Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor gietvloer in badkamer realiseren:

Gietvloer in badkamer realiseren

Wij willen een gietvloer leggen in een nog te verbouwen badkamer. De badkamer heeft tevens vloerverwarming. De maten zijn 1,80 x 2.80.
Onze klant uit Voorschoten (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gietvloer in badkamer realiseren uit heel Nederland:

Graniet vloer of gietvloer badkamer

Wij willen in de badkamer een granieten vloer of gietvloer van circa 4 m2.

Gietvloer aanbrengen in badkamer en toiletruimte

Wij ontvangen graag per email een prijsindicatie voor een gietvloer (grijs) voor een woning van 170 m2. We willen graag in de hele woning de gietvloer incl badkamer en toiletten. De badkamer is ongeveer 6m2 en daar willen we graag een anti slip coating.

Verbouwing badkamer

Verbouwing van huidige badkamer ca 11 m2 op de 3e verdieping, huis uit 1898, onder het dak tot een Inloopdouche met ‘glazen’ wand. Verbouwing incl aanpassingen sanitair en leidingen. Het verwijderen van huidige douche(bak) tandjes en wastafel en afvoer daarvan. Het realiseren van een gietvloer of betontegels, op zandcement dekvloer inclusief afschot tbv inloop douche op lewisplaten op de vloerbalken. Leveren en monteren van douchewand 20 mm acrylaat, douchegoot, regendouche, wastafel en handdoekradiator. Tevens het realiseren van een daklicht in het platte dak recht boven douche gedeelte.

Sik 2530 badkamer herstellen en opnieuw aanbrengen

Vier jaar geleden heb ik mijn badkamer (4 m2) met Sik 2530 laten maken, dat is een dun laagje van een soort gietvloer poxi dat binnen 10 seconden droogt en heel hard wordt. Nu wil ik weer een nieuwe laag + kleine herstel werkzaamheden laten uitvoeren. Kunnen jullie hierbij helpen?

Gietvloeren leggen in meerdere ruimtes en garagevloer behandelen

Beste, Als eerste ben ik benieuwd of u over ongeveer 4 weken de onderstaande werkzaamheden uit kunt voeren in onze woning in Amersfoort. Als dit het geval is ontvang ik graag een voorstel voor het volgende: Garage 45 m2 (auto verfcoating of zoiets?) Garage 65 m2 (tegels dus alleen egaliseren) Toilet 1,5 m2 (gietvloer) Badkamer 10 m2 (gietvloer) Wijnkelder 27 m2 (gietvloer) Alvast bedankt voor uw reactie.

Renovatie badkamer

Wij zijn op zoek naar iemand die de badkamer in het door ons gekochte huis kan renoveren. Startdatum: 21 april 2020, oplevering uiterlijk 9 mei Wat moet er gebeuren: Sloopwerk doen wij of in overleg. Installatie van de materialen. Wc, douche en wasmeubel vervangen, op bestaande positie. Plaatsen van mechanische afvoer. Tegelen (wand) en plaatsen vloerverwarming, in voorbereiding op gietvloer. De gietvloer wordt door ons geplaatst. Materialen kopen wij zelf. Eventueel plaatsen van een sunshower. Afmetingen: 3.10 x 1.76/1.19 meter Graag hoor ik of u hier tijd en interesse in hebt.

Badkamer verbouwing

Per 1 februari 2020 ontvangen we de sleutel van deze woning. Onze verbouwplannen zijn als volgt: Oude badkamer volledig eruit laten slopen. Nieuwe badkamer: licht grijze tinten met bad en douche apart gescheiden met een glazen wand. Gelieve de wanden geplaatst/gedaan door iemand die ervaring heeft in alternatieve opties voor badkamers waarbij er geen sprake is van voegwerk. Zoals tadelakt, betonlook stucwerk, platen/panelen zonder voegwerk. Gietvloer met vloerverwarming voor de grond en spandoek voor het plafond. Afmetingen ong. 3.03 x 2.81 m. (exacte maten beschikbaar via plattegrond). Nieuwsgierig naar mogelijkheden. P.S. Voorkeur benadering per mail.

Nieuwbouwwoning in Tudorpark een badkamer stucen

De badkamer in deze nieuwbouwwoning wordt casco opgeleverd. We willen graag dat deze gestucd wordt (glad, ik heb specificaties) zodat deze door Senso gietvloeren behandeld kan worden (waterdichte wandafwerking). Graag ook plaatsen van een douche drain en maken van afschot voor douche. De rest van de vloer is afgewerkt (vloerverwarming). Hier komt later gietvloer in. Ik heb de specificaties van Senso bijgevoegd om u zoveel mogelijk informatie te geven. Het gaat om 20m2 die wij glad afwerkt.

Complete badkamer en toilet incl. ca. 41+14 m2 tegelwerk nieuwbouwwoning

Voor onze nieuwbouw woning willen we graag een complete badkamer laten plaatsen. Alle leidingen/afvoeren etc. zijn reeds op de correcte plaats gelegd door de installateur maar er is nog geen cementdekvloer gestort. Dit maakt onderdeel uit van de opdracht, zo kunt u eventueel nog wat verplaatsen mocht dat nodig zijn. Zodra de dekvloer is gestort en gedroogd laten wij een gietvloer aanbrengen, daarom is het belangrijk om z.s.m. met de cementdekvloer te starten. De badkamer bestaat uit: - Inbouw regendouche, plus handdouche en glijstang - Ligbad incl. overloop/vulcombinatie plus inbouw thermostaatkraan, handdouche - Douchegoot (drain) SAQU of iets anders dat u adviseert; - Ligbad 180x80, acryl - Wastafelmeubel/wasbak ca. 100cm - Inbouw wastafelkraan - Ronde spiegel 80cm, verwarmd - Toilet plus inbouwresevoir - Toiletaccessories - Designradiator Tegelwerk: - Badkamer ca. 41 m2, 30x60 tegels - Toilet ca. 14 m2, 30x 60 tegels - Nisje in douchewand incl. spotje - twee nisjes in koof boven toilet (badkamer) Verdere relevante zaken: - graag door u te verzorgen van elektra aansluitpunt t.b.v. de spiegel en het spotje in het nisje - graag door u te metselen van een muurtje t.b.v. doucheafscheiding 1250x2100x15cm - badkamer is reeds voorzien van vloerverwarming - deur badkamer is iets naar rechts verplaatst t.o.v. de tekeningen

Gedeeltelijke verbouwing badkamer

We willen het bad eruit en daar een inloopdouche realiseren. De huidige inbouwkraan moet worden verwijderd. Een Jee-o douche plaatsen. De bestaande douche moet worden gesloopt en inbouwkraan verwijderd. Twee wanden met betonstuc en gietvloer afwerken. Slopen kunnen we eventueel ook zelf doen.

Partners

Partners van Casius