Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in uw regio.

1333 klanten bevelen een bij Casius aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: optrekkend vocht in de muren, kelder waterdicht maken, kelder waterdicht maken, vocht vrij maken fundering al dan niet in combinatie met onderkelderen, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, camera inspectie kruipruimte in verband met vochtproblemen, opsporen en oplossen van water schade aan raamkozijn, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, kelder laten injecteren, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, schade na lekkage, vochtmeting onder houten vloer, camera inspectie kruipruimte, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert:

maandag 13 juli 2020

Camera inspectie kruipruimte in verband met vochtproblemen

Ik zoek een vochtexpert die kan constateren waar de vochtproblemen onder mijn woning vandaan komt. Betreft een huis met bouwjaar +/- 1890. Ik vermoed een vochtprobleem onder de houten vloer op circa 2 meter van luik voor kruipruimte. De inspectie mag met een camera uitgevoerd worden.
vrijdag 10 juli 2020

Schaderapport maken voor een lekkage in de keuken

Ik heb een waterlekkage in de keuken en wil een schaderapport voor mijn verzekering.
vrijdag 10 juli 2020

Natte plek op de vloer begane grond

bij de ingang achter de voordeur naast de WC is er een natte plek die erger wordt als het geregend heeft. Wij willen graag dat dit probleem wordt verholpen. Er is ook een kruipruimte aanwezig, wellicht dat het hier vandaan komt. Wij zijn opzoek naar een vakman die dit probleem kan opsporen en een oplossing kan vinden.
donderdag 9 juli 2020

Opsporen en oplossen van water schade aan raamkozijn

Er bestaat vocht- water schade over de loodafwerking bovenzijde raamkozijn. Ook zichtbare schade aan plafond in grenzend woonkamer.
donderdag 9 juli 2020

Constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen

Wij hebben vocht onder het laminaat in de huiskamer. Er ontstaan gaten in het laminaat. Ik zoek een specialist die kan constateren wat er mis is en wat er hersteld moet worden. Er is een kruipruimte van ongeveer 30 m2 aanwezig.
dinsdag 7 juli 2020

Optrekkend vocht in de muren

We hebben een huis uit 1900, en hebben last van optrekkend vocht in de muren. Er zit ook schimmel en de muren zijn soms nat. We zouden dit vochtprobleem graag willen oplossen. Het gaat om muren met een totaal oppervlakte van meer dan 100 m2. We denken aan spouwmuurisolatie.
maandag 6 juli 2020

Kelder laten injecteren

Onze kelder is lek, wanneer het grondwater hoog staat. Wij willen de kelder laten injecteren. De afmeting in 3000 L x 2220 B x 1380 h. Het is een betonnen bak. Evt. nog binnen afwerking daarna.
maandag 6 juli 2020

Kelder waterdicht maken

In de natte periodes van het jaar, loopt de kelder (9 m2) van onze jaren ‘50 woning soms vol met grondwater via de vloer. Op 2 onafhankelijke momenten heb ik er meer als 300+ liter water uit moeten pompen.
zondag 5 juli 2020

Constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen

Wij hebben vocht onder het laminaat in de huiskamer. Er ontstaan gaten in het laminaat. Ik zoek een specialist die kan constateren wat er mis is en wat er hersteld moet worden. Er is een kruipruimte van ongeveer 30 m2 aanwezig.
zondag 5 juli 2020

Schade na lekkage

Het plafond en de muur moeten hersteld worden van de waterschade, gedroogd worden en opnieuw gestuct en gewit. Dit inclusief het opnieuw behangen van de muur.
zaterdag 4 juli 2020

Vocht vrij maken fundering al dan niet in combinatie met onderkelderen

Optrekkend vocht in de fundering en muren b.g.g. (tot 40/50 cm) verhelpen door spouw leeghalen en permanente vochtwerende maatregelen aan te brengen. Dit al dan niet in combinatie met onderkeldering. Het gaat om een recentelijk gerenoveerd huis uit rond 1920. Woonoppervlak b.g.g. van ongeveer 50 m2.
vrijdag 3 juli 2020

