Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor pu gietvloer:

pu gietvloer

Wij willen graag een pu gietvloer aanleggen in onze nieuwbouw woning. Het gaat om 80 m2. De huidige ondergrond is zandcement.
Onze klant uit Zevenhuizen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pu gietvloer uit heel Nederland:

PU-Gietvloer

het gaat om een PU-Gietvloer. Woonkamer en gang zijn in totaal 40 m2. De ondergrond is schuimbeton/vloerverwarming/cementdekvloer. In de tekening gaat het om de vloer binnen de rode lijnen.

PU gietvloer wit in nieuwbouwhuis

Wij zijn op zoek naar een egale, mogelijk een beetje glanzende, witte PU-vloer voor slaapkamers, hal en een deel van de woonruimte. Totaal 90 m2, in Amsterdam, op vloerverwarming.

Zandcement dekvloer storten

Ik zoek een vakman die 38 m2 aan zandcement dekvloer kan storten van ca 6cm dik. Waterpas over vloerverwarming (ligt er op draadnet). Afwerking wordt PU gietvloer.

Gietvloer PU badkamer over bestaande vloertegels

Wij willen over de bestaande vloertegels in de badkamer een gietvloer. De tegels vinden wij niet mooi. De vloer is voorzien van vloerverwarming. De badkamer heeft ca 8m2 oppervlakte.

PU gietvloer

Ik wil graag een PU Gietvloer over de gehele benedenverdieping, ongeveer 80 m2. In een kleurtje.

Gietvloer aanbrengen

We willen een PU gietvloer op de begane grond. Dit is in totaal 65 m2. De ondergrond is een tegelvloer dus de vloer moet ook geëgaliseerd worden. Ik ontvang graag de prijsopgave.

Egaliseren en een gietvloer aanbrengen

Ik zoek een vloerenbedrijf die een gietvloer kan storten. Wij hebben een appartement waar we vloerverwarming gaan laten invrezen en laten aansmeren. Graag willen we dan daarna een gietvloer PU met een geluiddempende laag ertussen laten aanbrengen. De oppervlakte is ongeveer 130 m2 verdeeld over 1 verdieping.

PU gietvloer realiseren

Wij zijn een nieuwe woning aan het bouwen van 122 m2 en wij zijn op zoek naar een PU gietvloer die op de nieuw gestorte betonnen dekvloer moet komen. Kunt u ons een offerte maken?

Gietvloer nieuwbouwhuis realiseren

Onze nieuwbouwwoning wordt in 2022 opgeleverd en voor de financiering voor de hypotheek hebben we offertes nodig. Er zit zeker een uitvoer intentie achter, maar voor nu hebben we in ieder geval een prijs indicatie nodig voor een gietvloer. Het gaat om de volgende kamers: - PU gietvloer in woonkamer-keuken-hal totaal 35 m2 - PU gietvloer slaap verdieping hal-drie slaapkamers totaal 40 m2 - PU gietvloer overloop 3,5 m2 Het appartement wordt opgeleverd met vloerverwarming in zwevende dekvloer. Ik heb begrepen dat met een zwevende vloer een gietvloer niet tegen de muren aan mag zitten. klopt dat?

pu gietvloer gieten

Ik zoek iemand voor het gieten van een pu vloer op een ondergrond van eterniet vloer en vloer verwarming, plus minus 50 m2.

Partners

Partners van Casius