Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor betonvloer vlak laten maken:

Betonvloer vlak laten maken

Wij willen in onze tuin een bestaande betonvloer van 32 m2 vlak laten maken. Op dit moment loopt de vloer ongeveer 20 cm af en dit moet waterpas worden.
Onze klant uit Woubrugge (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer vlak laten maken uit heel Nederland:

Slijtvaste waterbestendige betonvloer aanbrengen

Wij zijn op zoek naar een slijtvaste hoogwaardige kwaliteitsvloer, die waterbestendig is, niet krast en niet barst. In de woning ligt vloerverwarming en -koeling. En waarschijnlijk ligt de vloerverwarming vlak onder de ondervloer. Het gaat om zo'n 100 tot 108 m2. Het is afhankelijk van de prijs per meter of we ook de badkamer laten doen. We zijn op zoek naar hoge kwaliteit met garanties. Momenteel ligt er laminaat.

Betonvloer egaal maken

67 m2 ivm aanbrengen vloerverwarming zodat de sleufmachine vlak over de betonvloer heen gaat

Egaliseren betonvloer

Het egaliseren van een vloer. Op de betonnenvloer heeft op ongeveer 28 m2 een houten vloer gelegen. En dan ook nog een aansluitend deel (open keuken) van ongeveer 8M2 waar plvuizen op hebben gelegen. Plavuizen zijn verwijderd maar de lijmresten/specie is niet helemaal vlak. Wel zoveel mogelijk vlak gemaakt. Denk aan vloer van ongeveer 4mm egaliseren.

Betonvloer storten

Uit mijn hele woning is de vloer eruit gehaald en uitgegraven. Dit is ongeveer 87 m2. Daar wil ik een gewapende betonvloer in hebben op zand met een dikte van 15 cm. De vloer moet vlak uitgevoerd worden zodat ik er later isolatieplaten erop aan kan brengen.

Kelder waterdicht maken

In onze jaren '30 woning hebben wij een kelder en vlak na de koop kwam er steeds meer water in de kelder. Op dit moment is de kelder droog door een dompelpomp maar wij willen graag een oplossing met een waterdichte laag en af van het afpompen van grondwater. Het is een gemetselde kelder met een bewapende betonvloer. Het water kwam bij sommige plekken door de vloer heen en zo vulde de kelder zich met water tot ongeveer 1 meter. Nu is er ook een gat in de vloer geslagen om een diepere put te maken om water af te pompen. Deze moet uiteraard ook dicht. Het totale oppervlak is 12 m2.

Betonvloer egaliseren

Er zijn 90 m2 aan tegels weggehaald maar de lijm is blijven zitten. Dus deze moet weggehaald worden zodat de vloer weer vlak is. Hierop moet ik neolith 6 mm verlijmen dus moet het vlak wezen.

Betonvloer leggen met isolatie, vloerverwarming en zandcementvloer

Het laten leggen van 36 m2 betonvloer 15 cm dik met wapening, daaroverheen of eronder, 10 cm xps isolatie (blauwplaat), daaroverheen hoh 10 cm vloerverwarming (hoofdverwarming) met daaroverheen zandcementvloer van 10 cm, vlak afgewerkt zodat daarna pvc vloer er op kan

Deel van tuin afgraven en grond afvoeren

Wij willen ons schuurtje (circa 2 bij 3 meter) verplaatsen. Het schuurtje moet daarbij op een nieuwe, nog te laten storten betonvloer worden geplaatst. Daarvoor moet allereerst de grond (op de nieuwe plek) afgegraven worden. We zijn benieuwd wat de kosten voor het afgraven zijn, inclusief de afvoer van het zand. Er zit overigens een hoge boom (sierappel, circa 10 meter hoog) van de buren vlak naast de schutting, in de hoek waar wij het schuurtje willen plaatsen. We vragen ons dus tevens af of het afgraven met of zonder schade voor de boom van onze buren kan plaatsvinden (hopelijk zonder natuurlijk). Mocht je tevens mogelijkheden hebben of weten voor het storten van het beton, dan zijn we eveneens geïnteresseerd in de kosten daarvoor.

Betonvloer en zandcement afwerkvloer storten

We zijn bezig met voorbereiden van verbouwing van onze woning. Daar moet een nieuwe vloer op de begane grond in, ik zal zelf uitgraven, isoleren met eps-platen, en betonijzer leggen. Ik zoek een bedrijf die de betonvloer kan storten (10 cm dikte, netjes vlak) en nadien kan afwerken met een 4cm zandcement laag zodat we een nette stevige vloer in huis hebben liggen. Ik wil eventueel ook het isoleren uit handen geven. Doen jullie dit ook en wat is de meerprijs? Het betreft een gedeelte van de benedenverdieping van onze woning, circa. 75 m2. Zie bijlage voor een schets (incl. Aanwezige binnenmuren).

Nieuwe betonvloer met wapening en isolatie

Het gaat om het achterhuis van een boerderij, hier ligt een op het zand gestorte vloer en deze dient te worden verwijderd. Hier na moet het vlak gemaakt worden en daarna isolatie wapening en een betonvloer aanbrengen. Voor die tijd worden nog enkele afvoeren en installaties voorbereid. Daarna wil men vloerverwarming in de dekvloer verleggen. Wat kosten deze werkzaamheden als het om 110 m2 gaat?

Partners

Partners van Casius