Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Zevenhuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Zevenhuizen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Zevenhuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Zevenhuizen of directe omgeving.

90 klanten uit Zevenhuizen bevelen een bij Casius in Zevenhuizen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zevenhuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: bestaande houten vloer vervangen voor betonvloer, houten vloer vervangen door betonvloer met vloerverwarming, anhydrietvloer schuren 150 m2, betonlook vloer over tegels laten leggen, isolatievloer met vloerverwarming plaatsen, beton storten in garage (vloer), laminaat door vloerverwarming en tegels vervangen, moderne topvloer laten leggen, grindvloer begane grond aanleggen, siergrindvloer leggen, garagevloer vervangen, houten vloer verwijderen en laminaatvloer realiseren, vloer balken verstevigen, garage pad aanleggen, beton vloer storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Zevenhuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Zevenhuizen:

pu gietvloer

Wij willen graag een pu gietvloer aanleggen in onze nieuwbouw woning. Het gaat om 80 m2. De huidige ondergrond is zandcement.

Herstellen van onze laminaatvloer

Ik heb een waterschade op mijn parketvloer in de slaapkamer. Bij twee planken is de toplaag losgeraakt, gekrompen en zwart gekleurd. Het gaat over een euro eiken vloer van 14 mm (2,4 mm toplaag) en 15 cm breed met top coat en wit olie. Die twee planken moet vervangen worden. Het gaat over een kamer van 15 m2. Ik heb trouwens geen reserve planken en de vloer op de eerste verdieping waar die kamer ligt helemaal geschuurd moet worden. Het gaat over 45 m2 in totaal. Ik denk dat alle planken moeten eruit om die twee beschadigde planken kunnen vervangen.

Laminaat vervangen

Nieuw laminaat ondervloer en plinten het is 30 vierkante meter Mijn wc stortbak is overgelopen en was al door de gang in mijn woonkamer gekomen het water daaruit

Betonen vloer storten

Ik zou graag een betonnen vloer van 15 m2 en 30 cm dik laten storten in een mijn zomerhuisje. Deze hoeft niet geëgaliseerd te worden. Er is een zandcement vloer in gestort, maar dit is geloof ik niet professioneel gedaan, er zitten allerlei barsten in en er komen stukken los. Dit laat ik graag eerst door u eruit halen voordat de nieuwe vloer gestort wordt. Het zomerhuisje is makkelijk te bereiken, er is gelijk toegang aan de achterkant (de straat zijde). Graag een prijsindicatie.

Betonvloer in de schuur storten

Betonvloer in combinatie met bewapeningsnet in schuur storten. Ondergrond is zand dus neem aan dat een plastic / folie onder moet. Vloer zal 10 cm. dik moeten worden. Oppervlakte is 241 bij 433 cm. Redelijk bereikbaar.

Natuurstenenvloer leggen

Ik wil een natuurstenenvloer van 140 m2 in een nieuwe woning laten plaatsen. Ik zou graag een offerte willen. De woning is al aangeschaft. De tegels zullen 50 bij 50 cm worden.

Dekvloer van zandcement plaatsen

Het leveren van zandcement dekvloer 90m2 op de BG dikte 5cm.

Parketvloer verwijderen en afvoeren

Graag zou ik willen weten wat de kosten ongeveer zijn voor het laten verwijderen van een oude parketvloer. Het betreft de woonkamer op begane grond van zo'n 75 m2. Het is een 30 jaar oude laminaatvloer die ligt verlijmd aan een soort multiplex ondervloer, die weer verlijmd lijkt te liggen aan het beton. Daarnaast vroeg ik me af: - Worden het afval allemaal afgevoerd of moeten we dat zelf doen? - Hoe lang duurt het verwijderen van de vloer? - In wat voor staat laten jullie de woonkamer achter?

Vloer laten egaliseren

Het betreft het egaliseren van een vloer ten behoeve van het verlijmen van een houten vloer, multiplank, en voor het aanbrengen van tegels. De ondergrond bestaat deels uit tegels op een houten vloer en deels uit Fermacell platen op een houten vloer. De oppervlakte ongeveer 65 m2.

Vloeren op de begane grond egaliseren

Tussen woning begaande grond woonkamer keukengang en schuur over tegels egaliseren is totaal 57 m2

Vloer verwijderen

Graag ontvang ik een prijs voor het verwijderen van 60 m2 tegelvloer met daaronder een grindvloer en een zandcementvloer. Hierna wordt er door derden op de beton vloer vloerverwarming aangebracht. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn om over de vloerverwarming een zandcementvloer te laten storten.

Vloeren in nieuwbouwwoning egaliseren

Wij krijgen op 30 juni de sleutel van onze nieuwbouwwoning. Er liggen daar anhydriet afwerkvloeren in. Ik wil graag op 2 verdiepingen de vloer laten egaliseren. Het gaat om ongeveer 126 m². Het werk kan op heel korte termijn worden uitgevoerd. Ik ontvang graag een offerte.

Herstellen van de houten vloer

In de schuur achter de woning ligt een atelier. Daar ligt een houten grenen vloer die beschadigt is na een lekkage. Graag willen we deze laten herstellen, maar we hebben er zelf de tijd niet voor. Oppervlakte is 3. 00 x 3,70 mtr. Veel vloerdelen lijken te kunnen worden hergebruikt.

Tapijttegels leggen

Circa 60 tapijttegels leggen. De tegels heb ik. De ondergrond is hout. Graag een mail voor een indicatie van kosten.

Vloer in de woonkamer laten leggen

Ik wil graag een nieuwe vloer. Woonkamer 28 m2 gang 6m2 en keuken 8m2. Graag voor zien van laminaat in de gehele opervlakte van woonkamer gangen keuken met ondervloer en plinten. Ik heb nog niks aangeschaft. Graag zie ik een offerte tegemoet.

Dekvloer storten in de badkamer

Graag willen wij een dekvloer laten storten in de badkamer van ons nieuwbouw huis. De afmetingen van deze badkamer zijn 3 x 3 meter en de vloer moet 6 cm dik worden.

Laminaat leggen

Graag een prijsopgaaf voor het leggen van plm 60m2 quickstep largo, met plakplint. Ondervloer Timbermate. Het totale project beslaat 4 slaapkamers en een hal. Eventueel inclusief leveren materiaal, dit in overleg en afhankelijk van het aanbod.

Laminaat, ondervloer, plinten 80 m2

Het gaat om de beneden verdieping en 1e verdieping. Ondervloer+laminaat+plinten. Het gaat om ongeveer 80 m2. Alleen reageren als het voor minder dan 3,- per m2 berekend word.

Schuren en lakken parketvloer ongeveer 50m2

Woonkamer 10x5 schuren en lakken parketvloer.