Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Zwijndrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Zwijndrecht heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Zwijndrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Zwijndrecht of directe omgeving.

525 klanten uit Zwijndrecht bevelen een bij Casius in Zwijndrecht aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zwijndrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: het realiseren van een vloer op de begane grond, betonvloer laten storten, laminaat leggen plus ondervloer, siergrindvloer verwijderen en egaliseren, kwaaitaal vloer vernieuwen, dekvloer op vloerverwarming storten en afwerken, diverse vloeren leggen, laminaatvloer laten herstellen, rotte vloerbalken vervangen, pvc vissegraat vloer leggen in week van 5 augustus, laminaat voor de verzekering, parketvloer laten leggen, vloeren egaliseren (meeste betonvloer), laminaat leggen na waterschade, plavuizen vloer verwijderen afvoeren en egaliseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Zwijndrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Zwijndrecht:

Laminaat herstel

Door lekkage is er 2 vierkante meter laminaat beschadigd, naden zijn opgezwollen door het vocht. Is dit te herstellen of moet de gehele kamer worden vervangen? Graag ontvang ik een offerte van herstel of (officieel)bericht dat herstel niet mogelijk is ivm verzekering.

Laminaat voor de verzekering

Ik zou graag een offerte willen hebben voor herstel van mijn laminaat vloer. Als gevolg van waterschade aan mijn laminaat vloer in de keuken die vanaf de voordeur doorloopt moet ik de laminaatvloer in de woonkamer, gang hal en keuken laten vernieuwen incl. ondervloer en plinten laten leggen en verwijderen en afvoeren van de oude vloer. Onduidelijk is nog of de vloer in de huiskamer niet ook vochtig is, anders zou die eerst nog gedroogd moeten worden om vochtproblemen in de toekomst te voorkomen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 70 m2 hal, keuken, woonkamer en slaapkamer. De huidige vloer ligt er nog in, dus moet er nog uit. Nieuwe vloer is daarom ook nog niet aangeschaft ( en ook nog niet uitgezocht ). Ik wil weten wat het me gaat kosten om de hal, gang, keuken en woonkamer te voorzien van nieuw laminaat. En ik wil graag weten wat het precies allemaal gaat kosten om het te laten maken inclusief nieuwe laminaat. Deze prijsopgave heb ik nodig voor de verzekering, die vragen om een gespecificeerde schade begroting en herstel nota.

Pvc plaklaminaat leggen

Ik wil 175 m2 plaklaminaat leggen. De vloer hebben we al, we zoeken nu nog een specialist om te leggen. Egaliseren is al uitgevoerd. Graag indien mogelijk in de laatste week van juli 2019. Verhuizing staat op 31 juli 2019. De leverancier heeft geen personeel in die periode. Door uitlopende werkzaamheden van onze zijde.

Zandcement dekvloer aanleggen

Onze badkamer van 4,5 m2 krijgt een douchehoek van 1 m2 met een drain. De bak moet met afschot gelegd worden (vanuit kwartronde deur, schuin 45 graden naar de hoek toe). Op zijn diepst bij douchehoek 7cm dik, verder ongeveer 3cm dik.

Vinyl vloer leggen in camper

Het gaat om het leggen van vinyl in een camper. Het insnijden gaat heel moeilijk. Het oppervlak is ongeveer 2-3 m2.

Verwijderen van laminaat en leggen van nieuw laminaat

Ik wil graag nieuw pvc laminaat in de woonkamer van ongeveer 58 vierkante meter. Ook wil ik dat het oude laminaat wordt verwijderd en afgevoerd, en ook het verplaatsen en terugzetten van mijn meubels wil ik in de offerte mee laten nemen.

Deklaag aanbrengen op balkon

Ik wil een deklaag aanbrengen op mijn balkon. Het balkon is 570 cm x 120 cm. Het gaat om een balkon op de eerste verdieping van een hoekwoning.

Laminaat in diverse ruimten laten leggen

Ik wil laminaat laten leggen in mijn woning. Het gaat om ongeveer 40 m2 totaal.

Gietvloer aanbrengen

40m2 PU VU licht grijze Gietvloer in woonkamer/keuken/hal. 1 ruimte.

Laminaat laten leggen

Wij willen graag een offerte voor het leggen van 45 m2 laminaat. Oude vloer eerst verwijderen en afvoeren. Materialen regel ik zelf.

Laminaatvloer vervangen na waterschade

In verband met waterschade moet ik mijn laminaatvloer van 42 m² laten vervangen. Ik wil een offerte ontvangen voor mijn verzekeringsclaim. Ik koop de nieuwe vloer zelf en ga die dan ook zelf leggen.

