Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor schade laminaat repareren:

Schade laminaat repareren

Mijn inbouwwasmachine in de keuken lekt. Er is schade aan de laminaat. Wat kost het per vierkante meter? het vervangen en het leggen van nieuwe laminaat.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schade laminaat repareren uit heel Nederland:

Offerte aanvragen voor verzekering

Door een lekagge aan dak/plafond is er schade onstaan aan het laminaat, (woon en keuken gedeelte ong 40 m2). Ik wil het laminaat vervangen en de muren en het plafond (46 m2) opnieuw schilderen en behangen. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat verwijderen en opnieuw leggen, inclusief ondervloer en plinten

Graag laat ik 60 m2 laminaat verwijderen en vervangen na water schade inclusief plinten en ondervloer. Graag de oude vloer afvoeren. Wie het nieuwe materiaal verzorgt, kunnen wij onderling even bespreken.

Laminaat laten leggen

Ik wil graag weten wat de kosten zullen zijn voor het verwijderen van mijn huidige beschadigde vloer met een nieuwe. De schade is alleen in de keuken maar moet hierdoor mijn hele vloer vervangen. Oppervlakte 45m2 De kosten berekenen inclusief vloer aub

Laminaat vervangen na schade

Ik zoek een laminaatlegger die 45 m2 aan laminaat kan vervangen. Het bestaande laminaat is na lekkage nat geworden. De staat van de ondervloer is niet bekend.

Laminaat vervangen in de slaapkamer

Ik wil een nieuwe laminaatvloer leggen in de slaapkamer (ongeveer 16 vierkante meter). Door een lekkage aan de verwarming heeft de oude vloer schade opgelopen. Het huidige laminaat mag worden verwijderd en afgevoerd door de vakman.

Herstel laminaatvloer

Mijn laminaatvloer heeft waterschade opgelopen. Ik zou graag een offerte willen hebben voor het herstel hiervan. Bijgevoegde foto's zijn overzichtsfoto's van de ruimte en van de schade zelf, deze is omcirkeld met potlood om te kijken of de schade verergerd is, wat niet het geval was. Het stuk dat schade heeft is niet eens een 0,5 m2, de ruimte is ongeveer 24 m2. Ik weet niet of de gehele vloer weggehaald moet worden. Laminaat heb ik nog op voorraad, ondervloer kan ik zelf regelen. Het laminaat laat ik wel graag door u weghalen. De offerte zou ik graag binnen 1 maand ontvangen.

Schade laminaat herstellen

Ik wil het beschadigde laminaat in mijn hal laten vervangen. Oorzaak schade was water. Het gaat om een klein deel van de hal. Totaal is het ongeveer 5 m2 en beschadigde planken gaat het om een kleine 2 m2. Klein hoeveelheid laminaat nog in bezit maar ze zijn ook nog te koop bij de bouwmarkt. Graag de vloer weghalen, dan kunt u zien hoeveel planken er weg moeten.

Herstellen waterschade aan laminaat, behang en plinten

Ik zou graag een offerte op laten maken voor herstel van waterschade aan laminaat, behang en plinten. De lekkage is ontstaan in de kast van Nuon Vattenfall, lekkage is inmiddels getopt echter schade nog niet. Nuon gaat dit vergoeden en daarvoor heb ik de offerte nodig.

Woonkamer en slaapkamer laminaat opnieuw leggen

Hallo, Ik heb een huurwoning waar onlangs een lek in het dak was. Er is schade aan de slaapkamer vloer (3 bij 2,5 m) van houten planken met novilon. Het lekkage is doorgelekt in de woonkamer van 8,5 x 4,5 mtr waar laminaat met ondervloer ligt. De ondervloer en planken zijn een beetje hobbelig. Graag laat ik de vloer in slaap- en woonkamer, voornamelijk de woonkamer, opnieuw leggen. Een laminaatvloer met ondervloer. Deze regel ik zelf. Huidige vloer verwijderen graag meerekenen in prijs. Mijn dank.

Laminaatvloer laten herstellen

Laminaat is opgezwollen doordat de radiator heeft gelekt en schade aangebracht aan de plint. Het gaat om een kamer van ongeveer 5 m2.

Partners

Partners van Casius