Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor granito vloer in de hal repareren, slijpen en polijsten:

Granito vloer in de hal repareren, slijpen en polijsten

Ik wil graag de oude vloer in de hal laten herstellen. Hier en daar moet de omliggende zwarte band opnieuw gelegd worden, omdat er ruimtes van maat zijn veranderd. Het gaat hier om ± 10 m².
Onze klant uit Wateringen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor granito vloer in de hal repareren, slijpen en polijsten uit heel Nederland:

Oude badkamer vernieuwen

Vernieuwen van kleine badkamer 2 m2 (2x1.17), granito vloer mag blijven, nieuwe wandtegels, leidingen wegwerken in muur, nieuwe wastafel en toilet. De wanden zijn gipsplaten. Verdere staat onbekend.

Granito vloer toilet opknappen

Bij de renovatie van onze toilet, zijn wij er achter gekomen dat de originele terrazzovloer nog aanwezig is. Echter bestond deze ruimte vroeger uit twee delen en ontbreekt de verbinding tussen beide delen (Daar was vroeger een drempel en een deur). Is het mogelijk om dit deel met zwart aan te werken, tevens de oude locatie van de toiletpot met wit of zwart aan te werken en de gehele vloer op te halen (Hier heeft een cementlaag met tegels op gelegen). Het aan te vullen stuk is 1 meter x 10 cm. Totale vloeroppervlakte 2,7m2 In de bijlage een drietal foto's

Badkamervloer granito

Wij zouden in de badkamer graag een Granito vloer willen. De afmetingen zijn ongeveer 2 m bij 1,80 m

Granito vloer laten leggen

Wij willen graag een granitovloer laten leggen in de gang en in de keuken en mogelijk in het toilet. Bij voorkeur grijs met een zwarte rand. Het gaat in totaal om ca 12 m2 en de ondergrond is van hout. Kunt u globaal aangeven aan welke prijs we moeten denken en of u daar op korte termijn tijd voor heeft? Bij voorkeur dank voor uw reactie, met vriendelijke groet Bob-Jan Smid, Utrecht

Granito vloer leggen hal en gang

We willen graag een nieuwe granito vloer met zwarte rand voor onze hal en gang. In totaal iets van 14 m2.

Granito vloer herstellen (ligt onder plavuizen)

Wij hebben een huis aangekocht en de huidige bewoner heeft in de hal over de orginele jaren 30 granito vloer een plavuizen vloer gelegt. Het deel in de hal willen wij graag laten herstellen. Momenteel liggen de plavuizen er nog gelijmt op. het btreft zo'n 10m2

Granito vloer

Onze 3,75 m2 granitovloer heeft nadrukkelijke vlekken die blijkbaar niet te verwijderen zijn. Daarom denk ik aan het aanbrengen van een nieuwe granitovloer over de oude vloer. Het gaat om een overloop op de eerste etage. De granitovloer die er over zou kunnen worden gelegd zou 1,5 cm hoog moet worden.

Granito vloer verwijderen en badkamervloer egaliseren

Ik wil mijn badkamervloer gaan tegelen. De badkamer vloer is iets minder dan 5m2. Er ligt nu een Terrazzo vloer in. Tegels erin leggen. Nog geen idee of de huidige vloer eruit moet of erin kan houden. 60x60 tegels, graag in overleg over wat voor tegels er mogelijk zijn.

Renovatie badkamer

We willen onze badkamer laten aanpassen. Het idee is om het ligbad te verwijderen zodat we wat meer ruimte hebben in onze badkamer. Momenteel is er geen douchecabine, maar wel een douchehoek met gordijn. Hier willen we een cabine (90*90 of 100*100 cm) plaatsen (hopelijk geen leidingwerk!). Daarnaast willen we een badkamermeubel met wat opslagruimte en het lijkt ons een goed idee om deze niet te ver te verplaatsen zodat ook hier geen leidingwerk hoeft te veranderen. Het toilet zit nu op een wat ongunstige plek en het lijkt ons mooi om deze naar achter in de hoek te verplaatsen (hier zit ook de afvoer) - wellicht een nieuw hangtoilet. We willen graag alle bestaande tegels verwijderen en nieuwe tegels in combinatie met stucwerk realiseren (half stuc, half tegel zitten we aan te denken). Het plafond is naar ons idee nog in goede staat, daar hoeft hopelijk niks aan te gebeuren. We willen de bestaande granito vloer vervangen met een nieuwe vloer van hexagon-tegels. En tot slot willen we de radiator vervangen voor een handdoek-radiator. Uiteraard zijn wij geen experts, dus mochten jullie een andere inrichting logischer vinden dan horen wij dit graag! Is het overigens mogelijk om de offerte zoveel mogelijk uit te specificeren? Zo kunnen we kijken wat er binnen ons budget past en eventueel down- of upscalen!

Leggen granito vloer in hal, toilet

We hebben een jaren 30 woning gekocht. Graag hadden we in zowel de hal als in het toilet een granito vloer gelegd. Er liggen nu tegels. Vrij vlak dus misschien kan nde granito vloer er bovenop. De hal en de vloer toilet zijn samen circa 25 m2. Foto's staan op Funda. Eventueel in september uitvoeren.

Partners

Partners van Casius