Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Zoetermeer of directe omgeving.

2622 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, vloer in nieuwbouwwoning egaliseren, vloer storten in schuur, laminaat schade herstel, siergrind volledige woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Zoetermeer:

Mozaïek parketvloer schuren en oliën/lakken

Ik wil onze mozaïek parketvloer laten schuren en oliën of lakken. De bedoeling is de vloer weer de natuurlijke uitstraling te geven. De vloer is nu gelakt. Oppervlakte is ong. 40 m2.

Vloer egaliseren

Ivm plaatsen van vloerverwarming willen we erna de vloer egaliseren met 2 mm. Totale oppervlakte 45 m2. Wil een combinatie van vloerverwarming laten leggen en daarna de vloer egaliseren.

Dekvloer storten en plavuizen leggen

Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte voor het laten storten van een dekvloer van ca 5 a 6cm op een nieuw aan te leggen vloerverwarming op krimpnetten, en vervolgens een plavuizen vloer te leggen waarschijnlijk in 60x60cm tegel in volsteensverband, met een oppervlak van ca 45/50 m2.

Verdiepingsvloer beneden 2cm laten ophogen

Graag zou ik de gehele vloer op de beneden verdieping 2cm op willen laten hogen, na het intreden van de vloerverwarming. De cement dek vloer die er nu in ligt is ondiep en net genoeg om de vloerverwarming in te laten frezen. Boven de vloerverwarming zou ik graag 2 cm zandcement willen, ook zullen de sleuven gevuld moeten worden met krimpvrije mortel. Wat gaat ons dit kosten, woning is ongeveer 35m2, alles loopt in elkaar over. Hal, wc, woonkamer en keuken

Anhydrietvloer met zichtbare vloerverwarming eronder afwerken

Mijn dochter heeft een nieuwbouwhuis met een anhydrietvloer met vloerverwarming. Je ziet de vloerverwarming er door heen. Ze wil deze graag een gladde vloer hebben. Wij zitten aan het schilderen ervan te denken. Wat moet ze doen of wat is de werkwijze?? Wat kost het per m2? Het gaat om ongeveer 50 m2. Het is aan de huiskamer. Eind juli of augustus denken wij dat de klus waarschijnlijk uitgevoerd moet worden.

Nieuw laminaat na waterschade vervangen, inclusief plinten

Na waterschade is het laminaat in de gang kapot (+- 14 m2). Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van het laminaat en nieuw laminaat leggen inclusief plinten.

Vloer laten egaliseren

Er is een bestaande (oude) hoofd-vloerverwarming waarop travertintegels zijn aangebracht, we gaan een nieuwe vloerverwarming aanleggen, middels o.a. het verwijderen van de travertin tegels, we gaan daarna sleuven trekken etc. daarna hebben we dus een egaliseerlaag nodig (welke hoogte is aan u ) er zullen na verwijderen van de travertintegels misschien wat lijmresten achterblijven, derhalve helemaal vlak maken van de vloer is misschien moeilijk, moeten wij de sleuven eerst zelf dichtsmeren zo ja waarmee? wat zijn nu verder de kosten van het aanleggen van een egaliseerlaag, en welke hoogte is is nodig. Totale opp. is ca. 42m2

Laminaat woonkamer

Onlangs lekkage in de woonkamer gehad, waardoor het laminaat is beschadigd. Het gaat om ca 40 vierkante meter. Ik wil graag weten wat het kost om dit te laten leggen

Leggen van een marmer vloer

Hi, ik heb marmer tegels gekocht: 60x30x10. Er komt vloerverwarming in de woning dus ben op zoek naar iemand die het voor mij kan leggen. Betreft begane grond: woonkamer, keuken, hal, toilet (optioneel). Totale oppervlakte is rond the 50m2. Voorde toiler, weghalen van tegels (halve hoogte) en marmer plaatsen op vloer en wanden. toilet is gangbare maat incusief de hoogte). Toilet betreft opbouw dus vloer is vlak en vierkant. Foto betreft dezelfde maten.

