Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor leggen eiken houten vloer en een pvc vloer:

Leggen eiken houten vloer en een pvc vloer

Voor onze nieuwbouw woning te Waddinxveen zijn wij op zoek naar iemand die de houten vloer (circa 70 m2) en daarnaast een pvc vloer (circa 80 m2) zou willen komen leggen. Materialen hebben wij geregeld afkomstig van Heditex. Uitvoering medio of begin juni.
Onze klant uit Waddinxveen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leggen eiken houten vloer en een pvc vloer uit heel Nederland:

Eiken vloer leggen

Ik zoek een vakman om een eiken houtenvloer te leggen van plus minus 18 m2. Het kan worden gelijmd op de betonnen vloer.

Houtlooktegels bestellen en leggen in de achtertuin

Ik wil de voor- en achtertuin van mijn hoekwoning laten betegelen met houtlook tegels (eiken) met afmetingen van ongeveer 120x30x4. De grond is nu niet vlak dus deze zal eerst nog geëgaliseerd moeten worden. Hier wil ik ook een regengoot in laten maken en ik wil de tegels laten afvoegen. Het gaat om zo'n 45m² achtertuin. Er zal ook wat zaagwerk van de tegels bij komen kijken. Ik heb momenteel een aantal gemetselde bakken in mijn tuin waar de nieuwe tegels omheen gelegd moeten worden. De huidige tegels worden verwijderd. De tuin is goed bereikbaar. In de voortuin zijn het enkel een aantal losse stukken die gelegd moeten worden, dit is niet erg veel. Indien mogelijk wil ik graag met de vakman overleggen om de tegels nog te laten bestellen.

Eiken houten vloer kopen en laten leggen

Wij willen een eikenhouten vloer laten leggen in de woonkamer van 21m² inclusief plinten. Er ligt momenteel al een houten vloer en wij willen de prijs weten voor het verwijderen van deze. Afhankelijk van de prijs gaan wij beslissen of we deze vloer zelf gaan verwijderen of laten verwijderen.

Eiken vloerdelen (Praxis) laten leggen

Ik zoek iemand die een eiken vloer kan leggen. Gaat om een stuk van 2 x 3 meter ongeveer. Er ligt al een ondervloer en de plinten moeten weer gemonteerd worden. Er is haast bij!

Parketfineer oppakken en opnieuw leggen

We hebben een parketfineren vloer (Eiken, wit geölied, Ipowood/ipoloc), die op de loopvlakken versleten en vervuild is geraakt. We hebben nog 2 pakketten reserveplanken. De planken onder een kleed moeten worden omgelegd (deze zijn niet belopen). Dit houdt in dat het systeem deels opgepakt moet worden en verlegd (versleten planken onder het kleed) en nieuwe planken op de loopvlakken. Het totale oppervlak van de huiskamer is 59 m2, waarvan ca. 30 m2 moet worden omgelegd. De vloer moet daarna worden geïmpregneerd.

Eiken vloer op tegelvloer leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van een Eiken vloer. De ondervloer is van tegels. Het gaat om 40 m2.

Eiken houten vloer laten leggen met goede geluidsisolatie onderlaag

Ik wil graag een oude zwevende eiken houten vloer laten verwijderen en een nieuwe laten leggen met eronder een nieuwe zeer goede geluidwerende isolatie. Het gaat om een appartement in Amsterdam (1e verdieping) met houten ondervloeren. Oppervlakte woonkamer 35 m2 , oppervlakte slaapkamer 16 m2 en oppervlakte kleine slaapkamer 5,5 m2 dus in totaal 56,5 m2. Daarnaast entree met een tegel laten leggen (is nu hout) en een hal met tegel of hout (even verleggen). Zie bijgaande tekening.

laminaatvloer leggen incl ondervloer en plakplinten

In de gehele woning wil ik graag laminaat laten leggen incl ondervloer en plakplinten. Het gaat om ca 105m2 vloeroppervlakte zie bijgaande tekening. Er is nog geen vloer gekocht, onze voorkeur heeft een licht eiken(motief) vloer, mocht u ook een vloer kunnen leveren graag meenemen in de prijsopgave. De maximale hoogte van de vloer (incl ondervloer) is 2 cm ivm deuren bijna 3 cm boven de betonvloer.

Eiken vloer leggen

Wij willen na een verbouwing een eiken combi 14,4 mm vloer in ons huis. 35 m2 zwevend (in oude huis) en 28 m2 lijmen (in de nieuwe uitbouw en vloerverwarming) Oude huis ondergrond nieuw underlayment, uitbouw zandcement. Belangrijk is ook te weten wanneer dit op z'n vroegst door jullie zou kunnen.

Lamelparket laten leggen

Het verlijmd leggen van eiken lamelparket op basis van onderstaande : Totaal aantal m2 bedraagt 77 m2 Hoge plinten 40 meter Platte plinten 10 meter Lijm + verharder en primer worden meegeleverd met de vloer. Planning is dat de vloer in week 32/33 (8 - 16 augustus) kan worden gelegd. Informatie vloer en indeling woning in bijlagen

Partners

Partners van Casius