Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor grindvloer een betonlook geven:

Grindvloer een betonlook geven

Wij staan op het punt een woning te kopen. Deze heeft een epoxy grind/gietvloer, allemaal kleine steentjes. Wij zouden de vloer graag een betonlook geven. Is het mogelijk een coating of extra laag over de vloer te leggen dat het die look krijgt?
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindvloer een betonlook geven uit heel Nederland:

Betonlook of gietvloer aanbrengen

Wij zijn in de onderzoekende fase en weten nog niet of we een betonnen of gietvloer willen. Het zal gaan om de begane grond. Hier ligt nu een houten vloer met daarom een grindvloer. De oppervlakte is 45 m2. Kunt u de verschillen aangeven tussen beide vloeren en advies geven in deze?

Grindvloer of betonlook vloer leggen

Mijn zoon heeft een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1954 en we zijn daar nu aan het klussen. We hebben in de hal een laag tegels van de vloer afgehaald en daar ligt nog een laag onder. Zo hebben we de vloerhoogte ongeveer gelijk gemaakt met de cement dekvloer in de toiletruimte. We willen graag een offerte ontvangen voor het leggen van 5 m² grindvloer of betonlook vloerafwerking in de hal en toiletruimte. Als het mogelijk is willen we dezelfde afwerking op de achterwand van het toilet. We willen een afspraak maken om de klus te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Grindvloer en betonlook gietvloer

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een grindvloer (zwart) en betonlook gietvoer (grijs) met een oppervlakte van ongeveer 70 m2 in een (gelijkvloers) nieuwbouw appartement, welke momenteel nog geheel leeg staat. Eventueel graag alleen een coating voor hetzelfde oppervlak. Zou u daarnaast tevens de arbeids- en uithardingstijd alvorens belasting van de 2 vloeren in de offerte willen aangeven? Kijk uit naar uw offerte!

Gietvloer op slaapkamers, badkamer en overloop aanbrengen

Wij willen een gietvloer op onze slaapkamers en overloop zonder opstaande rand, kleur licht grijs tot betonlook. Bij elkaar ongeveer 30 m2. De ondergrond is een grindvloer, grotendeels dan. Alleen in de badkamer is een waterdichte epoxyvloer.