Vochtmeting onder houten vloer

Er is lekkage geweest in de trapkast. Wij willen weten tot waar de lekkage is gekomen en of het nodig is de vloer er uit te halen.
vrijdag 3 juli 2020

Camera inspectie kruipruimte

Ik vermoed vochtproblemen onder houten vloer van huis in Leidsebuurt (bouw circa 1890). Via kruipruimte is die plek niet te benaderen, camera-inspectie waarschijnlijk wel.
vrijdag 3 juli 2020

Schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen

Nav lekkage van de afvoer heeft er een tijdje water in de kruipruimte gestaan onder de keuken. Dit is nu weggetrokken, maar er is schimmel zichtbaar en ruikt. Graag zouden we deze schimmel laten verwijderen (en kruipruimte schoon laten maken). Hoogte is 80cm, kruipruimte is ongeveer 15m2, maar niet hele ruimte is schimmel.
vrijdag 3 juli 2020

Herstelwerkzaamheden na waterschade

Ik heb waterschade aan muur en plafond, lekkende leiding bij de buren. Is inmiddels verholpen, maar een hele grote plek op muur en plafond. Tevens weet ik niet of de houten steunbalken schade hebben.
woensdag 1 juli 2020

Betonnen balkon herstellen en impregneren

Ik wil graag een betonnen balkon over ongeveer 18 meter lengte laten herstellen waar nodig en laten impregneren. Periode maakt niet uit. Het balkon bevindt zich op de eerste etage en verloopt boven twee verschillende appartementen aan de achterzijde van de huizen. Tijdens de bouwkundige keuring kwamen de volgende punten naar voren: Roestvorming aan de IPE liggers, betonschade aan de vloerplaat en onthechting van de verflaag aan de onderzijde.
woensdag 1 juli 2020

Lekkage platdak van uitbouw

Ivm lekkage aan het platdak van de uitbouw ben ik op zoek naar een bedrijf dat op korte termijn een correct schaderapport kan opstellen en in overleg eventueel ook de ontstane schade daadwerkelijk kan herstellen.
dinsdag 30 juni 2020

Stank uit kruipruimte oplossen

Na een flinke regenbui stinkt het of aan de voorkant van het huis of aan de achterkant ligt eraan hoe de wind staat. Wij hebben ons huis laten isoleren 2 jaar geleden en de oude roosters zitten nu dicht er zijn wel andere roosters geplaatst. Wij zijn opzoek naar een vakman die voor ons kan opsporen waar dit vandaan komt en een goede oplossing voor kan vinden
maandag 29 juni 2020

Schade na lekkage herstellen

Er is een lekdetectie geweest: "Er is een vochtschade geconstateerd in het plafond van de woonkamer. Hierboven is de badkamer met doucheruimte gelegen. Wij hebben geconstateerd dat de afsluiters naar de douchekraan zijn afgesloten. Dit is omdat de jets blijven doorstromen. In de doucheruimte hebben wij geconstateerd dat er op verschillende plekken sprake is van missend voeg en kit-werk. Wanneer wij de sier-kap verwijderen van de slang aansluiting hebben wij achter het rubber geconstateerd dat er geen kit-werk is aangebracht rondom de aansluiting in de muur. Hierdoor stroomt het water tijdens gebruik van de doucheruimte achter de wandtegels. Wij hebben de jets en het voeg en kitwerk belast van de douchewand. Tijdens het belasten zien wij de lekkage actief worden in het plafond van de woonkamer. Langs de wand zien wij water stromen." Er is geconstateerd dat het volgende gedaan moet worden: - Het binnenwerk van 6 jets nakijken en indien nodig onderdelen vervangen - Het voeg en kit-werk in de doucheruimte te herstellen of te vervangen - Kit-werk aanbrengen rondom elke aansluiting in de want, ook achter de jets Graag offertes om te bekijken wat de kosten zijn, dit omdat we de kosten moeten voordragen aan de vorige bewoners van het huis.
zondag 28 juni 2020

Vliering op zolder laten maken

Wij willen een verdieping laten maken op zolder. Het gaat om 24 m2. Met een vaste trap.
zondag 28 juni 2020

