Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Zoetermeer of directe omgeving.

2558 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer met vloerverwarming en isolatie storten, parketvloer visgraat leggen, aanleggen van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen, vloer laten schuren en lichter maken, tapijt voor trap en kamer, parket leggen, naturel gelakte bamboevloer leggen, fermacellvloer leggen, plavuizen verwijderen en convectorput vullen, restbeton storten, parketvloer leggen in woonkamer, parket leggen, laminaat leggen, laminaat leggen, waterschade laminaat herstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Zoetermeer:

Laminaat vervangen na lekkage

Na lekkage in keuken zijn de vloerdelen krom en deze moeten vervangen worden of een nieuwe vloer in keuken, eventueel met strip indien huidige kleur niet meer te krijgen is. Het laminaat loopt door, geen drempels, en er zijn een paar delen in de overgang naar de woonkamer die ook vervangen moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 12 m2. Graag ontvang ik een offerte na een bezoek aan huis.

Plavuizenvloer verwijderen en egaliseren

Graag zou ik een prijsindicatie willen hebben voor het verwijderen en afvoeren van een plavuizen vloer, en het verwijderen van tegels en een toiletpot in de toiletruimte Het betreft een huis wat ik nog niet in het bezit heb. Geen vloerverwarming aanwezig. Staat van de dekvloer onbekend. Eerste verdieping (Drive in woning met plaats voor de container op de oprit. Afval is via het balkon af te voeren met evt stortkoker naar begane grond direct in de container, hekwerk van het balkon zal door mij gedemonteerd worden), 50m2, woonkamer met open keuken en gang. Ook graag een indicatie van de kosten voor het egaliseren. Ook ben ik bereid met het helpen afvoeren naar de container.

Laminaatvloer leggen en trap opnieuw bekleden

Ik wil de vloer in mijn huis laten vervangen door 1 kleur laminaat. In de woonkamer/keuken en in 1 slaapkamer ligt al laminaat, maar niet in de kleur die ik wil, dus dit moet worden verwijderd. In de andere slaapkamer, op de gang boven en op de (open) trap ligt vloerbedekking, wat ook verwijderd zal moeten worden. Verder moeten er ook plinten geplaatst worden, en vermoedelijk ook een ondervloer. Het gaat in totaal om ongeveer 70 vierkante meter.

Herstel laminaat na waterschade

Ik wil graag een offerte voor het herstellen van mijn laminaat vloer, door overstroming zijn er in de gang een paar planken krom getrokken. Dit laminaat ligt in 1 geheel zonder dorpels op de bovenverdieping. Het gaat om

Laminaat vervangen na waterschade

Hierbij wil ik graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor waterschade in onze keuken. Keuken is +/- 8 vierkante meter. Alleen ligt het laminaat wel aaneengesloten door het hele huis. +/- 80/90 vierkante meter. Graag zouden we hier meer informatie over willen hebben wat nodig moet zijn en wat er moet gebeuren. Dit ook voor wat de verzekering wilt weten. Alvast bedankt voor de moeite en wacht het antwoord af.

Laminaat leggen

Laminaat leggen gehele 1e etage, 3 slaapkamers en overloop. Het betreft ca 70 m2. De onderlaag en plinten wordt zelf gelegd. Het betreft Lifetime Trend laminaat Concrete

Grindvloer een betonlook geven

Wij staan op het punt een woning te kopen. Deze heeft een epoxy grind/gietvloer, allemaal kleine steentjes. Wij zouden de vloer graag een betonlook geven. Is het mogelijk een coating of extra laag over de vloer te leggen dat het die look krijgt?

Reparatie van laminaat

Ik zoek een partij die mijn vloer kan repareren. Het gaat om vier beschadigingen verdeeld over de vloer.

Laminaat leggen

Graag laminaat leggen voor een ruimte van 80 m2. Aantal meters voor plinten is ongeveer 45 m.

Laminaat laten vervangen

Het laminaat, hoge plinten en ondervloer moeten vervangen worden. Het woonoppervlak waar laminaat ligt is 48 m2, de plinten zijn 44 strekkende meter. Het oude laminaat moet eruit gehaald worden, de meubels verschoven en dergelijke. Inclusief afvoeren van de oude materialen. Ik zoek een complete offerte met manuren en materialen.

Laminaatvloer met ondervloer leggen

In ons nieuw te betrekken appartement willen we zo ongeveer maximaal 75 m2 (kan iets minder zijn maar ruim genomen) laminaat met ondervloer laten leggen. We gaan dit bij praxis kopen, willen wel door erkende specialist laten leggen. Geen voorwerk. Materialen door de klant. Kan vanaf 23 mei geplaatst worden.

