Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor plavuizen vloer uithakken en vloer egaliseren:

Plavuizen vloer uithakken en vloer egaliseren

Ik wil graag de plavuizen van de benedenverdieping verwijderen. De plavuizen zijn gelegd in cement. \Het betreft woonkamer, hal en keuken (keukenblok blijft staan) ong 36 m2. Graah een prijsindicatie.
Onze klant uit Zwijndrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plavuizen vloer uithakken en vloer egaliseren uit heel Nederland:

Grindvloer over plavuizen leggen

Het leggen van een grind vloer op een bestaande plavuizen vloer. Ongeveer 50 m2

Betonlook vloer maken op plavuizen

Ik heb een woonkamer van ongeveer 60 m2 momenteel liggen hier plavuizen in graag ontvang ik een prijs voor het egaliseren van de plavuizen en aanbrengen van een nieuwe vloer. Er zit vloerverwarming onder. Bij voorkeur eind november uitvoeren.

Plavuizenvloer met vloerverwarming vervangen

Ik wil graag nieuwe plavuizen vloer op de benedenverdieping van onze woning. Onder de bestaande plavuizenvloer zit vloerverwarming die het nog goed doet. Graag ontvangen wij een prijs voor slopen en opnieuw leggen plavuizen met behoud van bestaande vloerverwarming of vernieuwing er van. Krijgen tegelijk graag suggestie hoe vervanging kan plaatsvinden omdat wij gewoon op de benedenverdieping leven. Graag krijgen wij ook suggesties voor type plavuis. Kan wat ons betreft in de offerte meelopen. We spreken over ongeveer 52 m2 netto vloeroppervlak.

Woning modernisering

Wij zijn voornemens een woning te kopen. Alles ia goed onderhouden, maar zit er in sinds de bouw. Woonkamer: Nu plavuizen met vloerverwarming. Bij voorkeur nieuwe vloer over huidige vloer. Nieuwe plinten. Nieuw toilet beneden. Vervangen stoppenkast door groepenkast en indien nodig vervangen electra. Open haard vernieuwen, stuk blad eraf en muur stuken. Eerste verdieping een dakraam of dakkapel plaatsen in de slaapkamer boven de garage. Verfwerk buiten. Verfwerk binnen

Tegelvloer met plavuizen laten egaliseren

Wij willen een tegelvloer met plavuizen laten egaliseren. Door de dieper liggende voegen zal er 2 x geëgaliseerd moeten worden. Het betreft een ruimte van 55 m2 verdeeld over een hal met toilet en een woonkamer met open keuken. Alles is drempelloos. In de hal bevindt zich een watermeterput. De te leggen PVC vloer wordt door mijzelf gedaan. De werkplek is goed bereikbaar en vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De klant wil graag in de derde week van februari worden geholpen.

Verwijderen van vloer op begane grond

Op de begane grond wil ik graag de vloer laten verwijderen. In de bijkeuken, gang en toilet van totaal 12 m2 gaat het om een zandcementvloer. In de woonkamer van 50 m2 ligt er op de gelaagde vloer een plavuizen vloer, daarboven op een zandcementvloer met vloerverwarming en daar bovenop een grind epoxy vloer. Al deze vloeren dienen te worden verwijderd en een zandcement vloer met vloerverwarming geplaatst. Het puin dient te worden afgevoerd.

Betonnen vloer egaliseren

Er dient een betonnen vloer geëgaliseerd te worden. De plavuizen worden verwijderd, de vloerverwarming zal blijven liggen. Uiteindelijk willen wij er een PVC vloer laten leggen. De oppervlakte van de vloer is ongeveer 35 m2.

Plavuizen verwijderen

Wij willen een plavuizen vloer laten verwijderen. De oppervlakte is ongeveer 70 m2. Het gaat om een hal, woonkamer, keuken, eetkamer, rondom een kern met daarin toilet en berging. Verwachting is dat de plavuizen in het cement liggen. Daarna moet vloerverwarming worden aangebracht dus bij voorkeur cementvloer intact laten. Kunnen de werkzaamheden tweede week oktober worden uitgevoerd?

Tegelvloer vervangen

Ik heb een plavuizen vloer die in de dekvloer van 8 cm liggen. Deze wil ik verwijderen en een nieuwe tegelvloer terug leggen. Hiervoor wil ik tegels van 60 bij 60 cm gebruiken. Er is geen vloerverwarming. Het gaat om ongeveer 65 m2 met wel wat lastige hoekjes zoals toilet, bij keuken hal. De wand tegels in de toilet en bij keuken moeten heel blijven. Het puin moet ook worden afgevoerd. Een tekening kan ik per mail toesturen. Een andere klus is de badkamer slopen. Deze is 3 x 3 meter en alles moet er uit. Hier ontvang ik graag separaat een offerte voor.

Achterzijde uitbouwen

Het betreft het realiseren van een uitbouw aan de achterzijde van de woning. De oppervlakte zal 4.35 meter breed en 2 meter diep gaan worden. De deur en het kozijn die nu aanwezig zijn dienen te worden geplaatst in de nieuwe gevel. De wanden en het plafond moeten worden gestuukt en een plavuizen vloer gelegd. Verder dienen de keukenvoorbereidingen getroffen te worden. De nieuwe keuken wordt door derden geplaatst. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Partners

Partners van Casius