Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Waddinxveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Waddinxveen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Waddinxveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Waddinxveen of directe omgeving.

322 klanten uit Waddinxveen bevelen een bij Casius in Waddinxveen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Waddinxveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloer gehele begane grond renoveren, herstellen van scheve vloer, betonvloer nieuwe schuur, laminaat vervangen, inclusief ondervloer en plinten, balkenvloer vervangen door een betonvloer, nieuwe laminaat vloer leggen, laminaat in gehele huis leggen, betonvloer storten voor schuilstal pony's, advies, leveren en leggen van parket of bamboevloer, houten vloer schuren en lakken, plavuizen vloer leggen, vloerbedekking laten leggen inclusief verplaatsen meubelen, herstel van de ter plaatse gestortte vloer, verzakte houten vloer herstellen, verzakte garagevloer vervangen of opstorten tot vlakke vloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Waddinxveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Waddinxveen:

Vloer schuren en oliën

Een massief eiken vloer laten schuren en kleuren naar een gewenste kleur. Het gaat om zo'n 40 m2 er zitten vlekken in de vloer.

Kliklaminaat met ondervloer en muurplinten leggen

Wij willen graag laminaat op onze eerste etage laten leggen (drie slaapkamers en een gang/overloop, samen een kleine 45-50 m2). Wij willen dat het laminaat aan een stuk door wordt gelegd zonder drempels. Ook zouden wij graag muurplinten laten plaatsen en kleine stukjes plakplint voor afwerking. Indien een scherpe prijs overwegen wij ook om de zolder te laten leggen, gezamenlijk komt het dan op 70-80 m2 uit. Het betreft een leeg nieuwbouwhuis met betonnen vloeren.

Laminaat na lekkage vervangen

Ik wil graag het laminaat laten vervangen in de slaapkamers en op de overloop na lekkage. Laminaat, plinten en ondervloer (circa 40 m2) verwijderen en afvoeren naar stortplaats. Laminaat, (eventueel) ondervloer en plinten vervangen. Het bevindt zich op de eerste verdieping van een eengezinswoning. De woning heeft vloerverwarming.

Vloer schuren en opnieuw lakken

Graag wil ik een offerte van het schuren en opnieuw lakken van onze vloer op de benedenverdieping van ongeveer 35 vierkante meter.

Grindvloer vervangen

Wij willen de bestaande grindvloer vervangen, dus graag uw offerte voor het laten verwijderen en een nieuwe grindvloer aan laten brengen in onze woonkamer met aangesloten keuken circa 70 m2 en hal 10 m2 zonder plinten. Willen wel in woonkamer apart voor schuifpui en bij ingang huis inloop mat integreren in grindvloer. Tevens willen we onze trap laten renoveren nu woongrind en zoeken naar mogelijkheden bekleding.

Betonvloer storten

Wat zijn de kosten van het storten van een betonvloer van circa 100 m2 en wat zijn de kosten van beton? Ik ben op zoek naar iemand die 'staalvezelbeton' kan leveren. De vloer ligt circa 100 meter van de weg af, waar geen betonauto kan komen.

Laminaatvloer herstellen na waterschade

Onlangs is er waterschade schade ontstaan aan de laminaatvloer in onze keuken door een lekkende boiler. Er moeten ongeveer 7 planken worden vervangen in het midden van de keuken. We hebben nog 1 pak laminaat van het merk Flooring beschikbaar, maar ik weet niet of dat voldoende is. We laten de vloer graag even beoordelen en ontvangen daarbij uw advies en offerte. Die hebben wij ook nodig voor een verzekeringsclaim.

Keukenlaminaat herstellen na waterschade

Ik heb waterschade in mijn keuken gehad door een lekkende boiler. Hierdoor is het laminaat, wat door is gelegd door het hele appartement zonder dorpels, beschadigd. Laminaat ligt alleen niet in de badkamer en toilet. Gelukkig verzekerd, dus ik ben op zoek naar iemand die het aangetaste laminaat kan vervangen door zoveel als mogelijk alleen in de keuken het laminaat weg te halen en opnieuw te leggen, zonder dorpel. Het laminaat stopt bij de plint die onder het keukenblok zit. Liever dus niet de vloer door het hele appartement weghalen en opnieuw leggen. Het gaat om Laminaat Flooring 6 mm grijs eiken 2.92 m². De afmeting van de keuken is 2.40 x 2.50 meter. De offerte zal worden ingediend bij de verzekeringsmaatschappij, hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren.

Laminaatvloer en plinten leggen

Ik wil in de keuken, de gang en de huiskamer een laminaatvloer met plakplinten laten plaatsen. Deze oppervlakte is ongeveer 65 m2. Daarnaast dient er ook in de keuken gedeeltelijk een nieuwe ondervloer geplaatst moeten worden. Deze oppervlakte is 15 m2.

Egaliseren van vloeren in nieuwbouw eengezinswoning

Mijn vriendin en ik hebben een nieuwbouw huis gekocht, wordt nu gebouwd. Wij willen onze woning voorzien van PVC vloeren en hierbij moeten wij dus onze vloeren, zoals opgeleverd, egaliseren voor we de PVC kunnen aanbrengen. Nu zouden wij graag een vrijblijvende offerte ontvangen van de kosten van alleen het egaliseren. De oppervlakten zijn: Begane grond: ongeveer 43.86 m2 1e verdieping: ongeveer 36.36 m2 2e verdieping: ongeveer 30.56 m2

PVC leggen op tegelvloer

Ik wil graag een PVC vloer laten aanbrengen op een bestaande plavuizen vloer in de woonkamer en hal van ongeveer 55 m2. De vloer dient eerst geschuurd en geëgaliseerd te worden. Onder de plavuizen vloer ligt vloerverwarming.

