Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor eikenhouten vloerdelen demonteren :

Eikenhouten vloerdelen demonteren

Ik wil graag mijn Eikenhouten vloerdelen uit de keuken en hal vakkundig laten demonteren zodat deze, na het leggen van een vochtwerende vloer, weer teruggelegd kunnen worden.
Onze klant uit Zoeterwoude (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor eikenhouten vloerdelen demonteren uit heel Nederland:

Massief eikenhouten vloer leggen

Ik wil een massief eikenhouten vloer laten leggen in een oud huis, de muren zijn niet 100% recht. De vloerdelen zijn 240 x 20 centimeter groot met een variabele lengte tot maximaal 3 meter. Woonkamer +-40 m2, gang +-6 m2. Houten ondervloer met folie en vloerplaten die eerder onder laminaat lagen. Indien niet geschikt folie en vloerplaten vervangen. De vloer is deels van hout en de aanbouw van hout. Het huis is vochtig, dat moet gemeten worden voordat de vloer gelegd gaat worden. De vloer schijnt ook nog vochtig te zijn. Liefst vloer niet zwevend aanleggen. Inclusief plinten plaatsen. Bent u aangesloten bij het CBW of een andere garantie?

Vloer schuren en in de lak zetten

Mijn zoon is langdurig in het buitenland en daarom ben ik momenteel zijn woning aan het opknappen, zodat die verhuurd kan gaan worden. Ik wil de eikenhouten vloer van 50 m² in de keuken, woonkamer en gang graag laten schuren en daarna mat laten lakken. Het is een vloer van brede vloerdelen van 12 mm vol eiken, met een V-groef. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Eikenhouten vloer aanhelen en afwerken

Klant heeft een erker laten plaatsen, de keuken is verplaatst naar de garage en een schouw is verwijderd. Klant heeft een eikenhouten vloer liggen met een V-groef van 22 mm dik. Klant wil de vloer in de erker, de keuken en bij de verwijderde schouw aan laten helen (de keukenvloer en tegels liggen gelijk met de houten vloer) om de 21 cm. zit er een V-groef (die vloer komt dan iets hoger te liggen. De erker is 6 meter breed en 1. 50 diep. De keuken is 2.50 bij 2.20! Totale oppervlakte is ongeveer 35 m2. Klant beschikt niet meer over eiken houten vloerdelen om de vloer aan te helen. Na aanheling dient de vloer ook geschuurd en afgewerkt te worden.

Massief eikenhouten vloer leggen

Ik wil een massief eikenhouten vloer laten leggen. De vloerdelen zijn al gekocht bij Gamma Enschede (54 pakken a 1.7 m2). Totaal te leggen oppervlakte ca. 81 m2 verdeeld over woonkamer, keuken, hal en 2 slaapkamers. Alleen in de keuken zal de oude vloer nog verwijderd moeten worden. Er zal ook een ondervloer gelegd moeten worden maar geen plinten.

Eikenhouten vloer laten leggen

In onze nieuwe woning willen we graag een eiken houten vloer laten leggen in de woonkamer. De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 75 m2. Vloerdelen met messing en groef. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden, dit doen wij zelf.

Eikenhouten vloer aanpassen, schuren en impregneren

Wij willen onze onlangs gelegde eikenhouten vloer op enkele punten laten herstellen. Het zijn eikenhouten vloerdelen van 2 cm. dik. De aansluiting van de vloer op het tegelwerk van de keukenvloer moet worden aangepast. Verder zijn er nog enkele herstelpunten. We hebben nog voldoende materiaal voorhanden. We willen hierna de vloer ook door de vakman met wax laten behandelen. Er zijn foto's beschikbaar.

Massief eikenhouten vloerdelen (60m2) schuren en oliën

Wij willen graag in onze nieuwe woning die wij op 1 oktober kunnen betrekken de bestaande massieve eikenhoutenvloerdelen laten schuren en in olie laten zetten, kleur: Wengé. De vloeroppervlakte is circa 60 m2. Het is een vloer in een bovenwoning op de 1e verdieping, er is geen lift aanwezig.

Eikenhouten vloer leggen

Na de wateroverlast van 14 dagen geleden is de eiken vloer totaal vernietigd. De vloer is reeds geruimd en de betonnen ondergrond moet nu minstens een maand drogen. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 30 m2. De nieuwe 22 mm. eiken houten vloerdelen dienen zwevend gelegd te worden.

Schuren en oliën van een eiken vloer

Betreft reparatie na waterschade. De vloerdelen zijn al vervangen. Rest nog in verband met kleurverschil het schuren en oliën van de vloerdelen. Graag ontvang ik een offerte voor het schuren en oliën van ongeveer 47 m² eikenhouten (klooster) vloerdelen. Prijsindicatie is voor de verzekering, bij akkoord wil ik het laten uitvoeren.

Houten vloer opknappen

Ik heb een eikenhouten vloer (vloerdelen), die ik opnieuw opgeschuurd en geimpregneerd wil hebben (50 m2). Wellicht een andere bewerking? Graag heb ik hierover advies van de vakman. Vierhoog in centrum Amsterdam (met lift).

Partners

Partners van Casius