Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Wateringen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Wateringen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Wateringen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Wateringen of directe omgeving.

170 klanten uit Wateringen bevelen een bij Casius in Wateringen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Wateringen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, plavuizen vloer laten leggen, uitbouw garagevloer storten, een betonnen vloer storten, vloer in nieuwbouwwoning egaliseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Wateringen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Wateringen:

Granito vloer in de hal repareren, slijpen en polijsten

Ik wil graag de oude vloer in de hal laten herstellen. Hier en daar moet de omliggende zwarte band opnieuw gelegd worden, omdat er ruimtes van maat zijn veranderd. Het gaat hier om ± 10 m².

Tegelvloer egaliseren

Tegelvloer egaliseren ongeveer 50 m2.

Vloer met vloerverwarming egaliseren

Ik wil ongeveer 50 m2 vloer egaliseren als de vloerverwarming aangebracht is. Hier wil ik een vrijblijvende offerte voor.

Egaline aanbrengen op betonnen vloer

Op een betonnen vloer dient een laag egaline aangebracht te worden. De oppervlakte is ongeveer 18 m2 en de kamer is vrij van obstakels en stofvrij.

Vloer egaliseren

Na het verwijderen van mijn vloerbedekking wil ik de vloer laten egaliseren om hierop een PVC plakvloer van 55 m² te kunnen gaan plaatsen. Ik ontvang graag uw offerte voor het egaliseren.

Anhydriet vloer schuren

Voor een nieuwbouwwoning zoeken wij iemand die de anhydrietvloer kan opschuren voor een betere hechting. Het betreft een vloer van ongeveer 80 m2 op de begane grond. Daarna zullen wij de vloer leggen. De klus mag uitgevoerd worden in het 1e kwartaal van 2018. De postcode en het adres zijn nog niet bekend. Wij zoeken iemand die dit vakkundig kan uitvoeren, niet in loondienst van ons maar wellicht wel voor herhaling vatbaar.

Anhydrietvloer schuren

Wil voor beneden verdieping circa 75 m2 anhydrietvloer schuren wat bedraagt de kosten hiervan.

Granitovloer laten herstellen

De gang- en keukenvloer hebben een beschadigde, oude Granito vloer. Ik vraag mij af of deze te herstellen is tot een mooie glanzende vloer en wat daar eventueel de kosten van zijn. Het gaat om 8 m2 ongeveer.

Egaliseren ten behoeve van een pvc vloer.

Het gaat om het egaliseren van een eengezinswoning van ongeveer 110 m2.

Laminaat in de woonkamer laten leggen

Laminaat in woonkamer leggen.

Zandcementvloer leggen

Graag wou ik een offerte aanvragen voor het volgende in mijn woning heb ik in de oude zandcementvloer vloerverwarming aangelegd. Dit het ik gedaan met behulp van sleuven in de oude zandcementvloer. Nou wil ik graag deze sleuven weer laten opvullen en daaroverheen een laag van 4 centimeter zandcement laten leggen. Het zijn drie ruimtes: woonkamer/open keuken/gang. Met een totaal van 40 vierkante meter oppervlakte (ongeveer).

PVC- en laminaatvloer leggen

Wij zoeken een ervaren vakman voor het leggen van twee soorten vloeren in een nieuwbouw woning in Wateringen (Zuid Holland). Afhankelijk van de oplevering van het huis, zal deze klus vermoedelijk plaatsvinden in de tweede/derde week van april. Het betreft het leggen van een gelijmde PVC vloer op de begane grond, ongeveer 55,6 m2, inclusief egaliseren van een nieuwbouw betonvloer. Leverantie van de PVC vloer kan in overleg geschieden door de vakman of door onszelf. Op de eerste en tweede verdieping gaat het om het leggen van laminaat, totaal 76 m2. Leverantie van de ondervloer en het laminaat kan in overleg geschieden door de vakman of door onszelf. Graag ontvangen wij een volledige prijsopgave inclusief materiaalkosten en een m2 tarief.

Gerookte white wash eiken vloer leggen

Leggen en eventueel leveren van 40 m² houten vloer en plinten. Indien nodig ook de ondervloer. Er ligt nu een tegelvloer met vloerverwarming. Graag advies hierin.

Beschadigde parketvloer herstellen

Mijn parketvloer geeft een grote splinter. Deze is een aantal cm's groot. Graag zou ik willen weten hoe de conditie verder is van het parket en of dit gerepareerd kan worden.

Parketvloer repareren

Mijn parketvloer is beschadigd. Er is een grote splinter eruit gesprongen. Ik wil graag weten wie dit kan herstellen.

Vloerbedekking trap vervangen door hout

Dichte trap 12 treden bekleden met hout . De trap is nu bekleed met vloerbedekking. Ook het leveren van het hout.

Parketvloer schuren en lakken

Bestaande beuken geoliede parketvloer,+- 40m2, stofvrij schuren (40,80,120) en lakken (drie lagen).

Mijn betonnen vloer is verzakt (keuken ...

Mijn betonnen vloer is verzakt (keuken en bijkeuken). Deze moet deels (deel aangebouwde bijkeuken) worden geegaliseerd en wij willen gelijk een vloerverwarming en tegels laten plaatsen. De gewenste offerte is exclusief de tegels. Daar zorgen wij zelf voor. Het gaat om ongeveer 14m2.

parketvloer moet geschuurd en opnieuw ...

parketvloer moet geschuurd en opnieuw gelakt worden.