Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in uw regio.

1250 klanten bevelen een bij Casius aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vocht bestrijden in een dijkhuis, ventilatiekokers aanbrengen in de kruipruimte, kruipruimte ventileren, vochtige kruipruimte ventileren, schimmel onder het laminaat verwijderen, schimmel op stucwerk herstellen, zwarte schimmel uit de badkamer verwijderen, zwarte schimmel en veel vocht in de badkamer, vochtinspectie en oplossen van vochtproblemen, ventilatiesysteem badkamer en slaapkamer in souterrain, optrekkend of doorslaand vocht in een enkelsteens muur, vochtprobleem en lekkage in de badkamer, schimmel uit de woning verwijderen, ventilatiegaten of -roosters in de kruipruimte plaatsen, vochtprobleem in kelder verhelpen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert:

vrijdag 23 juni 2017

Vocht bestrijden in een dijkhuis

Het betreft een, tegen een natuurlijke dijk gebouwde woonboerderij. De balken in de kruipruimte zitten te dicht op de wanden van de boerderij aan de dijk, waardoor vocht vanaf de dijk, inde balken trekken en vochtig maken waardoor schimmel vorming heeft plaatsgevonden. Kunt u een dergelijk probleem oplossen?
zondag 18 juni 2017

Schimmel uit de woning verwijderen

Sinds een week ruik ik een schimmelgeur op een kamer, ondanks dat er nergens vocht zichtbaar/voelbaar is of schimmelplekken zichtbaar zijn. Dus geen idee waar die reuk vandaan komt. (Telefonisch overigens niet altijd bereikbaar, daarom is een reactie via mail wellicht beter.)
zaterdag 17 juni 2017

Ventilatiegaten of -roosters in de kruipruimte plaatsen

Mijn kruipruimte wordt waarschijnlijk niet voldoende geventileerd, we hebben last van vervelende luchtjes. Onder andere in de kast onder de trap zit een vervelende geur. Wanneer ik daar van die vochtvreters plaatst, lopen die erg snel vol. Volgens mij zijn er te weinig ventilatiegaten in de muren. Er is ook even gekeken in de kruipruimte, daar staat geen vocht, maar het ruikt wel erg vies.
vrijdag 16 juni 2017

Vochtprobleem in kelder verhelpen

Plaatsen van drainage om grondwater te drains ren zodat dit vochtprobleem verholpen wordt.
woensdag 14 juni 2017

Ventilatiekokers aanbrengen in de kruipruimte

Heer/ mevrouw, Met spoed vraag ik een offerte aan voor de ventilatie in de kuipruimte van ons huis. Ik zal een beetje uitleg geven over de situatie. Wij hebben een etagewoning met een houten trap. We maken deel uit van Vereniging van Eigenaren. Door vocht is die houtentrap fors aangetast door houtworm. Binnen een maand wordt de houten trap vervangen. Nu zoeken wij met spoed een erkend bedrijf die tijdens werkzaamheden voor het vervangen van trap tegelijkertijd de ventilatievoorzieningen kan aanbrengen. Onder ons trap vindt de aanbouw van badkamer plaats van ons buurman. De aanbouw is uitgevoerd met een betonnen vloer gestort op een zandbed. Er dienen dus deugdelijke ventilatievoorzieningen te worden aangebracht aan de voorgevel van het woonhuis waardoor er dus voldoende tocht in de kuipruimte moet ontstaan. Vanwege het feit dat de aanbouw voorzien is van een betonnen vloer gestort op zandbed dienen er ventilatieleidingen onder de betonnen vloer te worden aangebracht die uitkomen in de kuipruimte. Ook dient er een ventilatievoorziening te worden getroffen in het gemetselde muurtje onder het betonnen vloertje van de badkamer om de tocht in de kuipruimte te bevorderen. Het is dus belangrijk voor ons dat we zo snel mogelijk een erkend installateur vinden de werkzaamheden tegelijk of aansluitend op elkaar kan laten plaat vinden. Op dit moment ben ik Turkije daarom geef ik een Turkse nummer mee.
woensdag 14 juni 2017