Laminaatvloer leggen

Wij willen graag een all-in offerte voor de volgende oppervlakte: - woonkamer 5.66 x 5.84 = 33.05 m2 - slaapkamer 1 3.52 x 4.30 = 15.13 m2 - slaapkamer 2 3.92 x 2.87 = 11.25 m2 - keuken 3.51 x 2.96 = 10.39 m2 - entree 1 2.70 x 1.17 = 3.16 m2 - entree 2 5.60 x 1.40 = 7.84 m2 - berging 1 2.08 x 1.44 = 3.00 m2 TOTAAL 83.82 m2

Laminaat leggen

Ca 85 m² laminaat laten leggen met plinten en ondervloer

Plavuizen vloer uithakken en vloer egaliseren

Ik wil graag de plavuizen van de benedenverdieping verwijderen. De plavuizen zijn gelegd in cement. \Het betreft woonkamer, hal en keuken (keukenblok blijft staan) ong 36 m2. Graah een prijsindicatie.

Laminaatvloer vervangen

Laminaat vloer weghalen en opnieuw leggen ivm waterschade. Ligt doorgelegd in hal woonkamer keuken en voorraadkast. Oppervlakte 35m2

Gewapende betonvloer plaatsen in een buitenberging

Wij hebben een berging bij onze woning van 310 x 240 cm waar betonnen tegels in liggen. Die tegels zijn een beetje verzakt en bij regen komt er veel vocht omhoog. Ik wil die tegels laten verwijderen en daar een goede waterdichte betonvloer met wapening laten aanbrengen. Er moet folie worden aangebracht en tempex aan de zijmuren. De vloerdikte moet ongeveer 15 cm worden. Ik wil de bovenzijde glad afgewerkt. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te beoordelen en mij te adviseren. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte.

Laminaat vervangen in de woonkamer, keuken en gang

Ik wil graag 26 m² laminaat laten vervangen in mijn woonkamer, keuken en gang. Het oude moet worden verwijderd en nieuw laminaat met ondervloer moet worden gelegd. Ik heb al laminaat naar mijn smaak gevonden maar nog niet gekocht. Ik werk in het onderwijs en zou het fijn vinden als de klus voor 21 augustus kan worden uitgevoerd, omdat ik dan weer moet starten. Als dat niet lukt, kan het eventueel in de herfstvakantie. Ik heb een voorkeur voor de komende weken, omdat de meubels dan tijdelijk in de tuin kunnen. Ik hoor graag wie er nog ruimte heeft in de agenda en ontvang uw prijsopgave.

Waterschade aan laminaatvloer herstellen

Waterschade aan laminaat vloer. 10 planken die krom staan en deuk in de planken. Dit zijn planken in de woonkamer en keuken. 40 m2 meter woonkamer en deel keuken. Enkele planken in de gang ook krom dus die gelijk ook vervangen. Bij elkaar ongeveer 17 planken. Vloer: Lundia eigentijds kleur Faas. Vloer is eventueel zelf aan te schaffen. Inclusief verwijderen kromme planken.

Badkamer egaliseren

Wat kost het om een badkamer van ongeveer 5 m2 te egaliseren? Als we bijvoorbeeld van 3 mm dikte uitgaan?

Kraken van trap en vloer verhelpen

Mijn moeder heeft een best oud houten huis, en ze word telkens wakker als iemand op de trap loopt of op de zolderkamer. Ik vraag me dus af op hoeveel kosten ik ongeveer moet rekenen om de trap van de begane grond tot de 1e verdieping + de zolderkamer + de trap van de 1e naar de zolder en een klein stukje gang te verhelpen. Ik heb niet opgemeten hoeveel meter het is dat zou ik nog kunnen doen. Bij elke stap die je zet hoor je iets kraken. Alvast bedankt voor de moeite!

Laminaat leggen

Laminaat leggen 37 vierkante meter Zonder ondervloer en plinten Die dOen wij zelf

Plavuizen verwijderen en vloer egaliseren

Uit te voeren werkzaamheden: - Plavuizen dienen te worden verwijderd van de betonvloer; - Vloer dient daarna te worden geëgaliseerd. Inclusief afvoeren van het puin. Ik heb begrepen van de vorige bewoner dat de plavuizen zijn gelijmd. Mogelijkheid uitvoering: In de eerste week van juli (week 27) en 1 juli. Zie foto's voor een schets. Het betreft de woonkamer, keuken en de hal is circa 35 m2.

PVC-vloer laten leggen op een betonvloer

Ik wil graag een PVC vloer laten leggen.

Houten vloer schuren en lakken

Graag ontvang ik een offerte voor het schuren en het lakken van een houten vloer in de woonkamer. De meubels zullen wij verwijderen uit de ruimt en de oppervlakte is 40 m2.

Laminaat met ondervloer en plinten laten leggen

Huidige vloer in de keuken, laminaat, is door waterschade beschadigd. Het gaat om een vloer van 10 m2. De opdracht is het plaatsen van ondervloer inclusief het laminaat en plakplinten.