Uitvoeren van onderzoek naar daklekkage

Na hevige regenval zijn er vochtplekken ontstaan op het plafond en op een muur in een slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Teneinde te achterhalen wat de oorzaak van deze vochtplekken is, willen wij een onderzoek naar daklekkage uit laten voeren.
vrijdag 26 juni 2020

Convectorput lekt na regenval

In de convectorput van de aangebouwde serre dringt als het hard regent water binnen. Graag herstellen. De convector zal gedemonteerd moeten worden en later weer geplaatst, als de put afgesmeerd is of van een daartoe geëigende waterdichte coating is voor zien.
donderdag 25 juni 2020

Kelder waterdicht maken

Ik heb last van stijgend grondwater in mijn kelder. Het is een huur huis en mijn kelder is 4m x 2m. Er staat nu een water laag van ongeveer 10 cm. Ik zou graag mijn kelder waterdicht willen maken zodat dit probleem wordt opgelost.
woensdag 24 juni 2020

Waterschade rapport trap maken

In de badkamer is er door een lekkage water gaan lopen via de overloop, naar de slaapkamers en de trap. Het water is naar beneden gelopen en heeft het tapijt onder water gestaan. Toch snel kunnen zuigen en een week bouwdrogers laten staan. Nu 10 dagen later een enorme muffe geuren en krakende trap. Vermoedelijk is de houten trap uitgezet door het water. Wil dit graag laten herstellen. Betreft ongeveer 7 krakende delen.
maandag 22 juni 2020

Vochtinspectie in de woning van een eventueel aan te kopen huis

wij hebben een vochtinspectie nodig, dit op advies van een bouwkundige. voornamelijk op de begane grond van de uitbouw waar keuken en badkamer in zitten.
zondag 21 juni 2020

Optrekkend vocht aanhechten loslatend stucwerk

Aanhechten loslatend stucwerk op muur met rond 20-22% vochtpercentage. 50 cm vanaf de vloer (4 strekkende meter) + stucwerk muurtje 2 m x 1,5 m.
zondag 21 juni 2020

Schimmel behandelen of verwijderen

Schimmel behandelen op binnenmuren en plafond woonkamer en gang nieuwbouwwoning door langdurig vocht
donderdag 18 juni 2020

Schoon maken kruipruimte

Graag had ik verblijvend een offerte willen ontvangen voor het schoonmaken van onze kruipruimte. Door een gebroken riool (inmiddels wel gemaakt) heeft er een lekkage plaats gevonden in de kruipruimte beneden ons huis. Deze is onder gelopen en moet gereinigd worden. De ruimte is 4,5 mtr breed en 12 mtr lang. Mocht er meer informatie nodig zijn dan hoor ik dat graag.
donderdag 18 juni 2020

Lekkage bij raamkozijn

Ik heb last lekkage bij een kozijn in mijn kamer. Deze moet hersteld of vervangen worden.
woensdag 17 juni 2020

Waterschade plafond en verven

Ik heb waterschade in het plafond van mijn keuken. Het plafond bestaat uit 3 gipsplaten die waarschijnlijk (niet zeker) vervangen moeten worden. In ieder geval moet mijn keuken gewit worden en zo ja, dan zal ook de huiskamer gewit moeten worden. Dit is ongeveer 50 m2. Graag ontvang ik een offerte incl vervangen van de gipsplaten in mijn keuken. Het gaat om een verzekerings klus.
maandag 15 juni 2020

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Na de hevige regenval van vorige week hebben wij lekkage gehad vanuit de dakgoot, dit is in middels gemaakt maar we hebben op verschillende plekken waterschade. Wij zijn opzoek naar een partij die een waterschade rapport voor ons kan opstellen. de schade is in twee kamers op de muren, en plafonds. Plafond heeft zelfs even bolle plekken gegeven. op de beneden verdieping heeft het een zwarte plek gegeven op de houten vloer.
vrijdag 12 juni 2020