Kruipruimte ventileren

Heer/ mevrouw, Met spoed vraag ik een offerte aan voor de ventilatie in de kuipruimte van ons huis. Ik zal een beetje uitleg geven over de situatie. Wij hebben een etagewoning met een houten trap. We maken deel uit van Vereniging van Eigenaren. Door vocht is die houtentrap fors aangetast door houtworm. Binnen een maand wordt de houten trap vervangen. Nu zoeken wij met spoed een erkend bedrijf die tijdens werkzaamheden voor het vervangen van trap tegelijkertijd de ventilatievoorzieningen kan aanbrengen. Onder ons trap vindt de aanbouw van badkamer plaats van ons buurman. De aanbouw is uitgevoerd met een betonnen vloer gestort op een zandbed. Er dienen dus deugdelijke ventilatievoorzieningen te worden aangebracht aan de voorgevel van het woonhuis waardoor er dus voldoende tocht in de kuipruimte moet ontstaan. Vanwege het feit dat de aanbouw voorzien is van een betonnen vloer gestort op zandbed dienen er ventilatieleidingen onder de betonnen vloer te worden aangebracht die uitkomen in de kuipruimte. Ook dient er een ventilatievoorziening te worden getroffen in het gemetselde muurtje onder het betonnen vloertje van de badkamer om de tocht in de kuipruimte te bevorderen. Het is dus belangrijk voor ons dat we zo snel mogelijk een erkend installateur vinden de werkzaamheden tegelijk of aansluitend op elkaar kan laten plaat vinden. Op dit moment ben ik Turkije daarom geef ik een Turkse nummer mee. Mocht er iemand willen bellen kunnen jullie dit aangeven in het mail neem ik zelf contact op. Mvg,
dinsdag 13 juni 2017

Vochtige kruipruimte ventileren

De kruipruimte van mijn woning is erg vochtig en naar mijn mening komt dit door te weinig of geen ventilatie. Met extra ventilatiegaten zou dit probleem verholpen kunnen worden (denk ik). Zou graag willen weten wat de kosten hiervan zijn. Goed bereikbaar.
zaterdag 10 juni 2017

Vochtplekken in de buiten- en binnenmuur

Ik zou graag uitsluitsel willen hebben in de onderliggende oorzaak van vochtplekken in buitenmuur van onze keuken, mogelijkheden om dit te verhelpen en kostenindicatie. Tevens 50cm bovenrand van muur, onder een raam opnieuw metselen.
vrijdag 9 juni 2017

Schimmel onder het laminaat verwijderen

Ik heb een klein appartement van 55 m2, dat na een kleine overstroming een groot probleem is. Het laminaat is helemaal gedroogd, een droger heeft er een week gestaan, de ondervloer is gewisseld, maar nu, na een paar maanden stinkt het ongelofelijk in de woning. Ik vrees dat dit schimmel onder het laminaat is. Maar ik durf zelf niet aan het laminaat te gaan trekken, omdat ik het vast kapot maak. Er is een expert van de verzekeraar geweest. Op dat moment was er niets te ruiken! Wie is specialist in schimmel onder laminaat en wie herkent ook de geur.... en kan het oplossen?
donderdag 8 juni 2017

Lekkage woonkamer opsporen en oplossen

Tijdens harde regenbuien hebben wij op 1 plek lekkage. Dit is een plek boven het raam. Wij willen graag dat de lekkage eerst opgespoord word met een camera of endoscopie alvorens open te breken.
donderdag 8 juni 2017

Schimmel op stucwerk herstellen

Wij hebben ruim 2 jaar van vocht problemen in onze badkamer waar schimmel is ontstaan. Wij hebben extra ventilatie en dergelijke laten aanbrengen, maar het vochtprobleem is niet opgelost en de schimmel is teruggekomen op de muren en plafond. Ook zit er schimmel op de rolgordijn in de slaapkamer (dakraam). Nu moet alles nog hersteld worden. Van de muren zal een laag af moeten, vervolgens moet er opnieuw gestuct worden en er moet een nieuwe gipsplafond komen. Ook het schuine dak gedeelte zal opnieuw van gips voorzien moeten worden en eventueel ook wat erachter zit (als daar schade is ontstaan) en een nieuw rolgordijn op het dakraam. Kan er iemand langskomen om de situatie te bepalen? Ik weet namelijk niet alle maten en dergelijke uit mijn hoofd.
woensdag 7 juni 2017