Laminaat verwijderen en aanleggen

Wegens een grote lekkage is mijn appartement momenteel onbewoonbaar. Voor de verzekering heb ik een offerte nodig voor het verwijderen van 100 m2 ondervloer, laminaat en plinten en het leggen van een nieuwe vloer. Het gaat om een lange gang, 2 slaapkamers en de woonkamer met open keuken. Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden. Tussen het verwijderen van de vloer en het leggen van de vloer kan enkele maanden tussen zitten.

Betonvloer egaliseren

Ik wil graag een prijs weten voor het egaliseren van een betonvloer van 60 m2. Het gaat om 1 ruimte op de begane grond. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden.

Vloeren laten egaliseren

Wij willen de volgende vloeren laten egaliseren: Kamer 1 : 15 m2 Kamer 2: 12,1 m2 Overloop : 2,9 m2 Voor zolder 9,7 m2 Zolderkamer: 12,9 m2 Kunt u mij een offerte sturen?

Pvc vloer leggen

Voor in een slaapkamer wil ik 24 m2 pvc vloer laten leggen. Eerst egaliseren dan de pvc vloer lijmen.

Gietvloer (PU) aan laten brengen

Graag ontvang ik een offerte voor een pu gietvloer in 1 RAL kleur. Het betreft een nieuwbouwwoning met een cement-dekvloer als ondergrond. De totale oppervlakte is 74 m2. Graag ontvang ik een totaalprijs zonder verassingen.Er zal een overgang gerealiseerd moeten worden tussen enerzijds een houten vloer en anderzijds een gietvloer. Er is een foto beschikbaar.

PVC met plinten en ondervloer leggen

Op een gladde betonnen vloer dient een klik PVC vloer gelegd te worden inclusief ondervloer en plakplinten. De oppervlakte is ongeveer 100 m2.

Laminaat leggen op zolder

Ik wil graag op zolder 60 m2 aan ondervloer, laminaat en plakplinten laten leggen. De oude laminaatvloer heeft waterschade opgelopen en dient ook verwijderd en afgevoerd te worden.

Laminaat in een bovenwoning leggen

150 m2 laminaat leggen in bovenwoning op betonnen vloer met vloerverwarming/vloerkoeling. Heat Foil als ondervloer.

Beschadigde vloeren herstellen

In een zaaltje ten behoeve van kerkgebruik is een gedeelte van de linoleum vloer verwijderd. De vloer dient hersteld te worden. Ook is een gedeelte van de gietvloer die er onder ligt beschadigd. De oppervlakte is ongeveer 12 m2.

Granitovloer leggen op een houten vloer

Is een granito vloer ook te leggen op een houten ondergrond? Dan graag een prijsopgave voor een granito vloer met band in een gang van circa 2.5 m2 in een rechthoek! Tevens ook een prijsopgave van een wc van 1 m2 met band.

Egaliseren van een betonnen vloer

Het egaliseren van een betonnen vloer van max 51 m2. Dit is opgemeten met professionele laser apparatuur. Het gaat om een woonkamer en hal (niet het toilet). Het egaliseren moet gedaan worden vanwege het leggen van vloerverwarming en tegels.

Houten vloer met waterschade herstellen

Graag offerte voor het herstellen of vernieuwen van de houten vloer in de woonkamer/keuken. Enige tijd geleden is er water onder de houten vloer terecht gekomen en is er een aantal planken krom getrokken (ca. 6 a 7 m2). De vraag is of de hele vloer vernieuwd moet worden of dat het mogelijk is een gedeelte te vervangen. In eerste instantie richtprijs gewenst om schadebedrag vast te stellen.

Parket opnemen en terugleggen

Door vervanging van de ondervloer in onze dansschool moet het parket bestaande uit merbau 22 mm dik opgenomen worden en later weer gelegd worden. De vloer is zwevend op latten met vilten kussentjes gelegd, los van de ondervloer. Een deel blijft liggen, omdat deze reeds op een betonnen ondervloer ligt. De totale vloer is 132 vierkante meter, wat blijft liggen is ongeveer 65 vierkante meter en wat opgenomen moet worden is een "L" van ongeveer 67 vierkante meter. Er zijn geen obstakels in de zaal. Het parket kan gestald worden op het blijvende deel. Het liefst maak ik vooraf een afspraak om tot een gedetailleerde vrijblijvende offerte te komen. Start van het project is ongeveer de 4e week van mei (vanaf zo als het er nu uit ziet: woensdag 20 mei). Er zijn een tekening en foto's beschikbaar.

Houten vloer met waterschade herstellen

Graag offerte voor het herstellen of vernieuwen van de houten vloer in de woonkamer. Enige tijd geleden is er water van buiten op de houten vloer terecht gekomen en is er een aantal planken krom getrokken. De vraag is of de hele vloer vernieuwd moet worden of dat het mogelijk is een gedeelte te vervangen.