Lekkage schade stucen en schilderen

Plafond van circa meter moet gedaan worden en er naast gelegen muur van 4 vierkante meters behandelen en overschilderen. Vertoont sporen van lekkage. Dit alles op begane grond. Op de eerste etage moet aangetaste behang verwijderd worden, met voorstrijkmiddel behandeld worden en vervolgens overschilderen. Omtrek circa 5 x 3 meters.
vrijdag 12 juni 2020

Waterschade in slaapkamer herstellen

Waterschade ontstaan vanuit de wasmachine-aansluiting op zolder. Het gaat om de slaapkamer eronder waar schade is ontstaan aan het plafond, behang en de laminaatvloer.
maandag 8 juni 2020

Waterschade boven, ligt nu tapijt

Wegens lekkage aan onze cv is het grootste gedeelte van ons bovenverdieping onder water komen te staan. Wij hebben boven tapijt liggen, om schimmel te voorkomen hebben wij via onze inboedelverzekering de opdracht gekregen om een offerte op te stellen. Dit willen wij graag door jullie laten doen. En het liefst zsm de werkzaamheden uitvoeren. Oppervlakte vloer is ongeveer 45 m2.
maandag 8 juni 2020

Verwijderen van schimmel op vliering en permanente oplossing bedenken

We hebben last van schimmel, waardoor er houtrot is ontstaan. Mogelijk een vervolg van lekkage of het gevolg van slechte ventilatie. Schimmel is op zolder en willen graag een opinie van een expert en een permanente oplossing, voordat we de opgedane schade willen laten herstellen.
maandag 8 juni 2020

Schimmel verwijderen

I have found a lot of black mold behind the plinth of two bedrooms in the first floor. The mold in both bedrooms is located in the same shared wall, the one that faces the backyard. On the other side of the wall there is a flat roof, the ground level has a little extension. I am not sure if the mold is due to humidity inside or if the humidity is coming from the outside.
maandag 8 juni 2020

Mogelijk zwarte schimmel/vochtprobleem onder laminaatvloer in appartement

I've been having black mold related health problems since I moved into this apartment (3th floor) in October, 2019. I would like to have laminaat floor removed in 4 spots (in three rooms), and have the space checked underneath the flooring, for what I suspect is black mold. I would like to know how much it's going to cost - initial assessment of the problem. At the moment, nothing is visible. However, in February, 2020 there was a one time water leak into the floor from the radiator, which made our health problems worse as it activated the mold, which was already there, seems like it. Vochtprobleem/mogelijk schimmel onder de laminaatvloer, verergerd door (inmiddels herstelde) lekkage aan radiator. Gaat om een appartement op de 3e verdieping. Graag inspectie van de ondervloer door een gespecialiseerd bedrijf in vochtbehandeling.
maandag 8 juni 2020

Reparatie douche-cel vloer

Er zijn 6 tegels los in de badkamervloer. Daardoor hebben de benedenburen een lekkage. Ik wil deze tegels graag laten vervangen en de lekkage verhelpen.
zaterdag 6 juni 2020

Oorzaak vochtplekken in de erker beoordelen en herstellen

Ik heb een jaren 30 woning met erker. Er is een vochtvlek die hersteld moet worden
vrijdag 5 juni 2020

Kruipruimte isolatie

In de kruipruimte van circa 48 m2 (50 cm hoog ?) is er rioollekkage geweest wat hersteld is. Er ligt echter puin, restafval (vermoedelijk nog van de originele bouw) en modder en water in de kruipruimte wat wij verwijderd willen hebben om de kruipruimte te laten drogen en te laten isoleren. Graag advies van een specialist op dit gebied, bij voorkeur engelstalig.
woensdag 3 juni 2020

Kelder vochtdicht maken

Ik heb een kelder in een jaren 60 huis die erg aan een opknapbeurt toe is, is nu veel vocht. Zal denk ik zo'n 10 m2 zijn.
dinsdag 2 juni 2020

Onderhoud voegen

De voegen van ons pand (>100m2) zijn na enkele decennia toe aan onderhoud. Er is beneden een vochtprobleem in de binnenmuur (door de regenpijp) waar ook naar gekeken moet. Het gaat om een bakstenen woning van 3 verdiepingen uit 1915.
woensdag 27 mei 2020