Zwarte schimmel uit de badkamer verwijderen

Wij hebben last zwarte schimmel in de badkamer op het plafon, muren en hout + kit randen. Het is een kleine badkamer van 2 x 2. 45 meter. Dit moet verwijderd worden en waarschijnlijk beschilderd worden.
woensdag 7 juni 2017

Zwarte schimmel en veel vocht in de badkamer

Wij hebben last van zwarte schimmel in de badkamer op het plafond, de muren, het hout plus de kit randen. Het is een kleine badkamer van 2 bij 2.45 meter. De badkamer is 30 jaar oud. Boven aan de muren zit nog een gedeelte behang. Het vermoeden bestaat dat er achter het behang ook schimmel zit. De schimmel moet verwijderd worden en er moet waarschijnlijk geschilderd worden.
woensdag 7 juni 2017

Schimmel verwijderen uit de badkamer

Schimmel verwijderen van plafond en deel muur in de badkamer ongeveer 3,5 m2.
woensdag 7 juni 2017

Schimmel in een dakopbouw verwijderen

Wij hebben op onze woning een casco dakopbouw van 15 m² laten plaatsen. Door een fout van de aannemer is er schimmelvorming ontstaan tussen het hout en het Rockwool isolatiemateriaal. De Rockwool isolatie is verwijderd en wij willen nu graag de aanwezige schimmel op de muren schoon laten maken en verwijderen. Graag ontvangen wij zo snel mogelijk een offerte voor onze verzekeringsclaim.
woensdag 31 mei 2017

Vochtinspectie en oplossen van vochtproblemen

Wij zijn op zoek naar een gratis vochtinspectie inclusief vrijblijvende offerte voor de oplossing van vochtproblemen in huis.
woensdag 31 mei 2017

Schimmel verwijderen uit de kruipruimte

Wij hebben sinds een week of 6 a7 spontaan schimmel gekregen in onze kruipruimte. Ventilatie aanwezig, geen natte grond et cetera, welke wij graag op zeer kort termijn gereinigd willen hebben en indien mogelijk ook een indicatie van de oorzaak. Wilt u zo vriendelijk zijn mij over de mogelijkheden te contacten.
woensdag 31 mei 2017

Schimmel verwijderen van wand in woonkamer

Ik wil graag een offerte/prijsindicatie voor het verwijderen van schimmel op een wand in de woonkamer. Door lekkage zitten er verschillende plekken. Het gaat om maximaal 5 vierkante meter. Vanwege gezondheidsklachten zou het fijn zijn als het zo snel mogelijk gedaan kan worden.
woensdag 31 mei 2017

Badkamer schimmelvrij maken

Huurder heeft badkamer aantal jaren niet goed geventileerd en schoongemaakt. Veel kalkaanslag en zwarte schimmelvoegen.
maandag 29 mei 2017

Ventilatiesysteem badkamer en slaapkamer in souterrain

Wij hebben een jaren 30 huis gekocht en slapen in het soutterain. Alle drie de slaapkamers hebben een raampje , de badkamer niet. Wat ik nu merk is dat in onze slaapkamer altijd het bed klam aanvoelt. We hebben wel de hele dag het raam een stukje open. Wat zijn de mogelijkheden om dat klammige tegen te gaan (en daarmee hopelijk ook minder "insecten")
maandag 29 mei 2017

Optrekkend of doorslaand vocht in een enkelsteens muur

In de zijgevel van mijn woning zit een plek van optrekkend of doorslaand vocht, die schimmel veroorzaakt aan de binnenwand in de woonkamer. Op deze plek heeft vroeger waarschijnlijk een schoorsteen gezeten; de plaats van het rooster is aan de buitenzijde nog zichtbaar (wel ooit dichtgemaakt) en de fundamenten kwamen we tegen onder de vloer. Ik wil graag weten hoe dit vochtprobleem het beste opgelost kan worden. De muur heeft geen spouw en de buitenzijde is bepleisterd. De buitenmuur komt niet in de zon en de plek blijft zichtbaar donker (koud en klam), ook na een periode van droog weer. Ik laat de situatie hier graag beoordelen en ontvang daarbij uw advies en prijsindicatie voor de aanpak.
zondag 28 mei 2017

