk gerenoveerd huis uit rond 1920. Woonoppervlak b.g.g. van ongeveer 50 m2.
vrijdag 3 juli 2020

Vochtmeting onder houten vloer

Er is lekkage geweest in de trapkast. Wij willen weten tot waar de lekkage is gekomen en of het nodig is de vloer er uit te halen.
vrijdag 3 juli 2020

Camera inspectie kruipruimte

Ik vermoed vochtproblemen onder houten vloer van huis in Leidsebuurt (bouw circa 1890). Via kruipruimte is die plek niet te benaderen, camera-inspectie waarschijnlijk wel.
vrijdag 3 juli 2020

Schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen

Nav lekkage van de afvoer heeft er een tijdje water in de kruipruimte gestaan onder de keuken. Dit is nu weggetrokken, maar er is schimmel zichtbaar en ruikt. Graag zouden we deze schimmel laten verwijderen (en kruipruimte schoon laten maken). Hoogte is 80cm, kruipruimte is ongeveer 15m2, maar niet hele ruimte is schimmel.

Partners

Partners van Casius