Nieuwe tegels leggen

Ongeveer 42 vierkante meter. Woonhuis. bestaande tegels verwijderen, vloer egaliseren en nieuwe tegels leggen Begane grond. Ruimte wordt compleet leeggemaakt voor de werkzaamheden. Graag in overleg voor nieuwe tegels

Vervanging oude houten vloer in woonboerderij

Ik wil de houten vloerconstructie van een oude woonboerderij laten vervangen. De huidige houten vloer is deels voorzien van stalen balken (woonkamer), deels houten balken (overige ruimte). De woning is iets verzakt, waardoor ook de vloer is beschadigd. Het betreft een oude woonboerderij, dus ik denk zelf aan een droge systeemvloer om de fundering niet te veel te belasten. Er zit een vrij diepe (oude kaas)kelder onder de woonkamer, dus volstorten met schuimbeton is geen optie). De vloer dient goed geïsoleerd te zijn. Tevens graag aanleg vloerverwarming (aansluiten op CV) meenemen in de offerte. Het betreft het voorste gedeelte van de begane grond met meerdere kamers, hal en keuken. In totaal ongeveer 134 m2. We zijn de woning aan het aankopen en zullen vanaf 7 mei de sleutel krijgen om aan de slag te kunnen gaan.

Woonetage laten egaliseren

Wij willen graag de woonetage van ongeveer 50 vierkante meter laten egaliseren en willen hier graag een offerte voor. Er ligt nu laminaat met een ondervloer. Daaronder is de vloer redelijk pokdalig en niet egaal genoeg voor een pvc vloer.

Een woonkamer egaliseren

Ik zoek een vloerenbedrijf die mijn vloer kan egaliseren. De vloer is momenteel betegeld en moet strak gemaakt worden ten behoeve van een laminaatlegger die binnenkort langskomt. Het betreft 50 m2.

Laminaat laten leggen

Ik wil graag weten wat de kosten zullen zijn voor het verwijderen van mijn huidige beschadigde vloer met een nieuwe. De schade is alleen in de keuken maar moet hierdoor mijn hele vloer vervangen. Oppervlakte 45m2 De kosten berekenen inclusief vloer aub

Egaliseren woonkamer

Ongeveer 50 m2. Lijmresten zijn nog aanwezig graag willen wij dit laten egaliseren en ook een aantal gaten.

Schade laminaat repareren

Mijn inbouwwasmachine in de keuken lekt. Er is schade aan de laminaat. Wat kost het per vierkante meter? het vervangen en het leggen van nieuwe laminaat.

Vloer egaliseren

Ik wil graag de vloer van 50 m2 egaliseren van een beneden woning, en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat leggen

Ik wil laminaat laten leggen in de gang en toilet, de oude vloer moet eruit. ( laminaat) 12m2 totaal.

Laminaatvloer repareren

Geachte heer, mevrouw, Door lekkage is mijn laminaatvloer in de keuken aan alle zijden omhoog gaan staan. Deze laminaatvloer ligt aaneensluitend in keuken, woonkamer en hal en is niet meer te verkrijgen.

Betonvloer egaliseren en vissengraatvloer leggen

Beste, Wij krijgen eind mei de sleutels, ik wil graag alvast oriënteren op de prijzen. Wij willen 132 m2 laten egaliseren. De vloer is beton en verwacht dat deze niet heel grof is en geen gaten heeft. De gehele vloer moet klaargemaakt worden zodat er pvc op geplakt kan worden. Wij willen 45 m2 vissengraat pvc door jullie laten leggen incl lijm. Wij kopen zelf het pvc. Dus graag alleen offerte voor het egaliseren van 132 m2 en plakken van 45 m2 vissengraat vloer. Ik hoor graag van u!

Laminaat vervangen

Ik heb twee beschadigde opbollende laminaatplanken in de keuken, deze moeten vervangen worden. Reserve planken zijn aanwezig. Gaat om een verzekeringskwestie.

Herstellen van laminaatvloer

Door lekkage cv ketel is het laminaat bol getrokken. Betreft ongeveer 5 x 1.5 m2. Graag een offerte voor het herstel ervan

Schade aan houten vloer herstellen

Door een kapotte olijf olie is er een grote olievlek op de vloer achtergebleven met wat kleine vlekken. Voornamelijk in de hal van ons huis van ca 2,5 vierkante meter. De vloer loopt door bij ons zonder drempel naar de woonkamer. Het gaat waarschijnlijk om een verzekeringskwestie.

Offerte herstel ondervloer en laminaat na waterschade

In verband met waterschade op onze zolder hebben we voor de verzekering een offerte nodig voor het herstel van het laminaat en de ondervloer op onze zolder. Het gaat om 43 m2.

Laminaat laten leggen

Graag offerte voor leggen 20m2 quick step laminaat.\ Daarbij isolerende ondervloer. Kwaliteit laminaat en goede onderlvoer is pre, hoeft niet budget. ook afwerking van totaal 18 meter plint, combinaatie lagen plint met hoge plint