Vochtprobleem en lekkage in de badkamer

Ik wil graag een offerte voor een vochtprobleem oplossen. Ik weet niet waar het probleem precies zit. Maar beneden onder mijn badkamer zit mijn wc en daar lijkt het plafond vochtig en het ruikt er naar schimmel. Ook naast de douche zit een vochtplek. Ik wil graag het lek op laten lossen en ook de schade aan het plafond in de wc.
zaterdag 27 mei 2017

Woning schoonmaken

Ik wil de gehele woning schoonmaken. Dat is een lege woning en ik heb last van schimmel in de badkamer. Het hele huis is ongeveer 60 vierkante meter groot. Ik wil ook dat de ramen schoongemaakt worden.
dinsdag 23 mei 2017

Badkamer schimmelvrij maken

Ik heb een kleine badkamer, maar het plafond is zwartgeblakerd van de schimmel, samen met zijkanten en de vloer. De ruimte is slecht geïsoleerd, ongeveer 1 bij 2 meter groot.
maandag 22 mei 2017

Schimmel verwijderen in kruipruimtes

In de kruipruimte onder 2 slaapkamers (13 m2 en 7 m2) zit schimmel op de bodem. We willen dit laten verwijderen en iets aan de ventilatie laten doen.
maandag 22 mei 2017

Schimmel verwijderen van kinderwagen et cetera

Ik heb wat spullen die in een schuur hebben gezeten die aangetast zijn door schimmel. Mijn vraag aan u is of deze te behandelen zijn.
zaterdag 20 mei 2017

Houten vloerbalken inspecteren op vocht

Oud huis (90 jaar), buitengevel van 10 meter heeft grondvocht problematiek. Kruipruimte blootgelegd middels graafwerk en openkappen spouwmuur en aantasting houten balken (koppen) gezien (rot). Offerte inzake inspectie totaalschade, herstel houten balken gedeeltes en aanbrengen preventieve vochtweringsmaatregelen teneinde herhaling te voorkomen. Tevens bakstenen (terug) metselen
zaterdag 20 mei 2017

Vochtmeting in de souterrain uitvoeren

Ik wil voor de verkoop van mijn appartement een rapport laten opstellen m.b.t. vochtproblemen om zo voor een potentiële koper de feiten op tafel te hebben. Ik heb geen structureel probleem van vochtigheid. Het probleem doet zich voor bij zware regenval, 1 x per paar jaar. Er komt dan water door de muur heen zetten. Wat ik wil is een rapport waarin staat beschreven hoe serieus het probleem is, wat volgens mij niet heel groot is maar wel door een onpartijdige partij op papier moet staan. Ik heb foto's bijgevoegd maar daar is een voorzetmuurtje voorgezet met vochtwerend folie, wat puur een cosmetische ingreep is maar wel verhindert om bij de muur waar vocht doorheen is gekomen te komen.
donderdag 18 mei 2017

Vloerbalken vervangen en zwambestrijding

De vloerbalken van de begaande grond moeten worden vervangen alsmede zwambestrijding en eventuele pijp restauratie. Er is een rapport Bouwpathologie aanwezig.
donderdag 18 mei 2017

Schelpenzand tegen optrekkend vocht storten in kruipruimte

Ik heb last van optrekkende vocht in de muren en wil daarom mijn kruipruimte vullen met schelpenzand of een ander materiaal. Graag uw advies hierover. De kruipruimte is 20 meter lang en 6 meter breed.
woensdag 17 mei 2017

Schimmel op muren zolder verwijderen

Ons huis is net opgeleverd en wij hebben schimmel op spaanplaat achter de knieschotten. Dit trekt ook een beetje door naar de rest van het plafond. Graag willen wij dit laten verwijderen.
maandag 15 mei 2017

Isolatielaag in de kruipruimte plaatsen tegen vochtoverlast

Wij hebben een vrijstaande woning met geschakelde garage. Sinds enige tijd hebben we wat problemen in de woning door vocht in de kruipruimtes door een hoge grondwaterstand. We hadden vorig jaar een muggenplaag en ook wat stankoverlast. Ik wil de kruipruimte laten voorzien van een laag zand van ongeveer 30 cm of schelpenisolatie. De gehele vloeroppervlakte is ongeveer 140 m². Daarvan is ongeveer 50 m² via een kruipluik toegankelijk. De overige kruipruimte is verdeeld in 5 compartimenten. Er moet hier even bekeken worden hoe daar toegang verkregen kan worden. Misschien kan dat door gaten in de gevel te boren. Ik wil een afspraak maken met bedrijven die hier ervaring mee hebben. Ik ontvang daarna graag uw plan van aanpak en offerte.
donderdag 11 mei 2017