Laminaatvoer met ondervloer leggen

Ik wil zo'n 45 m2 laminaat en ondervloer laten leggen. Ook moeten de plinten gedaan worden. Alle materialen zullen in de woning reeds aanwezig zijn. Inclusief voorwerk (verwijderen van oude vloer) en afvoeren.

PVC vloer leggen

Ik wil een PVC vloer laten leggen en ook graag egaliseren. De ondervloer is een tegelvloer. Het oppervlak is ongeveer 40 m2 en dit wil ik in visgraat gelegd. Ook zouden wij graag advies hebben of het een klik vloer of een plak vloer moet zijn.

Laminaat eruit, betere ondervloer leggen en laminaat terugleggen

De ondervloer van mijn Laminaatvloer is niet geluiddempend genoeg, de onderbuurmaan klaagt over geluidsoverlast. Ik wil dus graag een nieuwe dikkere geluiddempende ondervloer onder mijn huidige laminaatvloer in de woonkamer en hal. Is dit mogelijk en wat zijn de kosten? Kunt u een goede ondervloer mee aanbieden? De oppervlakte +/- 40 vierkante meter.

Zandcementdekvloer storten

Ik zou graag vloerverwarming in mijn woning willen laten installeren. Hier heb ik al een bedrijf voor gevonden. Echter omdat mijn huis uit de jaren 80 is zou de elektra op de eerste etage te dicht onder de vloer liggen om deze in te laten frezen. Het bedrijf heeft mijn geadviseerd een dekvloer te laten storten van 3 cm zodat zij de verwarming erin kunnen frezen. Ik zie graag jullie visie hierin en een offerte. Het betreft de eerste etage met een oppervlakte van 37 m2. Dit bestaat uit 3 slaapkamers en een kleine hal. De woning staat nu leeg.

Schade aan vloer herstellen

Enkele delen van het laminaat komen aan de uiteinde licht omhoog, waardoor er met schoenen tegenaan wordt gestoten. Als je op die uiteinden gaat staan (4 stuks) veren ze terug, ik wil graag dat ze egaal komen te liggen, anders wordt de schade steeds groter.

Waterschade laminaat vervangen

Er moeten 12 planken laminaat worden verwijderd door waterschade. Als het nodig is mag ook de ondervloer worden vervangen.

Stenen vloer egaliseren en leggen

In April krijgen wij een nieuwe vloerverwarming. Hierna willen wij een stenen vloer laten leggen, wellicht moet de vloer hierna eerst geëgaliseerd worden. Zou u hier een offerte voor willen opmaken? De stenen zijn 6x60cm en gaat om ongeveer 43m2.

Betonvloer egaliseren

Egaliseren van een betonnen ondervloer na verwijderen tegelvloer.

Beschadigde vloer egaliseren

Wij willen graag 50 vierkante meter laten egaliseren. Het gaat hier om een vloer die beschadigd is door het verwijderen van tegels. De vloer is klaar om geëgaliseerd te worden.

Laminaat "Aqua" laten leggen

Ik wil graag voor een plaats van 35 vierkante meter laminaat kopen en laten leggen met plakplinten (laminaat licht kleur en met tegel uitstraling). Het gaat om een druk bezochte plaats en het laminaat moet daar tegen kunnen, daarnaast moet het laminaat moet ook tegen wat vocht kunnen. Graag ontvang ik een offerte hiervoor.

Removing epoxy gravel floor and installing a laminate floor

Dear Sirs, I am considering to buy an apartment. The floors in the kitchen and living room are gravel floor (epoxy). Before I dare to buy the house and have too high a cost that I can not pay, I would like to have a price indication about how much the removal of such a gravel floor will cost. I would like also to change the floor to laminate floor. It would be about 60 m2. What is the cost of the removal approximately? Can you also please quote the cost for installing new laminate floor (separately)? Thanks!

Laminaat vervangen in de woonkamer, keuken en hal

Ik wil graag ongeveer 50 m² nieuw laminaat met plintjes laten leggen in onze woonkamer, keuken en hal. Het oude laminaat moet eerst worden verwijderd en afgevoerd. De woning is bewoond en er staan meubels in die tijdens de klus verplaatst moeten worden. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. Ik zal de nieuwe materialen zelf kopen. Er is geen haast met de klus.

Betonvloer egaliseren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het laten egaliseren van mijn betonvloer in de garage van 36 vierkante meter. Na de egalisering willen wij betonverf op de vloer aanbrengen.

Laminaat leggen

Wil graag laminaat laten leggen in 2 slaapkamers van circa 3 x 4 meter doorlopend naar elkaar met een gang van circa 4 x 1 en klein aanbouwstukje van 1 x 1. De ondervloer en het laminaat van € 8,- moet bijgeleverd worden. Ook plinten: circa 40 meter. De materialen heb ik bij Praxis gezien.