Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat in diverse ruimten laten leggen:

Laminaat in diverse ruimten laten leggen

Ik wil laminaat laten leggen in mijn woning. Het gaat om ongeveer 40 m2 totaal.
Onze klant uit Zwijndrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat in diverse ruimten laten leggen uit heel Nederland:

Laminaat leggen volledige beneden verdieping

Totale oppervlakte is moeilijk te berekenen. Het zal zo'n 60 tot 65 vierkante meter zijn. Tevens hebben wij hulp nodig bij het verplaatsen van alles wat beneden staat zoals meubelstukken. Ook is er een bakstenen muurtje tussen keuken en eetkamer dat als bar/toog dient en dit willen we weggehakt zien om die twee ruimten naadloos in elkaar te doen overlopen. Tot slot willen we dat het laminaat onder de keuken doorloopt tot aan de muur dus onder alle kasten en toestellen door en dus zal ook het verplaatsen en terug zetten van de keuken moeten gebeuren. Daarnaast het leggen van 12 m2 in een kleine kamer. Dat was reeds begonnen door een klusbedrijf. We hebben na enkele uren de samenwerking met hem gestopt omdat hij er een rommeltje van maakte. Het deel dat reeds gebeurd is zal gedeeltelijk terug uitgebouwd moeten worden en beter gemaakt moeten worden. Het probleem is dat er palen in de kamer staan plus een trap waar het laminaat omheen moet gelegd worden. Dit werd echter op een klunzige en lelijke manier gedaan door de klusman die wandelen hebben gestuurd.

Laminaat in diverse ruimten laten leggen

Betreft laminaat leggen, in totaal 43 m2 verdeeld over drie slaapkamers en een overloop. Twee slaapkamers zijn op 1e verdieping en een op de rechte zolder. De vloeren zijn vlak. Onder het laminaat graag dampfolie plaatsen en als afwerking plakplinten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat en het verplaatsen van spullen

Ik wil laminaat (ongeveer 40 vierkante meter) laten leggen. Daarbij dienen er 1 koelkast, 1 fornuis, 1 droger en 3 kasten te worden verplaatst. Het gaat om een appartement en betreft de volgende ruimten: De keuken, de hal en 2 slaapkamers. De vakman is ook verantwoordelijk voor het verwijderen van 20 vierkante meter tapijt.

Laminaat over vloerverwarming laten leggen

Laminaat leggen op droogvloer verwarming. Vloerverwarming wordt in piepschuim tegels gelegd, er moet laminaatvloer op direct na leggen omdat er anders niet op gelopen kan worden. Zonder tegenslag ligt de vloerverwarming op donderdag 7 december, graag laminaatvloer leggen op vrijdag 8 december. Het gaat hier om 40 m2 verdeeld over drie ruimten.

Volledige laminaatvloer vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van laminaat inclusief ondergrond plus afwerking met plinten voor appartement. De oppervlakte (diverse ruimten) is ongeveer 98 m2. Offerte dus graag voor product en leggen.

Laminaat verwijderen en opnieuw leggen

Ik wil graag circa 65 m2 laminaat laten verwijderen en in andere ruimten opnieuw leggen. En dan circa 70 m2 nieuw laminaat (+ ondervloer geschikt voor vloerverwarming) in de woonkamer leggen. In het appartement is vloerverwarming. Het laminaat is nog niet aangeschaft.

Laminaat leggen in het appartement

In een appartement moeten 3 ruimtes voorzien worden van een ondervloer, laminaat en plinten. Het gaat om ruimten van 27, 15 en 5 m2. Het laminaat dient in alle ruimten door te lopen. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. Startdatum: zo kort mogelijk na 25 januari 2017.

Laminaat leggen met ondervloer en plinten

Graag zou ik een offerte opvragen voor het leggen van laminaat op ongeveer 60m2, inclusief de plakplinten (maximaal 75 meter) en de ondervloer. We hebben al een offerte voor de materialen, dus zouden de offerte graag ontvangen voor de montagekosten. Het gaat om een appartement met 5 verschillende ruimten waar laminaat gelegd moet worden en voor de plinten is het wellicht interessant om te weten dat er dubbele deurkozijnen zijn, hier gaat het meeste werk in zitten. De oude vloer is reeds verwijderd.

Laminaat en behang aanbrengen

Ik wil graag 30 m2 laminaat, een ondervloer en plinten laten leggen en ongeveer 25 strekkende meter laten behangen (meerdere ruimten). Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. Het oude behang verwijderen we zelf.

Laminaat op korte termijn laten leggen

Ik wil graag laminaat en een ondervloer laten leggen. Het gaat om 2 verdiepingen, 6 ruimten, ongeveer 63 m2. Leggen op korte termijn, exact moment in overleg. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. Er zitten nog wel lijmresten.

Partners

Partners van Casius