Schimmel uit het huis laten verwijderen

Bungalow in Rhoon. Enkele muren vertonen zwarte schimmelplekken. Huis zeer lange tijd niet gelucht of schoongemaakt. Ik zoek geen oplossing voor het ontstaan, maar wil de muren laten schoonmaken, drogen en laten witten voor verkoop van het huis. Het betreft bij elkaar ca 30 m2.
donderdag 11 mei 2017

Laagje zand in kruipruimte spuiten

Kruipruimte van circa 45 m2 moet een laagje zand ingespoten worden van circa 15 cm. Lekkage van riolering geweest, is hersteld. Zitten ontzettend veel vliegjes in de kruipruimte.
woensdag 10 mei 2017

Vochtprobleem in de meterkast oplossen

Achterpanelen van de meterkast moeten vervangen worden wegens ernstige schimmel.
woensdag 10 mei 2017

Lekkage aan gevel/balkon opsporen

Graag wil ik een offerte om een lekkage in de hal op te sporen, die wordt veroorzaakt door mijn balkon. Het balkon is al meerdere keren vervangen. Uit de rapportage moet duidelijk worden of het gaat om een lekkage van bouwkundige art of dat het balkon op zich lekt, respectievelijk de conclusie kan worden getrokken dat deze ondeskundig is hersteld.
dinsdag 9 mei 2017

Stankoverlast en ingezakte vloer controleren en oplossen

Afgelopen winter hadden we twee keer een periode van een aantal weken met enorme stank (dode muizenlucht of iets) in de woonkamer. Dit werd erger als de verwarming aan ging. Aan de kant waar de geur vandaan komt, zijn hele grote spleten in onze houten vloer ontstaan en de vloer zakt ook echt een beetje in als je daar gaat staan. Nu is de geur sinds een paar dagen weer terug. Het zit alleen aan de voorkant van het huis. Is er een bedrijf die kan komen kijken wat er aan de hand kan zijn?
woensdag 3 mei 2017

Vocht in muren van dijkwoning

Het beneden gedeelte van de woning heeft vocht en schimmel plekken die elke keer maar terug blijven komen. Inclusief de badkamer. Gaarne een offerte hoe dit voor altijd opgelost kan worden. Betreft een dijkwoning. De muur die de vochtplekken heeft zit ook in de grond. Je kunt alleen bij de muur van binnenaf. De kruipruimte is droog.
dinsdag 2 mei 2017

Vocht- en schimmeltest in de woning

Wij willen graag ons huur appartement laten test op vocht en schimmel problemen. Wij zagen een kleine vochtplek in de slaapkamer, en daarom wil mijn vriendin graag deskundig advies, zodat dit verholpen kan worden. Het gaat om een gerenoveerd appartement in Amsterdam op de 1e verdieping aan een gracht. Er zit urgentie achter deze klus en het gaat ons erom dat het bij voorkeur deze week of niet later dan volgende week gebeurt. Wij willen graag weten hoe er getest wordt en wat voor ervaring u meebrengt.
maandag 1 mei 2017

Vochtexpertise en probleem verhelpen bij een woning

Ik heb mijn droomhuis gevonden net over de grens van Nederland/Duitsland in - Millen-Bruch - Duitsland. Op de begane grond bevindt zich vocht. Ik wil graag door een expert mijn woning laten controleren. De woning is door een bedrijf gemaakt maar later is er op de begane grond een vochtprobleem ontstaan. Het bedrijf is inmiddels failliet gegaan. Ik wil weten of ik in de toekomst weer problemen krijg of de rest van de bouw wel goed is gedaan. Ook wil ik graag weten hoeveel het gaat kosten om het vochtprobleem te verhelpen op de begane grond. Aanstaande donderdag heb ik nog een bezichtiging ingepland, in de middag. Het zou super fijn zijn als u dan mee zou kunnen komen.
woensdag 26 april 2017