Vochtdetectie souterrain

In het souterrain (houtskeletbouw), dat lager ligt als buiten, hebben we last van optrekkend of doorlatend vocht in de vloer (30 m2), waar we graag de oorzaak van weten en opgelost willen zien. Er is schimmelvorming. Het betreft een vrijstaande woning van 12 jaar oud. De muren zien er nu nog oké uit, maar wij verwachten dat daar ook ieder moment vocht kan optrekken.
dinsdag 26 mei 2020

Laminaat vervangen

Door een lekkage is gedeeltelijk mijn laminaat beschadigd. Deze wil ik vervangen. Graag eerst het oude laminaat eruit halen. Het gaat om 40 m2 waarvan de witte laminaat , ondervloer en plinten vervangen van moet worden. Uiteraard ook gelegd door u. Het is gelegen op de eerste verdieping.
dinsdag 26 mei 2020

Offerte waterschade laminaat

Wegens waterschade enkele maanden geleden dient het laminaat vervangen te worden. Gaat om een totaal vloeroppervlakte van 80m2 waarvan ongeveer 50 m2 eruit gehaald moet worden. Het gaat om tegellaminaat Helix Stone waarbij ik geen artikelnummer heb en dus niet weet of het nog bestaat. Er is een kans dat er een heel nieuw laminaat in moet worden geplaatst als dat laminaat niet meer bestaat. In dat geval zal alles vervangen moeten inclusief ondervloer, plinten, verwijderen meubels, en opslag. Graag een complete offerte voor het indienen bij de verzekering.
dinsdag 26 mei 2020

Ventilatiegaten kruipruimte tbv roosters tuingevel boren

We hebben 10 jaar geleden een aanbouw laten plaatsen. Tijdens het plaatsen zijn er geen ventilatiebuizen aangebracht en de lucht uit de kruipruimte komt nu rechtstreeks via aangebrachte roosters in onze uitbouw uit. Er zijn wat vochtplekken aan de voorkant (waar het rooster zich bevindt aan de voorzijde van het huis, hier zitten 2 ventilatiegaten). Dit zou betekenen dat er een U-buis moet worden aangebracht onder de fundering door (koekoek systeem?) of dwars door de fundering van de uitbouw (2.25 meter, fundering is een vierkant van circa 30 cm dikte) heen boren. Wij kunnen aan de achtertuinzijde, een gat graven zodat er voldoende ruimte is om te werken/boren. De houten planken zijn al weg. Dit geldt ook voor de kruipruimte, er zit een oude convectorput opening (50 cm x 2 mrt) waarin apparatuur kan worden geplaatst voor het plaatsen van de buizen (weghalen zand). Wie kan ons hierin adviseren?
maandag 25 mei 2020

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik wil de douche her-monteren (skoppelingen + kitwerk). Daarnaast wil ik de afvoer (Draingoot) opnieuw plaatsen, bij ons is het gekit terwijl het bevestigd moet worden met O ring. Ook is geconstateerd dat deels het voeg en kitwerk in de douche niet goed is, dus dat zal opnieuw gedaan moeten worden. Vermoedelijk ook een aantal tegels opnieuw geplaatst moeten worden. (De reden hiervan is dat we lekkage hebben en daar zijn de buren de dupe van geworden.)
maandag 25 mei 2020

Gevel lekkage

Ik wil graag dat de gevel achter bij de aanbouw wordt nagekeken. Bij storm af en toe lekkage.
vrijdag 22 mei 2020

Vochtplekken herstellen

Vochtplekken aan de bovenkant van de muur langs de hele westzijde van het appartement. Waarschijnlijk een structureer probleem met de buitenmuur. Oppervlakte van de muren is 50 m2.
maandag 18 mei 2020

Schoonmaken/reinigen van de kruipruimte, verwijderen van de schimmel en vervangen van de rioolbuis

De rioolbuis is beschadigd waardoor in de kruipruimte lekkage is ontstaan. Wat moet gebeuren: 1. De beschadigde rioolbuis moet vervangen worden. 2. De kruipruimte moet schoon/verontreinigd en droog gemaakt worden. 3. De ontstane schimmel moet verwijderd worden.

Partners

Partners van Casius