Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor frans eiken vloer schuren en lakken:

Frans eiken vloer schuren en lakken

Ik heb een 12 jaar oude eiken vloer van ca 45 m2. Ik wil het graag laten waxen, schuren en oliën en ik ben benieuwd naar wat dit kost.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor frans eiken vloer schuren en lakken uit heel Nederland:

Houten vloer opknappen

Graag wil ik onze Frans eiken houten vloer laten schuren en weer opnieuw in de olie/lak laten zetten. Het vloeroppervlak is ongeveer 40 vierkante meter. Het betreft de woonkamer, inclusief hal, maar exclusief de keuken.

Houten vloer opnieuw leggen

Ik wil graag een bestaande perfect onderhouden massief Frans rustiek eiken houten vloer opnieuw laten leggen. De vloer is uit de oude woning gehaald. De veren waren verlijmd en bij het eruit halen dus afgebroken. Graag wil ik de mogelijkheden weten om toch de delen opnieuw te gebruiken. Door wellicht deze af te schuren en te verlijmen aan de huidige betonnen vloer. Er ligt nu laminaat. Ook zou de vloer geschuurd moeten worden en in een lichtere kleur gebracht worden. Graag advies wat er mogelijk is.

Schaderapport van waterschade op laten stellen

Ik heb lekkage in mijn woning gehad in de keuken door een lekkende afwasmachine. Er zijn een paar planken krom getrokken. Heel lelijk. Mijn woonkamer is ongeveer 6 bij 10 meter. Ik wil graag voor mijn woonverzekering een schaderapport laten opmaken. Kan ik een afspraak maken? Of kunt u ongeveer schatten wat de reparatie kosten zijn? Er liggen brede Frans eiken vloerdelen in mijn huiskamer.

Vloer uitvlakken en parketlaminaat leggen

De huidige vloer, een Frans Eiken parketvloer in visgraat gelegd, moet eruit gehaald worden. Aan het eind van de kamer hebben we een convectorput die gedicht zal worden door een aannemer. De houten dient u geheel uit te vlakken, dan vloerverwarming erin (door een installaterur uit te voeren) en parketlaminaat Hongaarse punt leggen. We staan open voor suggesties. De kamer is 14.6 x 5 meter (minus het gedeelte van de keuken). Per 1 februari krijgen we de sleutel van het pand.

Parketvloer aanhelen

Ik heb een stukje inbouwkeuken verwijderd. Hieronder is het parket niet doorgelegd. Gaat om een stukje van 120 x 60 cm bij benadering. Dit wil ik graag aangevuld hebben. Parket is Frans gezaagd eiken 16 cm breed met felsnaadje, afgewerkt met olie. Totale hoogte vanaf het beton 33 mm, inclusief ondervloer. Juiste kleurolie is aanwezig.

Eiken parketvloer laten schuren en afwerken

Wij willen onze Frans eiken vloer in de woonkamer en achterkamer laten schuren en afwerken. Het betreft een splitlevel woning met twee ruimtes van elk 25 m². De gewenste afwerking is olie. Wij ontvangen hiervoor graag een vrijblijvende offerte.

Diverse renovatiewerkzaamheden

De volgende punten moeten worden aangepakt: 1 - Verwijderen van 40 m2 onderling verlijmde planken vloer en een ondervloer. Ook deze moet met nieuwe materialen weer geplaatst en geolied worden, plank is van het type Multigarantplank rustiek Frans eiken met velling, maat 300 mm breed. 2 - Verwijderen van 24 meter aan muur verlijmde vloerplint en een luxe klassieke radiator ombouw van 4 meter lang en 70 centimeter hoog. Deze moeten met nieuwe materialen opnieuw worden gemaakt, geplaatst, afgewerkt en gelakt worden in de kleur ral9010. 3 - 20 m2 muur ontdoen van spachtelputz en het opnieuw aanbrengen van 20 m2 spachtelputz in de kleur ral9010, inclusief materiaal. 4 - Demonteren/monteren en opslag verzorgen voor de huiskamer inrichting o.a. wandkast, salontafel, eettafel, hoekbank en stoelen.

Parketvloer schuren en waxolien

Ik wil graag de 10 jaar oude Frans eiken parketvloer in de woonkamer en hal laten schuren en laten afwerken met whitewash hardwaxolie. De liggende plintjes rondom moeten ook opnieuw worden vastgezet. De oppervlakte is in totaal 42,5 m². Ik ontvang graag een offerte.

Eiken parketvloer laten leggen

Wij willen graag een nieuwe eiken vloer plaatsen in onze woonkamer. Kunt u voor ons een offerte maken voor: Een vloer van 50 m2, 1ste sortering, Frans Eiken parket. 22 cm breed met een toplaag van 6 mm en 12 mm onderlaag. Wij willen een Miro bevel groef en de vloer 3x gelakt: 2x met Skylt en 1x met een Titanium lak. Inclusief vol verlijmen.

Eiken parketvloer renoveren

Ik heb schade aan mijn parketvloer doordat iemand een fles chloor heeft laten vallen. De Frans eiken vloer dient te worden geschuurd en gelakt. De oppervlakte is 28 m2. Graag ontvang ik een offerte voor de verzekeringsmaatschappij. Hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren.

Partners

Partners van Casius