Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor nieuw laminaat na waterschade vervangen, inclusief plinten:

Nieuw laminaat na waterschade vervangen, inclusief plinten

Na waterschade is het laminaat in de gang kapot (+- 14 m2). Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van het laminaat en nieuw laminaat leggen inclusief plinten.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuw laminaat na waterschade vervangen, inclusief plinten uit heel Nederland:

Offerte waterschade laminaat

Wegens waterschade enkele maanden geleden dient het laminaat vervangen te worden. Gaat om een totaal vloeroppervlakte van 80m2 waarvan ongeveer 50 m2 eruit gehaald moet worden. Het gaat om tegellaminaat Helix Stone waarbij ik geen artikelnummer heb en dus niet weet of het nog bestaat. Er is een kans dat er een heel nieuw laminaat in moet worden geplaatst als dat laminaat niet meer bestaat. In dat geval zal alles vervangen moeten inclusief ondervloer, plinten, verwijderen meubels, en opslag. Graag een complete offerte voor het indienen bij de verzekering.

Laminaat vloer verwijderen en opnieuw leggen

Door waterschade dient mijn vloer in de woonkamer eerst verwijderd te worden en hierna moet hier een nieuwe vloer worden gelegd. Uiteraard is hierbij het afvoeren van de oude vloer ook nodig. Het gaat om een ruimte van in totaal 40 m2. Hierbij moet ook 40 m2 ondervloer gelegd worden en er moet 40 strekkende meter plakplint aangebracht worden. Het gaat hier om kliklaminaat. Graag zou ik een aantal offertes ontvangen om te kunnen overleggen met de verzekering of dit geaccepteerd en dus vergoed wordt.

Laminaat herstel na waterschade

I.v.m. waterschade. Een deel van ongeveer 5 m2 vervangen op een totaal van 20 m2. De vloer ligt op de eerste etage en is door waterschade gaan kieren en bol gaan staan. Het zit niet aan de rand. Het is een deel van de overloop en die gaat in één stuk over in de vloer van de slaapkamer. Ongeveer 3 meter van de ene wand en één meter van de andere wand. Volgens mij kan je het best de hoge mdf plinten (geplakt) losmaken en de plakplinten losmaken. Vervolgens vanaf de muur de vloer losklikken tot dat je bij de beschadigde plek komt. Deze stukken vervangen en de bestaande vloer weer aanklikken en de plinten terugplaatsen. Ik kan de vloer nog gewoon kopen. Ik weet niet hoe de ondervloer is na de waterschade en of deze vervangen moet worden.

Muur en vloer herstellen na waterschade

Door lekkende koppeling waterschade aan muur en vloer in de slaapkamer. Plinten en laminaat beschadigd. Verkleuring in de muur in de keuken. Zie rapport. De slaapkamer is 8 m2. Ik zoek een klusbedrijf die het gros hiervan kan repareren.

Laminaat keuken

Door waterschade van boven is het laminaat in de keuken beschadigd. Denk dat de keuken ongeveer 6m2 is. Het hele huis is +/- 58m2. Het is een schuin en scheef huis en alles is aan 1 stuk door gelegd zonder drempels en met veel hoekjes etc.

lekkage

Ik heb waterschade i.v.m. een het lekke, verstopte afvoer. Daardoor is het laminaat in de keuken/huiskamer krom komen te staan (open keuken en laminaat loopt door). De lekkage is inmiddels verholpen. Het betreft een ruimte van ongeveer 4.5 bij 10 meter. De vloer moet volgens mij in zijn geheel vervangen worden.

Laminaat opnieuw leggen + ondervloer en plinten

Ik heb waterschade gehad in huis en wil een vrijblijvende offerte voor een nieuwe laminaatvloer en ondervloer (gemiddelde prijs). Ik heb nu groene platen als ondervloer, deze zijn verrot. Het betreft 50 m2 in huis inclusief leggen. Plus 30 meter witte mdf plint van 8 cm hoog.

Laminaat deels vervangen

Ivm waterschade in keuken het laminaat deels vervangen dmv overgang strip naar laminaat of pvc. Huidige laminaat moet dwars doorgezaagd worden. Oppervlakte circa 10 m2.

Laminaat vloer vervangen

Op gehele begane grond laminaat vervangen ivm waterschade keuken en alles is als een geheel gelegd. 72 m2 waarvan 1 lange zijde schijn in ”taartpunt”. Het is een vloer waarbij de voorkant smal is en breder wordt aan de achterzijde van het huis.

Vervangen laminaat in de gang na waterschade

Ik heb laminaat in gang, keuken en woonkamer. Het laminaat in de gang moet worden vervangen, na waterschade. Tussen keuken en woonkamer moet een overgang-strip komen. Zie verder tekening.

Partners

Partners van Casius