Lekkage rond dakluik verhelpen

Lekkage rond dakluik (voor een dakterras) op 3e verdieping portiekwoning. Ook eerdere lekkage gehad door verkeerd gelegde dakbedekking. Vocht loopt tot 3 verdiepingen naar beneden. Graag ontvangen wij een offerte voor een lekdetectie.
woensdag 26 april 2017

Vochtmeting uitvoeren

Voor ons appartement, 70 m2, in Amsterdam (de Pijp) willen wij graag een vochtmeting, wanden, vloer, laten uitvoeren. Het doel is alleen om vast te stellen of de wanden/vloeren droog zijn. Kunt u aangeven wat de kosten hiervoor zijn? Alvast dank.
maandag 24 april 2017

Kruipruimte inspecteren op lekkage

Wij wonen hier nu 4 maanden en ik nam eens een kijkje in de kruipruimte. Vochtig. Vocht trekt op in de meterkast. Schimmel bij ingang kruipruimte. Er ligt al zand in. Er blijken bij de ingang van de kruipruimte veel druppels aan het plafond te hangen van de kruipruimte.
maandag 24 april 2017

Vochtmeting uitvoeren en rapport opstellen

Het uitvoeren en opstellen van eventueel rapport ten behoeve van een vochtmeting in een senioren hoekwoning. Het laminaat trekt krom, je ruikt vocht. Het is een woning aan een bosrand.
zaterdag 22 april 2017

Aanpak van gipswand waar zwam achter vandaan groeit

Ik heb in de keuken van mijn woning op de 2e etage een gipswand waar een soort schimmel / zwam doorheen lijkt te groeien. Ik heb de zwam verwijderd maar deze komt steeds terug. Ik ben bang dat er achter de gipswand mogelijk mee ongezonde groeiwijzen zitten. Ik laat hier graag de oorzaak van opsporen en op vakkundige wijze elimineren.
zaterdag 22 april 2017

Herstellen gevolgschade lekkage in woonkamer

In nieuw gekochte woning bleek zwarte schimmel en dergelijke aanwezig achter het stucwerk. Waarschijnlijk is er ook schade aan de plafond. Het water loopt langs muur vanuit doucheruimte. We hopen dat er verkeerd kit gebruikt is maar willen dat zeker weten voordat dit vervangen wordt. Graag zo spoedig mogelijk uw offerte met betrekking tot de herstelwerkzaamheden en een mogelijke inschatting oorzaken.
zaterdag 22 april 2017

Schimmel verwijderen

I found black mold behind my kitchen in the floor and wall. This is probably due to the dish washer that exists in the kitchen. We didnt find any leak. We would like to have a visit from an expert in mold removal to take up the situation. We also want to indicate how this can be addressed and therefore makes an offer. We'd love to hear from you. Er zit schimmel op de vloer en een wand in de keuken. We zien geen lekkage. Kunt u uitzoeken hoe de schimmel er gekomen is en deze verwijderen?
vrijdag 21 april 2017

Vochtige kelder inspecteren op lekkage

Ik heb een kelder waarbij op de buitenmuur schimmeldraden naar buiten komen en op den duur de pleisterlaag loslaat. De andere wanden en de vloer zijn droog. Uit de ontvochtiger komt 1 tot 2 liter water in circa 3 dagen. Om de kelder en tegen de buitenmuur zit een bitumineuze laag. Boven de kelder is de keuken en de waterafvoer en enkele waterleidingen lopen tussen buitenmuur en kelderwand. Vorig jaar heb ik losse stukken pleister weggehaald en uit de voeg kwam op één plaats wat water. Dit doet mij vermoeden dat er mogelijk een leiding is die lekt. Ik laat graag een inspectie uitvoeren, indien mogelijk met behulp van een camera. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.
vrijdag 21 april 2017

Kelder waterdicht maken

Ik heb een kelder met een vloeroppervlak van 11 m² waar ik mijn wasmachine wil gaan installeren. De kelder is nu beperkt vochtig en ik wil die goed waterdicht laten maken. Ik wil een afspraak maken om de ruimte hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw plan van aanpak en offerte.
vrijdag 21 april 2017

Muur met schimmel en groene aanslag schoonmaken

Ik heb een stuk muur met schimmel en groene aanslag en wil dat laten schoonmaken. Ik zou graag een van uw vakmensen hier willen laten kijken en daarna een offerte laten maken.

Partners

Partners van Casius