Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor granito vloer in de hal repareren, slijpen en polijsten:

Granito vloer in de hal repareren, slijpen en polijsten

Ik wil graag de oude vloer in de hal laten herstellen. Hier en daar moet de omliggende zwarte band opnieuw gelegd worden, omdat er ruimtes van maat zijn veranderd. Het gaat hier om ± 10 m².
Onze klant uit Wateringen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor granito vloer in de hal repareren, slijpen en polijsten uit heel Nederland:

Bestaande badkamer verbouwen

Een bestaande douchecel uitbouwen en verbouwen. Een toilet, bad, douche, wastafel en wasmachine. Granito vloer verwijderen en afvoeren. Riolering aanleggen. Elektra aanleggen.

Granito vloer vervangen door tegels

Ik wil graag de granito vloer in de badkamer laten vervangen door tegels of erover heen laten tegelen. De oppervlakte is 3,68 m2. Als de oude vloer eruit gehaald zou moeten worden, dan deze graag afvoeren. Het materiaal regel ik zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Verlagen vloer in hal

In de hal van onze jaren 30 woning willen we een granito vloer laten plaatsen. Voordat dit kan gebeuren moet de huidige vloer worden verlaagd. In het voorhalletje (220 cm x 100 cm) liggen nu tegels en daaronder een oude granitovloer. In de rest van de hal (470 cm x 100 cm) ligt zeil met daaronder houten vloerdelen. We zijn op zoek naar iemand die de huidige vloer van de gehele hal kan verlagen en kan voorbereiden voor de granito vloer, in overleg met de granito-expert; Cristofoli. We begrepen dat dit met Lewisplaten en een betonlaagje moet gebeuren. Graag ontvangen we hier een offerte voor. Alvast bedankt!

Granito vloer in de hal repareren/ polijsten

We hebben plavuizen uit onze hal verwijderd, waaronder een mooie granito vloer tevoorschijn kwam. De lijmresten zijn er zo goed als af, maar de kleur is nog niet mooi. Het moet gepolijst en geïmpregneerd worden heb ik begrepen. Daar zoeken we hulp voor. De afmetingen van de vloer is: 5 bij 1.5 meter.

Stalen balken vervangen onder terras

Op de begane grond. Is aan de tuinzijde een terras van 6 x 2 m van granito. Dit terras rust op 4 stalen binten die vervangen moeten worden eventueel door gegalvaniseerde balken. Deze binten lopen nog enkele meters door onder de vloer.

Granito vloer in hal herstellen en wand toilet betegelen

Graag zou ik mijn Granito vloer in de hal willen laten herstellen, deze heeft namelijk diverse scheuren. De vloer is in het midden destijds verzakt. Als dit mogelijk is eerst ophogen en daarna herstellen, anders alleen herstellen. De vloer is 2,5 bij 1,5 meter, de scheur loopt over een lengte van 2,5 meter van de voordeur naar het trapgat. Verder zitten er nog een paar kleine scheuren op andere plekken in de vloer. Na herstel graag polijsten. Graag zou ik ook een stukje van de wand in de wc beneden laten betegelen, daar zitten nu een soort stikkers op die eraf moeten. ik heb hier zelf een tree tegels voor.

Granito vloer leggen

Voor een jaren 30 woning willen wij graag een offerte hebben voor het leggen van een granito vloer. Het gaat om de wc, gang en keuken op de begane grond. In totaal is het ongeveer 14 m2.

Mozaïekparket leggen

We hebben een aanbouw aan de woonkamer van 15 m2 waar we net als de rest van de woonkamer mozaïekparket willen leggen. Het parket moet dus aangeheeld worden. De nieuwe vloer komt op beton en granito.

Granito of terrazzo vloer leggen

Ik wil een granito vloer in de hal, van 4 bij 1,5. Oplevering van het huis in Nijmegen is in juli.

Granito vloer leggen in de WC

Ik zoek een vloerenbedrijf die in mijn toilet een granito vloer kan aanleggen. Het gaat om 2 m2 wat momenteel betegeld is. Het is mij onduidelijk of deze tegels eerst verwijderd dienen te worden.

Partners

Partners van Casius